century Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ty voe. konečně pořádný motory, pohony a převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Designové skici Kontura karoserie nové Škody Superb přechází od kapoty s výraznými prolisy k dlouhé linii střechy a plynule se svažuje přes zadní sloupky k originálnímu víku zavazadlového prostoru zakončenému efektní hranou. Masivní maska chladiče nezapře geny Škoda. Ostře řezaný tvar adaptivních světlometů vyzařuje dynamiku a vzbuzuje respekt. Otvor pro přísun vzduchu ve tvaru úsměvu zjemňuje až dravý výraz vozu. Elegantní linie podtrhují chromované lišty a centrálně umístěný název modelu na zádi. Přístrojová deska Srdcem interiéru vozu Superb je exkluzivní přístrojová deska. Vyrobená je z kvalitního měkčeného materiálu černé barvy nebo v kombinaci se šedou, ke které se skvěle hodí dekor s kovovým efektem, případně se světlou ivory doplněnou o elegantní obložení v dřevěném dekoru. Stříbrně orámované ukazatele rychlosti a otáček vystupují z panelu, což podtrhuje jejich přehlednost a čitelnost. Nová generace volantů, vyvinutá speciálně pro model Superb, je k dispozici v pěti různých provedeních. Veškeré ovládací prvky jsou snadno dosažitelné a intuitivní. Ve stropním panelu nad přístrojovou deskou jsou umístěny čtecí lampičky a LED diody difuzního osvětlení interiéru, které jemným bílým světlem osvětlují středovou konzolu s řadicí pákou a ovladači elektronických systémů. Příjemným detailem je i osvětlení vnitřních kliček dveří. Twindoor Originální technické řešení, které Vás nadchne. Unikátní systém otevírání zadních pátých dveří Twindoor je potvrzením světové úrovně vývojářů ve Škoda Auto a důkazem péče, kterou věnují zvyšování uživatelského komfortu a pohodlí vozů. V případě, že do zavazadlového prostoru odkládáte drobnější předměty, stačí otevřít samotné víko kufru jako u klasické karoserie typu sedan. Ale ani potřeba převézt rozměrnější náklad nepředstavuje pro nový Superb žádný problém. Díky systému Twindoor totiž můžete otevřít zadní víko včetně zadního okna stejně jako u vozů s karoserií typu liftback. Získáte tak pohodlný přístup do zavazadlového prostoru, jehož objem lze sklopením opěradel zadních sedadel zvětšit z 565 až na impozantních 1670 litrů. A ještě jedna „vychytávka“. Už žádné zavírání zavazadlového prostoru silou, víko stačí jen lehce zavřít. Jeho úplné dovření, resp. uzamknutí provedou elektromotorky automaticky. Je to neuvěřitelné, ale to všechno nový Superb umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Názvy výbav: Elegance Comfort Ambition Barvy - exteriér: 1. Rosso Brunello metallic 2. Platin Grey metallic 3. Anthracite Grey metallic 4. Cappuccino Beige metallic 5. Mocca Brown metallic 6. Black Magic pearl effect 7. Candy White uni 8. Brilliant Silver metallic 9. Satin Grey metallic 10. Pacific Blue uni 11. Storm Blue metallic 12. Amazonian Green metallic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Taky bude mít sup2 funkci samozaparkování jako má třeba Tiguan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Uz aby to bylo v konfiguratoru a v prodeji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 inak se můžete těšit i na věci, jako: Rear foot compartment lights 3-spoke multifunction (Radio/Telephone) Power button around the gear lever Radio with CD (Swing) Radio with changer (Bolero) Navigation low Navigation mid TV-tuner Sound system Climatic Climatronic + smellsensor Air exhaust on B-pillar . . . . a plno dalšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jsem na to zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ve středu se ve škodovce představuje novej Superb, tak tam ochotně zavítám...už se moc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja sa tesim, ze ho uvidim v piatok v Zeneve na vlastne oci Neviete nahodou ci tam bude uz aj combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ja sa tesim, ze ho uvidim v piatok v Zeneve na vlastne oci Neviete nahodou ci tam bude uz aj combi? ee combi až na podzim na autosalonu.Jj taky bych jel do Ženevy, ale jel bych tam stejně hlavně kuli superboj tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 S_B bude zřejmě velice vymakané auto a i hezké.Rozdíl mezi Sup_A a Sup_B dude mnohem větší nežli byl rozdíl mezi OI a OII.Tento týden se již rozjíždí výroba komponentů a tak i Ml. B. zřejme seriovou výrobu odstartuje také.Na fotkách iDnes se s interierem moc nezabývali, tak jednu přikládám.Oživlé budíky vypadají nádherně, takhle zhasnuté to ani tak nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 www.auto.cz už tam maj první fotky supika ze Ženevy :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak tady máte fotky supika ze ženevy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Strieborny vyzerá úžasne, n a tých prvých fotkách sa to nezdalo až také robustné a pekné, ale reálne je tu SUPER. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Taky musím říct, že na to jak se mi nelíbil se mi teď zamlouvá, aspoň zepředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Parada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 prostě nádhera,to zas bude u nás šrumec až tady budou supy jezdit,já osobně si počkám na verzi kombi pak do něj jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Luxusní kára I ty zadní světla vypadají pěkně, ze zadního pohledu...z bočního se mi to moc nelíbilo...ještě sundat ten nápis Superb a tu lištu chromovou z pátejch dvěří, ať to není tak přeplácaný...a dát na druhou stranu do nárazníku taky dvě kulaty koncovky, to byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Super ...už se těšim na léto až si to v něm budu uhánět. Jen teda s tou stříbrnou......já teda na stříbrnou na jakymkoli autě jsem alergickej...tu prostě nemůžu ani vidět,to mi vždy přijde jako by bylo bez laku,to taková ta modrá mu sluší jedna radost...ale podle mě takový auto jako je novej Superb by mělo být černý a líbila by se mi nějaká tmavější šedá....ta sluší každýmu autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 To karlos3: Ja tiež nemám rád striebornú, ale na tomto Superbe sa mi páči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak cena bude začínat na 619.900 http://www.novinky.cz/clanek/134512-nova-s...619-900-kc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 To karlos3: Ja tiež nemám rád striebornú, ale na tomto Superbe sa mi páči. No ta stará Diamant se mi vůbec nelíbila..to ta Briliant je určitě lepší,ale ani tak bych si ve stříbrný auto nikdy nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak je zprovozněna prezentace na webu ŠA. SII - Prezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.