Olda47 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) Dobrý den, rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ... Děkuji za odbornou radu! Editováno: 18. leden 2008, autor: Olda47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Dobrý den,rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ... Děkuji za odbornou radu! Nevim jak ostatní, ale já bych ti doporučil MR od 2003-4. Jinak se objevujou problémy hlavně se servo řízením, elektrikou, U straších HTP snad padal řemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Mysli, že je jedno jakej rok si pořídíš, spíš řeš aktuální nabídku.. Podle mě zas tak nezáleží na roku výroby, jak spíš kus od kusu na jakej narazíš a to fakt neovlivníš.. dá se něčemu předem vyvarovat, ale tak jako to si nevybereš,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.