Publikováno Leden 18, 200817 r Dobrý den, rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ... Děkuji za odbornou radu! Upraveno Leden 18, 200817 r od Olda47
Leden 18, 200817 r Dobrý den,rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ... Děkuji za odbornou radu! Nevim jak ostatní, ale já bych ti doporučil MR od 2003-4. Jinak se objevujou problémy hlavně se servo řízením, elektrikou, U straších HTP snad padal řemen.
Leden 19, 200817 r Mysli, že je jedno jakej rok si pořídíš, spíš řeš aktuální nabídku.. Podle mě zas tak nezáleží na roku výroby, jak spíš kus od kusu na jakej narazíš a to fakt neovlivníš.. dá se něčemu předem vyvarovat, ale tak jako to si nevybereš,,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.