Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ...

Děkuji za odbornou radu!

Upraveno od Olda47

Dobrý den,

rozhodl jsem se pořídit si ojetou Fabii pro denní ježdění po okreskách do práce (30+30km). Zajímalo by mě s jakými problém se Faibe potýkaly v jednotlivých MR (servo, elektronika apod.) a jaký MR je realtivně "bezpečný" pokud jde o závažné porcuhy. Jinak si chci pořídit nejspíše 1.2 HTP 12V ...

Děkuji za odbornou radu!

Nevim jak ostatní, ale já bych ti doporučil MR od 2003-4. Jinak se objevujou problémy hlavně se servo řízením, elektrikou, U straších HTP snad padal řemen.

Mysli, že je jedno jakej rok si pořídíš, spíš řeš aktuální nabídku..

Podle mě zas tak nezáleží na roku výroby, jak spíš kus od kusu na jakej narazíš a to fakt neovlivníš.. dá se něčemu předem vyvarovat, ale tak jako to si nevybereš,,

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.