Aďuška Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ahojte, neviete či sa dajú niekde objednať, alebo kúpiť disky na Roomster Scout Arktos 16´, lebo na škodováckej stránke som ich v ponuke nikde nenašla a už ani na nete neviem kde mám hladať. Ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) no kedze su skodovacke tak ich objednas u predajcu skodovky predsa Editováno: 10. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) no veÄŹ som pĂsala,Ĺľe v cennĂku na nete ich nemajĂş a ked sme sa na nich pĂ˝tali osobne,tak nám povedali Ĺľe sa dajĂş kĂşpiĹĄ len s novĂ˝m scoutom. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Aďuška: Muzes si je objednat u kazdeho obchodnika Skoda pod cislem dilu 5J7 601 025A 7ZS, doporucena cena je 2975,- Kc/kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Dakujem ti velmi pekne, dnes sme boli v skodovke, u nas ich maju za 3900 Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) Já už je mám díky Mikymu, za zajímavou cenu, můžu doporučit dobrá a spolehlivá koupě jak řekl tak bylo , už se těším na jaro až je tam šoupnu myslím že jsou to jedny z nejzajímavějších alu na roomster... Editováno: 23. leden 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To s tebou úplne súhlasím, sú to najkrajšie disky aké som v poslednej dobe videla. A čo sa týka Mikyho, tomu verím, ceny má parádne, len mal iba 17´ a my by sme radšej 16´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Však jsem také koupil od neho 16´ zítra budu mít nové gumy co mám už měsíc objednané a jdou tam kašlu na zimu beztak žádná není a nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak to potom nezabudni pridat nejake fotky... Som zvedava ako to bude vyzerat. A gumy si si ake objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) foceno mobilem.... Editováno: 10. Únor 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) ............................... krasne krasne krasne a pekna farba .je to corrida? Editováno: 1. Červen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Tyhle kola Roomsteru fakt slusej! Jeste odpovim za heckeera - ano, je to cervena Corrida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mingees Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 ja mam tyhle..ale je to trosku podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 hehhe., jsou hezky, tu nalepku skoda si sehnal kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mingees Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) .......... to jsou takovy maly puklice se znakem do stredu disku a mam je od znameho. Ma servis. Odtud mam i disky. Ty jsou na WV, ale pasujou i na Roomstra Editováno: 1. Červen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Kdo je Miky? Mám na Scoutu 16" origo co měl ale líbily by se mi více 17" origo.... asi to nikdo nevymění co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 'Lewis' uzivatel s menom Miky je tu na fore, skus mu napisat SZ, mozno bude vediet zohnat 17"tky, tie sa volaju Kentaur ... a tie 16 potom predaj v bazari, myslim ze nebude problem ich predat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Miky a koukni do Prodám kola, většinou na prvních 2 stránkách něco má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak takhle vypadá Roomster na 17" Kentaurech. A sehnal jsem je tady v bazaru od Mikyho, jak je tu zmíněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
správce sítí Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) ............ Opravdu moc krasny auto! Ty kola jsou proste uzasny, sam bych je moc chtel ale v 16" velikosti na FII Combi. Editováno: 1. Červen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Já bych chtěl jen jeden disk nejlépe bez gumy. Popořípadě mám 3 disky dobrý a u jednoho je nutná rozsáhlá oprava. Průběžně kontroluji bazar a aukro ale nikde se nechtějí objevit.... neřikejte mi že ten jeden budu muset nechávat opravit... Chtěl jsem ho dát do rezervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) Aj ja som na svoju fabcu kupil Arctos disky 16" a vsimol som si ze maju ET 38. Pouzil som originalne skrutky+original bezpecnostne skrutky. Chcem sa opytat ci nahodou nebude problem s dlzkou skrutiek? Budu utiahnute na dostatocny pocet zavitov? Vdaka za info. Editováno: 11. Červen 2010, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 A este jedna vec. Vsimol som si ze priemer dosadacej plochy disku je o nieco vacsi ako dosadacia plocha predneho brzdneho kotuca. Mam motor 1.2 44 kW r.v.2008. Vyzera ze nic sa nikde nesucha. Mate s tym nejaku skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Zadny problem nebude, disky i origo srouby muzes normalne pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Vdaka za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.