Publikováno Leden 18, 200817 r prosim o radu jak vyndat z nove octavky autoradio Melody, neni to to velky , a jestli nekdo nemáte schema zadní zasuvky potreboval bych tam soupnout HF pokud to podporuje, diky Upraveno Leden 20, 200817 r od Power156
Leden 18, 200817 r Autor Prave stream to vyndat umim ale tohle nevim jak, a nehci to zbytecne omackat a podrapat
Leden 20, 200817 r Autor to to fakt nikdo nevi?? to radio je polovicni( na vysku nez stream) je to dotazeny z nemecka, možná sem spletl značku rádia ale někdo se s tím určitě setkal, prosim mooooc o pomooooc Uz jsem nasel spravnej nazev je to melody Upraveno Leden 20, 200817 r od Power156
Leden 26, 200817 r normálně vytrhneš mřížku kolem rádia a klimatizace. Vedle kolíbkového tlačítka vlevo (scan/as) a vpravo (TP/A/F) jsou záslepky, ty opatrně vyjmeš a pod tím jsou šrouby TX 20. Vyšroubuješ a rádio je venku. Jinak rádio má vstup na telefon, akorát nevím, jak to funguje s aftermarketovým zařízením. Upraveno Leden 26, 200817 r od Fabier
Listopad 11, 200816 r STREAM má po bokoch 4 torxové skrutky, ale symphony neviem. Prosím o radu. Vím, že se Stream vyndavá pomocí nějakých "klíčů či vydliček", ale nevím. Mám auto pár dní a rád bych připojil USB na radio přes měnič. Díky za rady.
Listopad 11, 200816 r Prosím o radu. Vím, že se Stream vyndavá pomocí nějakých "klíčů či vydliček", ale nevím. Mám auto pár dní a rád bych připojil USB na radio přes měnič. Díky za rady. Našel jsem to. Uff http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4304&st=75
Prosinec 10, 200915 r Vdaka kolegovi menom Fabier som prisiel na to ze tymto isty sposobom sa da vybrat autoradio BLUES v octavii FL, dik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.