Přejít na obsah

Servo

milanfe

Doporučené příspěvky

Mam problem zo servom. Ide mi tazsie volant a niekedy to aj povoli ze to ide lahsie. Pocas jazdy tak pri prejdenych cca 30tich kilometroch mi

dost casto blikaju svetla a na cerpadle od serva pocujem taky bzucivy zvuk. Po prejdeni cca 50tich kilometrov mi zacne blikat kontrolka ktora po vypnuti a naslednom zapnuti motora zhasne alebo ak nevypnem auto tak mi po prejdeni dalsich cca 30tich kilometrov zhasne sama od seba. Viem ze dovodom blikania svetiel je servo lebo asi ked v nom nieco blbne tak to stahuje prud.Neviem komu mam verit lebo nechcem investovat vela penazi do dielov ktore to nevyriesia. Jedni rozpravaju ze je vadny SNIMAC RIADENIA a ini rozpravaju ze treba vymenit cele servo co nieje lacna vec. Ak moze niekto poradit vopred dakujem. Mam SKODA FABIA 1.4 50Kw, r.v. 2001, TRW. Precital som si cele forum ale som z toho jelen.Mam si najprv odpojit ten snimac a vysusit ho? Moze niekto poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...