lars Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Prosím všetkých, ktorý májú originál bezbečnostné skrutky kolies originál škoda, číslo CFA 071004. V predajni mi predali nasledovné skrutky a mám obavu či sú to originály, lebo tu : originál sú vyfotené a moje sa trochu odlišujú Moje vyzerajú takto : Sú to originály? Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ano su to originaly, presne tieto som mal kedysi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 skoda vyrábala aj iné typy? Tie moje majú iný tvar zubov ako tieto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ale v tom je právě ta bezpečnost. Je několik verzí (možná několik desítek - nevím) různých typů zubů a předpokládá se, že zjoděj je všechny nenosí u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ale v tom je právě ta bezpečnost. Je několik verzí (možná několik desítek - nevím) různých typů zubů a předpokládá se, že zjoděj je všechny nenosí u sebe. Ne nenosí, protože má jeden univerzální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 někde se tu psalo, že Škoda má snad jen deset kombinací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 někde se tu psalo, že Škoda má snad jen deset kombinací. já jich mám v praci 9,ale asi pořád málo,ted jsem zase dělal fabku,nemohl ho najít,ani jeden muj napasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.