Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Premyslim o tom ze si necham tonovat skla a zamlouva se mne firma TuningSamolepka protoze sem z Pardubic a cena se mne zda take prijatelna :palec2: ...cca 4000,-

dejte prosim vedet kdo ma skla uz tonovany kde to mu to dali a za kolik ....

Cena dobrá.Já o tom taky uvažuju,ale zatím mám nabídku za 4800 a 4900kč.Jsou to firmy z Ostravy.

Chlapi a to Vás nenapadlo to přehnat prěs čelní sklo?(myslím tím připojištění)

V Ostravě bych věděl jak to udělat.......

Jinak folie mam a jsem spokojen...

napadlo mě to,ale nemám pojištění čelního skla víš.Kolega to ale tak nějak udělal

--- nojo 4000,- ale bez DPH, a to já neumím ...... :aggressive:

Premyslim o tom ze si necham tonovat skla a zamlouva se mne firma TuningSamolepka protoze sem z Pardubic a cena se mne zda take prijatelna :palec2: ...cca 4000,-

dejte prosim vedet kdo ma skla uz tonovany kde to mu to dali a za kolik ....

• 2 měsíce později...

Ahoj,

nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo?

post-14021-1207586152_thumb.jpg

• Autor

Videl sem Kacerovo auta a ty skla jsou uplne normalni.... :)

Videl sem Kacerovo auta a ty skla jsou uplne normalni.... :)

jsem rikal ze nevim.... :)

• Autor

jojo mne to rpide ze to je normos ale ma to dcl dost tmavy .......mafia :smich:

Ahoj,

nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo?

Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku

www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky

Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku

jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil....

jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil....

Když mi dělali folie, tak zadní plato nevyndavali - takže pokud to chceš vyčistit, udělej to předem

• Autor

Miky kde ti to dali ????to mas bruxafol..... :)

Miky kde ti to dali ????to mas bruxafol..... :)

Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu ;)

Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu ;)

Miky nikdy nespí....

No profík ti to udělá i bez demontáže.Ta lama co to dělala mi tak chtěla sundat zadní plato a to abys mohl sundat tak musí jít ven sedačky.A jelikož jsem nevěděl jak tak jsem to s kolegou dělali asi 2 hoďky.Mám totiž rok 2002 a tam je to na pevno.Nicméně se to povedlo akurát tomu člověku ty folie ne.A až mi to bude předělávat a on bude(možná to ještě netuší),tak už nebudu chtít obřezat brzdové světlo a radši ať to zakryje celé.Nelíbí se mi to .

• Autor

Viky takle dopadnout ja tak je tam vsady kol100

Miky nikdy nespí....

Ale spí, dělám v noci a akorát jsem přišel z práce :p:p

Viky takle dopadnout ja tak je tam vsady kol100

Tak tak ale nejsem žádný gauner a dám mu šanci.Ostatně sám říkal že buď mi to přelepí(což už bych od něho asi nechtěl)anebo mi vrátí prachy a řekne že supa nezvládne.Tiuto variantu beru.Počítám že v květnu ho budu otravovat ať to mám na sraz ok.

• Autor

Kluci mate tu nekdo folie 3M ???

• 1 měsíc později...
www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky

to mifii:jsi spokojen s tou firmou trieste co ti dělala folie?Oni tam mají v nabídce i nějaký film co nahrazuje folie.Uvažuju o té firmě.Z toho týpka co mi to dokur... jsem už ty prachy dostal,takže nezbývá než to opět dát nějakým profíkům.

Kolik tě to stálo?

• Autor

Kluci ja mam domluvene 3M za 5000,- je to teda Ostrava,ale kvalita pry dobra...dela to kluk tak hodku a normos ste pri tom :)

Kluci ja mam domluvene 3M za 5000,- je to teda Ostrava,ale kvalita pry dobra...dela to kluk tak hodku a normos ste pri tom :)

Nejmenuje se Tchurz nebo tak nějak?

Čus, já mám fólie od 3M 85procentní tmavost. Vše OK - spokojenost. :palec2:

post-16570-1210951769_thumb.jpg

post-16570-1210951793_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.