Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

--- nojo 4000,- ale bez DPH, a to já neumím ...... :aggressive:

Premyslim o tom ze si necham tonovat skla a zamlouva se mne firma TuningSamolepka protoze sem z Pardubic a cena se mne zda take prijatelna :palec2: ...cca 4000,-

dejte prosim vedet kdo ma skla uz tonovany kde to mu to dali a za kolik ....

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj,

nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo?

post-14021-1207586152_thumb.jpg

Vloženo
Ahoj,

nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo?

Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku

Vloženo

www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky

Vloženo
Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku

jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil....

Vloženo
jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil....

Když mi dělali folie, tak zadní plato nevyndavali - takže pokud to chceš vyčistit, udělej to předem

Vloženo
Miky kde ti to dali ????to mas bruxafol..... :)

Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu ;)

Vloženo
Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu ;)

Miky nikdy nespí....

Vloženo

No profík ti to udělá i bez demontáže.Ta lama co to dělala mi tak chtěla sundat zadní plato a to abys mohl sundat tak musí jít ven sedačky.A jelikož jsem nevěděl jak tak jsem to s kolegou dělali asi 2 hoďky.Mám totiž rok 2002 a tam je to na pevno.Nicméně se to povedlo akurát tomu člověku ty folie ne.A až mi to bude předělávat a on bude(možná to ještě netuší),tak už nebudu chtít obřezat brzdové světlo a radši ať to zakryje celé.Nelíbí se mi to .

Vloženo
Viky takle dopadnout ja tak je tam vsady kol100

Tak tak ale nejsem žádný gauner a dám mu šanci.Ostatně sám říkal že buď mi to přelepí(což už bych od něho asi nechtěl)anebo mi vrátí prachy a řekne že supa nezvládne.Tiuto variantu beru.Počítám že v květnu ho budu otravovat ať to mám na sraz ok.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky

to mifii:jsi spokojen s tou firmou trieste co ti dělala folie?Oni tam mají v nabídce i nějaký film co nahrazuje folie.Uvažuju o té firmě.Z toho týpka co mi to dokur... jsem už ty prachy dostal,takže nezbývá než to opět dát nějakým profíkům.

Kolik tě to stálo?

Vloženo
Kluci ja mam domluvene 3M za 5000,- je to teda Ostrava,ale kvalita pry dobra...dela to kluk tak hodku a normos ste pri tom :)

Nejmenuje se Tchurz nebo tak nějak?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...