Petřík junior Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Premyslim o tom ze si necham tonovat skla a zamlouva se mne firma TuningSamolepka protoze sem z Pardubic a cena se mne zda take prijatelna ...cca 4000,- dejte prosim vedet kdo ma skla uz tonovany kde to mu to dali a za kolik .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Cena dobrá.Já o tom taky uvažuju,ale zatím mám nabídku za 4800 a 4900kč.Jsou to firmy z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Chlapi a to Vás nenapadlo to přehnat prěs čelní sklo?(myslím tím připojištění) V Ostravě bych věděl jak to udělat....... Jinak folie mam a jsem spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 napadlo mě to,ale nemám pojištění čelního skla víš.Kolega to ale tak nějak udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 --- nojo 4000,- ale bez DPH, a to já neumím ...... Premyslim o tom ze si necham tonovat skla a zamlouva se mne firma TuningSamolepka protoze sem z Pardubic a cena se mne zda take prijatelna ...cca 4000,-dejte prosim vedet kdo ma skla uz tonovany kde to mu to dali a za kolik .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj, nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Videl sem Kacerovo auta a ty skla jsou uplne normalni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Videl sem Kacerovo auta a ty skla jsou uplne normalni.... jsem rikal ze nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jojo mne to rpide ze to je normos ale ma to dcl dost tmavy .......mafia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj,nevite někdo o nějakých namodralych foliich? zdá se mi nebo nevim že (promiň že tě tady uvádím ) Kačer je tak má ale říkal že to nedělal on.... neporadí někdo? Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Bruxsafol dělá fólie o různých odstínech.Zadej do vyhledávače buď autofolie nebo bruxsafol a vyber si některou z firem v tvém okolí.Měli by to mít ve svém vzorníku jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil.... Když mi dělali folie, tak zadní plato nevyndavali - takže pokud to chceš vyčistit, udělej to předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Miky kde ti to dali ????to mas bruxafol..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Miky kde ti to dali ????to mas bruxafol..... Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Až tak dalece jsem se o to nezajímal, ale je to údajně to nejlepší co je na trhu...jinak mi to dělali kluci z Dubče (Praha), což je v této oblasti špička v regionu Miky nikdy nespí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jj diky, a diky za foto do mejlu.... az ted jsem se na to podíval a pekny, akorat to zadni okno asi bude chtit cely -> to se bude muset sundat ten dekl ze? je to slozity? ja jen ze u 3 brzdoveho svetla mam nejaky drobky od neceho tak bych to vycistil.... No profík ti to udělá i bez demontáže.Ta lama co to dělala mi tak chtěla sundat zadní plato a to abys mohl sundat tak musí jít ven sedačky.A jelikož jsem nevěděl jak tak jsem to s kolegou dělali asi 2 hoďky.Mám totiž rok 2002 a tam je to na pevno.Nicméně se to povedlo akurát tomu člověku ty folie ne.A až mi to bude předělávat a on bude(možná to ještě netuší),tak už nebudu chtít obřezat brzdové světlo a radši ať to zakryje celé.Nelíbí se mi to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Viky takle dopadnout ja tak je tam vsady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Miky nikdy nespí.... Ale spí, dělám v noci a akorát jsem přišel z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Viky takle dopadnout ja tak je tam vsady Tak tak ale nejsem žádný gauner a dám mu šanci.Ostatně sám říkal že buď mi to přelepí(což už bych od něho asi nechtěl)anebo mi vrátí prachy a řekne že supa nezvládne.Tiuto variantu beru.Počítám že v květnu ho budu otravovat ať to mám na sraz ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Kluci mate tu nekdo folie 3M ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 www.trieste.cz tam sem to nechal udelat ja nejtmavsi cerne i na predni a mel to za 40minut hotovy a luxusni pracicka az bude pocasi tak prezuju a hodim sem fotky to mifii:jsi spokojen s tou firmou trieste co ti dělala folie?Oni tam mají v nabídce i nějaký film co nahrazuje folie.Uvažuju o té firmě.Z toho týpka co mi to dokur... jsem už ty prachy dostal,takže nezbývá než to opět dát nějakým profíkům. Kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Kluci ja mam domluvene 3M za 5000,- je to teda Ostrava,ale kvalita pry dobra...dela to kluk tak hodku a normos ste pri tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Kluci ja mam domluvene 3M za 5000,- je to teda Ostrava,ale kvalita pry dobra...dela to kluk tak hodku a normos ste pri tom Nejmenuje se Tchurz nebo tak nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turepe Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Čus, já mám fólie od 3M 85procentní tmavost. Vše OK - spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.