Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Tak jestli nekdo mate moznost ji sehnat, tak nevahejte a piste:)

:help:

Jen tak ciste teoreticky me napadlo - nesla by pouzit koncovka z O 2 ? :unsure:

FDC609004.jpg

Jen tak ciste teoreticky me napadlo - nesla by pouzit koncovka z O 2 ? :unsure:

FDC609004.jpg

No dobrej nápad teď záleží jestli to půjde napáchat :feve:

Hmm a cenovka???

Hmm a cenovka???

Tak jsem to našel, ale je to pouze ta klasická nefunkční koncovka, co se nasadí na výfuk, a ten jde stále dolů, a né do koncovky, ta je zaslepená, leda že by si někdo pohrál, a zprůchodnil ji! Jinak cenovka 1190,-

Upraveno od Octavinek

Ta O2 koncovka na obrazku vyse je pro MPI a ty maji vyfuk rovne.Takze to musi byt vedeno do te koncovky ne ? :unsure:

Tak pokud vím, tak všechny výfuky jsou vedeny dolů!?

Tak pokud vím, tak všechny výfuky jsou vedeny dolů!?

Ne ne, jedna.šestky mají opravdu výfuk rovně.

• Autor
Ne ne, jedna.šestky mají opravdu výfuk rovně.

Přesně tak, maji výfuk rovně a nevedou z něj 2 roury ale myslímže jen jedna... Jinak tak koncovka docela ujde..... :)

Teď jsem objevil toto:

Co na to říkáte???

Pěkný!! Jdi do toho! Za tu cenu je to zadarmo!

• Autor

No právě, cena dobrá, jenže sem mu psal a rek mi, ze to bylo 3 mesice na oct 1.8T... Tak proc ho prodava? Treba kvuli zvuku? Bojim se ze to bude moc velkej randal... :aggressive:

No právě, cena dobrá, jenže sem mu psal a rek mi, ze to bylo 3 mesice na oct 1.8T... Tak proc ho prodava? Treba kvuli zvuku? Bojim se ze to bude moc velkej randal... :aggressive:

Toť otázka??

Ta O2 koncovka na obrazku vyse je pro MPI a ty maji vyfuk rovne.Takze to musi byt vedeno do te koncovky ne ? :unsure:

tady vůbec nejde o to, pod jakým úhlem jdou trubky - stejně jdou všechny vodorovně. tak nevím o co tu vlastně jde. především záleží na tom, že většinou potřebujete mít koncovku se vstupem pro 2 trubky o prům. 43 - 45 mm!!!! tahle je akorád tak pro 1.6 55 kw, co maj rouru jednu a i ta se musí nadstavit. jak to udělat? to je vidět tady: http://www.skywolker.wz.cz/zadni_naraznik.htm

Jo a proč prodává ten Laityng? No protože je to obyčejný univerzal, váží metrák a stojí za hovno! Stačí se jen podívat na trubku mezi tlumičem a koncovku a vím že nemůže pasovat do výřezu v nárazníku. RS výfuk má potrubí vedeno úplně jinak.

Upraveno od Milan II

• Autor

No jo, už to vidim.... Tak do toho opravdu nepudu.... :palec2:

• Autor

Tak zase hledat a schánět tu správnou koncovku....

• 2 týdny později...
A kolik by jsi za to chtěl ?? Vítej v roce 2008!! :)

No nevypada zle a ceny uz sem taky videl horsi :)

co se ti nezdá, ta cena je normální, ba řekl bych i nízká! ///M5 z OV jí koupil za 1990,- + poštovný. Sorry, kdyby jsi nechrápal, tak jsi jí mohl před rokem mít za 350,- tak teď jí kup za 2 tácy a pokud ne, tak si na konec výfuku dej pozink trubku. Ta bude zadara. lol

• Autor

Njn proste se mi to zda dost v pomeru za koncovku a zadni dil vyfuku. Ale je to asi fakt normalni cena. V tom pripade budu uvazovat asi o lazenym koncovym dilu vyfuku..... :palec2:

Njn proste se mi to zda dost v pomeru za koncovku a zadni dil vyfuku. Ale je to asi fakt normalni cena. V tom pripade budu uvazovat asi o lazenym koncovym dilu vyfuku..... :palec2:

Nějaký laďáček je další volba jak z toho ven. Ale dej si pozor na jeho váhu, aby neměl 20 - 25kg.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Tak jsem nakonec koupil ten Laityng co je tu na obrázku, byl za 1000 Kc, takze ok. Akorat je pod naraznik a ja ho chci dostat do vyrezu pro RS, tak jsem zvedavej jak to spacham, urcite sem pak dam fotky...:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.