Power156 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Dneska jsem chtěl vyštelovat xenony na superbovi, dělal jsem to přes VASila a mám tam nějaký problém, vyskočí potom na mě chyba že mam problem se zkušebním programem, na ostatní auta to funguje tak nevim kde hledat chybu, snímače chodí, tak nevim a ted mi jeste sviti kontrolka prasklých vlaken a přitom žádný prdlí neni :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Co se týká signalizace prasklých žárovek, měla by ti pomoci Redukce pro simulaci odběru 55W, slouží k eliminování signalizace prasklé žárovky u xenonových sad s odběrem 35W. Dá se sehnat tady http://xenony.ic.cz/ cena za pár 600 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tam jsou origo xenony, tak v tom si myslim že problem nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Pokud ti svítí symbol žárovky a jinak všechno svítí tak se ti to snaží říct že je chyba v xenonech. Pokud bys to načetl VAGem tak tam budeš mít chybu - "světla nejsou seřízena" nebo tak nějak. Dokud to nesešteluješ tak ti ani chyba nepůjde vymazat a bude to svítit. VAS neznám, takže s tím to neporadím, ale VAGem mi to štelovat šlo. Přesně jak píše VIS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Moje zkušenost je taková,že při seřízení na VASu mi kontrolka prasklé žárovky na maxidotu svítila taky,ale seřízení proběhlo ůspěšně a VAG nehlásil žádnou závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 to jsem ani nevedel ze se xenony u supa serizujou pres VAG ted koukam do VISu a opravdu to tam je popsane. Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 to jsem ani nevedel ze se xenony u supa serizujou pres VAGted koukam do VISu a opravdu to tam je popsane. Diky za info... Nejen u Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Chlapy, řeším tento problém u SUPA, kde je sport. podvozek od Milotecu. Přehodil jsem výbojku, dal jsem Přizpusobení ->001 a pak 002. A pořád nic. V čem může být problem? Byl jsem v Adrese 055. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 (editace) Chlapi poradte. Mám pocit že mi bixeny svietia nie ďalej ako 30 metrov pred auto. Je jedno či idem 60 alebo 130 km/h. Mechanika vyzerá byť v poriadku lebo ked otočím klúčom svetlá sa pekne híbu dole a hore. Chcem sa spýtať odkial si presne svetlá berú info o rýchlosti? Ide to všade od ABS alebo je na to nejaké osobitné čidlo? Hľadám dobre? Editováno: 23. leden 2010, autor: Michal25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Tak světla si udaj o rychlosti neberoou,sklon světla je danej fixně a auto si to pořád hlídá ze snímačů a udržuje pořád stejný sklon světel ,at jedeš v jakekoliv rychlosti,to jako myslíš že při 50km za hodinu budou svítit víc dolu a ve 150 nahoru a oslnovat? to asi nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Tak světla si udaj o rychlosti neberoou,sklon světla je danej fixně a auto si to pořád hlídá ze snímačů a udržuje pořád stejný sklon světel ,at jedeš v jakekoliv rychlosti,to jako myslíš že při 50km za hodinu budou svítit víc dolu a ve 150 nahoru a oslnovat? to asi nééé Som laik. Hovorím len to čo tu čítam. Našiel som to v sekcii elektrika. Myslim že pri 50km mi budú svietit viac do zeme a v 150 budu svietit predo mna dalej. Myslím že je to možné aj bez oslňovania. Hovoríš že tie motorčeky sú len na to aby ich sklápali pri zaťažení kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Světla dostávají informaci o rychlisti z řj abs. Jak s ní nakládají netuším. V reálu se to poznat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Světla dostávají informaci o rychlisti z řj abs. Jak s ní nakládají netuším. V reálu se to poznat nedá. Tak ich teda stačí nastaviť aby svietili viac do dialky? Robí sa to mechanicky alebo cez VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Dělá se jen základní nastavení jako u klasických světlel imbusem shora. Ale k tomu potřeba vag. Zkontroluj si sklon paprsku o 1,2% proti zdi. Někde se to tu už řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Dělá se jen základní nastavení jako u klasických světlel imbusem shora. Ale k tomu potřeba vag. Zkontroluj si sklon paprsku o 1,2% proti zdi. Někde se to tu už řešilo. Vďaka ACE, zajtra s tým idem do servisu. Tam kde som sa pýtal pred tým boli taký neistý akoby nevedeli čo stým preto som sa pýtal aby my nemotali na nos čo všetko trebalo vymeniť. Juke box-mal si pravdu, naozaj sa nenastavujú podľa rýchlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) Jo,světla se štelují jen na danou výšku,rychlost s tím nemá co dělat Editováno: 25. leden 2010, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Tak som dnes bol v tom servise. Vraveli že dobre že som s tým prišiel labo boli celé rozštelované. Okrem toho že my svietili pod kolesá tak boli vytočené ešte aj do strán. Tak my to nastavili a teraz je to už super. Nechápem ako s tým predošlí majitel mohol takto v noci jazdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ŘJ xenononů (neplést s VN boxem) skutečně údaj o rychlosti zpracovává - jak praví ACE. Potřebuje ho k úpravě sklonu světel při rychlosti ad cca 100 km/hod. Pokud tento údaj chybí, jednotka při vyšší rychosti pindá a regulaci zruší. A ze zkušeností bacha - tato chyba se neprezentuje ve výpisu fault code, tak, jak bz operátor čekal,ale jako současná chyba obou snímačů... světe div se, ale je to tak... tekonc to zrovna řešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Pripojené na VAGu to mali a nevyhodilo vraj žiadne chyby tak dúfam že v tom to nebolo Editováno: 28. leden 2010, autor: Michal25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Tak to bylo určitě tím rozštelováním. Kdyby jim něco chybělo tak o tom dají vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Zdravim Vás pánové, stále se mi generuje hláška porucha světel v rj č. 55 mám stále chybu že svetla nebyly kalibrovány (DTC si nepamamtuju) vím že je nutné udelat základní nastaveni kanal 1 a 2 ale mě to nic nedovoli.... resp zákl. nastaveni je šedivy přikládám to absenci loginu který nevím- víte prosím tento login do rj 55 (regulace dosvitu) dekuji napřed všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Spíš bych to viděl na obyč VAG... Ale třeba Ti někdo poradí lépe. Já jen že nějakou staženou a cracknutou vagínou se tam nedostaneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 (editace) mám 304 full a vše vždy šlapalo, jen do RJ č. 55 neznám login. Editováno: 31. Říjen 2013, autor: spacewerk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 nevěřím, že na 304 Ti vždy a vše šlapalo. Je to obyč VAGína, kterou stáhneš i z netu. Kabel máš KKL a s tím si tak max smažeš paměť závad. Zkus poladit s někým, kdo má lepší VAG nejlépe s HEXovým kejblem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Mámi HEX kabl zkusim to teda s nim :-) díky za radu a dám vedet jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.