Bburago Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Došel jsem se podívat do auta a ten bílý obdélníček jako krytka žárovičky tam mám. Bez demontáže popelníku ovšem nepoznám jak to uvnitř vypadá. Třeba stačí dokoupit jen držák žárovičky a možná je na kabelovém svazku volná svorkovnice. Podle ETKY existuje jen jeden typ tohoto svazku ale kdo ví? My s nekuřácký paketem jsem přišli i o osvětlení zadní schránky, třeba by to šlo také dodělat. Jak říkám , pokud tam je držák na tu žárvku v přihrádce místo popelníku tak stačí pouze dokoupit držák žárovky se žárovku což je cca 200,- Kč . Ten kabel tam taky určitě někde bude. No a je taky možný že né a bude se to muset natáhnout z osvětlení nějakého tlačítka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Takže jen najít někoho kdo tu schránku vymontuje a nebo ji už měl vyndanou na autě s nekuřáckým paketem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Takže jen najít někoho kdo tu schránku vymontuje a nebo ji už měl vyndanou na autě s nekuřáckým paketem. Přesně tak , já mám kuřácký paket a já Vám moc s vymontováním nepomůžu. Musíte chlapci sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ta schránka tam bude uchycená stejně..je potřeba směrem nahoru vytáhnout plastový rámeček kolem řadičky, drží tam na plastových zobáčcích, takže to chce s citem..ale jde to. No a potom už jsou vidět dva torxy, které tu schránku drží..schránka se pak vysune směrem k řadičce..vzadu má ještě va fixační trny. Mám prosbu..mohl by mi někdo zjistit třeba v Etce, na kolik přijde ta schránka pro nekuřácký paket? etku jsem ještě neobnovil a do servisu se nedostanu..barva černá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Podle mojí ETKY 809 Kč. Přihrádka odkládací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak jsem se na to podival, ale nejde z toho nic poznat. Vyfotil jsem to. Az budu doma, tak to zkusim vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jinak uz jsem ji mel vyndanou asi 3x a zadnych dratku jsem si nevsimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jinak uz jsem ji mel vyndanou asi 3x a zadnych dratku jsem si nevsimnul. Měl sem to taky rozdělaný,žádný drátek tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Díky za tu cenu.. Jak říkám, budou tam šroubky pod přední částí plastového rámečku kolem manžety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Došel jsem se podívat do auta a ten bílý obdélníček jako krytka žárovičky tam mám. Bez demontáže popelníku ovšem nepoznám jak to uvnitř vypadá. Třeba stačí dokoupit jen držák žárovičky a možná je na kabelovém svazku volná svorkovnice. Podle ETKY existuje jen jeden typ tohoto svazku ale kdo ví? My s nekuřácký paketem jsem přišli i o osvětlení zadní schránky, třeba by to šlo také dodělat. No to osvětlení popelníku v kuřáckém paketu jen tak lehce přisvědcuje,nejspíš by vám tam stačila dát jedna bílá ledka+odpor. ušetříte držák žárovky, místo toho bych tam dal takový samolepící plastový obdélníček (myslím že jsem to někde viděl jako držák na kabely) a napájení bych dotáhl z nejbližšíjo tlačítka či podsvědcení střední části palubky. Osvětlení v zadní části jumboboxu jsem tedy ani v kuřáckém paketu nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No to osvětlení popelníku v kuřáckém paketu jen tak lehce přisvědcuje,nejspíš by vám tam stačila dát jedna bílá ledka+odpor. ušetříte držák žárovky, místo toho bych tam dal takový samolepící plastový obdélníček (myslím že jsem to někde viděl jako držák na kabely) a napájení bych dotáhl z nejbližšíjo tlačítka či podsvědcení střední části palubky. Osvětlení v zadní části jumboboxu jsem tedy ani v kuřáckém paketu nenašel Popelník v zadní části svítí v jumboboxu , dnes jsem se na to díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo... Tohle melo byt prave naopak. K cemu potrebujes vedet do jakych mist mas odklepnout popel. Uz chapu ze nekuracky paket stoji 0 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Popelník v zadní části svítí v jumboboxu , dnes jsem se na to díval. Já např. popelník v JumboBoxu osvětlený neměl, když jsem ho předělával na provedení s držákem nápojů, tak jsem si elektriku dotáhl s osvětlení zapalovače..ten jsem nakonec taky zrušil a mám místo něj regulérní zásuvku 12V s odklápěcím víčkem..mám prostě auto jen pro nekuřáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tohle melo byt prave naopak. K cemu potrebujes vedet do jakych mist mas odklepnout popel. Uz chapu ze nekuracky paket stoji 0 kc. no, takhle odklepnout žhavej popel na kobereček u spolujezdce taky není nic moc já to osvětlení popelníku celkem chápu..., ale prostě nechápu, proč to světlo nenechaj i nekuřákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo... Ty nemáš osvětlenou schránku před spolujezdcem? Chapu to dobře a nebo každej myslíme jinačí schranku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 no, takhle odklepnout žhavej popel na kobereček u spolujezdce taky není nic moc já to osvětlení popelníku celkem chápu..., ale prostě nechápu, proč to světlo nenechaj i nekuřákům Já jsem taky nekuřák , ale zase si říkám až auto budu prodávat tak kupující zrovna může být kuřák nebo já můžu začít kouřit , ale to nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Tak jsem to vyndal abych se podival jestli tam jde dat ta zarovka. Jeste mrknu do etky... Editováno: 31. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zdendo, tak co si zjistil??? Marios... bavíme se o popelníku respektive o nekuřáckým paketu, tzn. místo popelníku je schránka s koberečkem... schránka před spolujezdcem je samozřejmě osvětlená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Aháá, tys myslel tu schránku co je normálně jinak jakoby popelník.... Apropo to že to je nekuřácký paket tak se ta schránka liší od kuřáckého jen v tom, že tam je kobereček a není světýlko? Pokud tam teda je ten kobereček, tak potom chápu proč tam není světýlko, protože ten kobereček taky stojí peníze, tak ušetřily na žárovce :-) Kdybyste chtěli oboje (kobereček i světýlko) tak to bude strááášně drahý a musela by být na to nová položka v konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No, on je tam právě kobereček místo vyšupovacího popelníčku Ten v nekuřáckém paketu není. Takže na světýlku neušetří..doufám, že tam je. na těch fotkách, co dával Doli, je vidět ten bílý poloprůhledný obdélníček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 světýlko tam je... teda kryt světýlka, ale není tam asik kabeláž a žárka! ja to sem postnul proto, protože sem tam viděl ten kryt, ale nesvítilo to, tak jsem chtěl zjistit, jestli nemám jenom žárku v háji... ups Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No zarovka ani nic jinyho tam neni. A podle etky to zvlast objednat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) No zarovka ani nic jinyho tam neni. A podle etky to zvlast objednat nejde. Takže v Etce jsem našel následující Vyobrazení : 919 -70 = nosič žárovky se žárovkou 357 919 243D 85H cena 194,92 Kč 971 -83 = svorkovnice plochého kontaktu 191 906 231 A cena 69, 97 Kč . Jelikož kabeláž bude úplně stejná tak stačí objednat následující díly a dobrého autoelektikáře a přihrádka může svítit. Podle Etky to vypadá ,že ten spodní díl je stejný jak pro kuřácký a nekuřácký paket. Doufám že Vám to k něčemu bude. Editováno: 1. Únor 2008, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alojz Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 chlapi, máte někdo nekuřácký paket? jestli ano, tak se prosím podívejte, zda vám svítí žárovička ve schránce, která nahrazuje popelník a zda vám svítí zástrčka cigaretového zapalovače... mě osobně to nesvítí! (ve schránce je takový bílý plastový čtvereček, pod kterým by podle mě, měla být žárovička, u aut s popelníkem to svítí) u O I. jsem měl normálně zapalovač a popelník a obojí svítilo... proč se na to ptám...? vadí mi, že ve tmě za jízdy v té schránce nic nevidím... a že se netrefím do 12 V zásuvky... díky Mám to stejné a zajíma mě , na co potřebuješ osvětlenou schránku, 12 V zásuvku. Ty máš při jízdě čas řešit co máš ve schránce a pokuď ano, jak často to při jízdě řešíš? Kolikrát potřebuješ za jízdy osvětlenou zásuvku. Omluv blbou otázku začátečníka, a nebo je to, ješitnost, že tvůj Scoutík nemá něco co mají ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.