Leden 30, 200817 r Došel jsem se podívat do auta a ten bílý obdélníček jako krytka žárovičky tam mám. Bez demontáže popelníku ovšem nepoznám jak to uvnitř vypadá. Třeba stačí dokoupit jen držák žárovičky a možná je na kabelovém svazku volná svorkovnice. Podle ETKY existuje jen jeden typ tohoto svazku ale kdo ví? My s nekuřácký paketem jsem přišli i o osvětlení zadní schránky, třeba by to šlo také dodělat. Jak říkám , pokud tam je držák na tu žárvku v přihrádce místo popelníku tak stačí pouze dokoupit držák žárovky se žárovku což je cca 200,- Kč . Ten kabel tam taky určitě někde bude. No a je taky možný že né a bude se to muset natáhnout z osvětlení nějakého tlačítka .
Leden 30, 200817 r Takže jen najít někoho kdo tu schránku vymontuje a nebo ji už měl vyndanou na autě s nekuřáckým paketem.
Leden 30, 200817 r Takže jen najít někoho kdo tu schránku vymontuje a nebo ji už měl vyndanou na autě s nekuřáckým paketem. Přesně tak , já mám kuřácký paket a já Vám moc s vymontováním nepomůžu. Musíte chlapci sami.
Leden 30, 200817 r Ta schránka tam bude uchycená stejně..je potřeba směrem nahoru vytáhnout plastový rámeček kolem řadičky, drží tam na plastových zobáčcích, takže to chce s citem..ale jde to. No a potom už jsou vidět dva torxy, které tu schránku drží..schránka se pak vysune směrem k řadičce..vzadu má ještě va fixační trny. Mám prosbu..mohl by mi někdo zjistit třeba v Etce, na kolik přijde ta schránka pro nekuřácký paket? etku jsem ještě neobnovil a do servisu se nedostanu..barva černá. Díky
Leden 30, 200817 r Tak jsem se na to podival, ale nejde z toho nic poznat. Vyfotil jsem to. Az budu doma, tak to zkusim vyndat.
Leden 30, 200817 r Jinak uz jsem ji mel vyndanou asi 3x a zadnych dratku jsem si nevsimnul. Měl sem to taky rozdělaný,žádný drátek tam není.
Leden 30, 200817 r Díky za tu cenu.. Jak říkám, budou tam šroubky pod přední částí plastového rámečku kolem manžety.
Leden 30, 200817 r Došel jsem se podívat do auta a ten bílý obdélníček jako krytka žárovičky tam mám. Bez demontáže popelníku ovšem nepoznám jak to uvnitř vypadá. Třeba stačí dokoupit jen držák žárovičky a možná je na kabelovém svazku volná svorkovnice. Podle ETKY existuje jen jeden typ tohoto svazku ale kdo ví? My s nekuřácký paketem jsem přišli i o osvětlení zadní schránky, třeba by to šlo také dodělat. No to osvětlení popelníku v kuřáckém paketu jen tak lehce přisvědcuje,nejspíš by vám tam stačila dát jedna bílá ledka+odpor. ušetříte držák žárovky, místo toho bych tam dal takový samolepící plastový obdélníček (myslím že jsem to někde viděl jako držák na kabely) a napájení bych dotáhl z nejbližšíjo tlačítka či podsvědcení střední části palubky. Osvětlení v zadní části jumboboxu jsem tedy ani v kuřáckém paketu nenašel
Leden 30, 200817 r No to osvětlení popelníku v kuřáckém paketu jen tak lehce přisvědcuje,nejspíš by vám tam stačila dát jedna bílá ledka+odpor. ušetříte držák žárovky, místo toho bych tam dal takový samolepící plastový obdélníček (myslím že jsem to někde viděl jako držák na kabely) a napájení bych dotáhl z nejbližšíjo tlačítka či podsvědcení střední části palubky. Osvětlení v zadní části jumboboxu jsem tedy ani v kuřáckém paketu nenašel Popelník v zadní části svítí v jumboboxu , dnes jsem se na to díval.
Leden 30, 200817 r Autor chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo...
Leden 30, 200817 r chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo... Tohle melo byt prave naopak. K cemu potrebujes vedet do jakych mist mas odklepnout popel. Uz chapu ze nekuracky paket stoji 0 kc.
Leden 31, 200817 r Popelník v zadní části svítí v jumboboxu , dnes jsem se na to díval. Já např. popelník v JumboBoxu osvětlený neměl, když jsem ho předělával na provedení s držákem nápojů, tak jsem si elektriku dotáhl s osvětlení zapalovače..ten jsem nakonec taky zrušil a mám místo něj regulérní zásuvku 12V s odklápěcím víčkem..mám prostě auto jen pro nekuřáky.
Leden 31, 200817 r Autor Tohle melo byt prave naopak. K cemu potrebujes vedet do jakych mist mas odklepnout popel. Uz chapu ze nekuracky paket stoji 0 kc. no, takhle odklepnout žhavej popel na kobereček u spolujezdce taky není nic moc já to osvětlení popelníku celkem chápu..., ale prostě nechápu, proč to světlo nenechaj i nekuřákům
Leden 31, 200817 r chápu, že jsou osvětlený popelníky, aby to kuřácí necmrndali všude okolo, ale nechápu, proč nejsou osvětlený schránky, aby se v nich dalo něco najít... chjo... Ty nemáš osvětlenou schránku před spolujezdcem? Chapu to dobře a nebo každej myslíme jinačí schranku?
Leden 31, 200817 r no, takhle odklepnout žhavej popel na kobereček u spolujezdce taky není nic moc já to osvětlení popelníku celkem chápu..., ale prostě nechápu, proč to světlo nenechaj i nekuřákům Já jsem taky nekuřák , ale zase si říkám až auto budu prodávat tak kupující zrovna může být kuřák nebo já můžu začít kouřit , ale to nehrozí.
Leden 31, 200817 r Tak jsem to vyndal abych se podival jestli tam jde dat ta zarovka. Jeste mrknu do etky... Upraveno Leden 31, 200817 r od Doli
Únor 1, 200817 r Autor Zdendo, tak co si zjistil??? Marios... bavíme se o popelníku respektive o nekuřáckým paketu, tzn. místo popelníku je schránka s koberečkem... schránka před spolujezdcem je samozřejmě osvětlená.
Únor 1, 200817 r Aháá, tys myslel tu schránku co je normálně jinak jakoby popelník.... Apropo to že to je nekuřácký paket tak se ta schránka liší od kuřáckého jen v tom, že tam je kobereček a není světýlko? Pokud tam teda je ten kobereček, tak potom chápu proč tam není světýlko, protože ten kobereček taky stojí peníze, tak ušetřily na žárovce :-) Kdybyste chtěli oboje (kobereček i světýlko) tak to bude strááášně drahý a musela by být na to nová položka v konfigurátoru
Únor 1, 200817 r No, on je tam právě kobereček místo vyšupovacího popelníčku Ten v nekuřáckém paketu není. Takže na světýlku neušetří..doufám, že tam je. na těch fotkách, co dával Doli, je vidět ten bílý poloprůhledný obdélníček..
Únor 1, 200817 r Autor světýlko tam je... teda kryt světýlka, ale není tam asik kabeláž a žárka! ja to sem postnul proto, protože sem tam viděl ten kryt, ale nesvítilo to, tak jsem chtěl zjistit, jestli nemám jenom žárku v háji... ups
Únor 1, 200817 r No zarovka ani nic jinyho tam neni. A podle etky to zvlast objednat nejde. Takže v Etce jsem našel následující Vyobrazení : 919 -70 = nosič žárovky se žárovkou 357 919 243D 85H cena 194,92 Kč 971 -83 = svorkovnice plochého kontaktu 191 906 231 A cena 69, 97 Kč . Jelikož kabeláž bude úplně stejná tak stačí objednat následující díly a dobrého autoelektikáře a přihrádka může svítit. Podle Etky to vypadá ,že ten spodní díl je stejný jak pro kuřácký a nekuřácký paket. Doufám že Vám to k něčemu bude. Upraveno Únor 1, 200817 r od Bburago
Únor 1, 200817 r chlapi, máte někdo nekuřácký paket? jestli ano, tak se prosím podívejte, zda vám svítí žárovička ve schránce, která nahrazuje popelník a zda vám svítí zástrčka cigaretového zapalovače... mě osobně to nesvítí! (ve schránce je takový bílý plastový čtvereček, pod kterým by podle mě, měla být žárovička, u aut s popelníkem to svítí) u O I. jsem měl normálně zapalovač a popelník a obojí svítilo... proč se na to ptám...? vadí mi, že ve tmě za jízdy v té schránce nic nevidím... a že se netrefím do 12 V zásuvky... díky Mám to stejné a zajíma mě , na co potřebuješ osvětlenou schránku, 12 V zásuvku. Ty máš při jízdě čas řešit co máš ve schránce a pokuď ano, jak často to při jízdě řešíš? Kolikrát potřebuješ za jízdy osvětlenou zásuvku. Omluv blbou otázku začátečníka, a nebo je to, ješitnost, že tvůj Scoutík nemá něco co mají ostatní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.