Publikováno Únor 3, 200817 r Zdravim všechny, už od koupě mám prasklý kryt levého zpětného zrcátka u řidiče a začíná mě to dosti štvát. Nefunguje ani elektrické ovládáni, ale je zajímavé, že vyhřívaní jo. Nevíte náhodou někdo kde by se dal levně sehnat kryt (nejlépe v barvě) + ten motorek za zajímavou cenu? Popřípadě nějaký stručný návod jak na tu výměnu? Všem předem díky za odpovědi.
Únor 3, 200817 r Zdravim všechny, už od koupě mám prasklý kryt levého zpětného zrcátka u řidiče a začíná mě to dosti štvát. Nefunguje ani elektrické ovládáni, ale je zajímavé, že vyhřívaní jo. Nevíte náhodou někdo kde by se dal levně sehnat kryt (nejlépe v barvě) + ten motorek za zajímavou cenu? Popřípadě nějaký stručný návod jak na tu výměnu? Všem předem díky za odpovědi. Tady návod na výměnu http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Zrcatka.htm
Únor 4, 200817 r jj diky...teď už jenom někde sehnat ten kryt nevíte někdo o něčem? Prave niekto ponuka kryty na predaj, pozri sa v Bazari - Predaj nahradnych dielov...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.