Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak 2.0 TDI CR 125kW pro RS má náběh do výroby 22.KT/08 a 40 KT/08 potom 1.6TDI a 1.4TSI.

Georgi, ta 1.4 je TFSI nebo twinchanger TSI?

Škodovka v tom značení dělá trochu zmatky oproti ostatním značkám koncernu lol

Vloženo

Jen doufám že ty 1.9TDi ještě chvílku dělat budou....zkušenosti s nimi od roku 1994 mám víc než výborné tak u mě to že místo něj nastupuje nějaká 1.6TDi je :kol-26: a těm dvoulitrům po mojich hořkých zkušenostech už prostě nevěřim.....i když ty CR už snad budou o něčem jinym...teda aspoň doufám.

Vloženo
tuší nieto koľko tá 1,6 TDI bude mať kW a kruťák

Naše firma má v přehledu výrobků EGR pro 1,6TDI CR 125, možná to půjde až na 125k. Ale začínat se bude určitě níž.

Vloženo

Jinak ještě info, že základním motorem pro OII se stane 1.2TSI 77kW a RS verze bude možné kombinovat s DSG jak u TFSI, tak i u TDI. O Tour dostane nový základní motor s 51kW (nevím ale kdy, a jestli to nesouvisí s připravovaným "faceliftem", tudíž, jestli to bude vůbec pro CZ trh...)

Vloženo (editace)
Jinak ještě info, že základním motorem pro OII se stane 1.2TSI 77kW a RS verze bude možné kombinovat s DSG jak u TFSI, tak i u TDI. O Tour dostane nový základní motor s 51kW (nevím ale kdy, a jestli to nesouvisí s připravovaným "faceliftem", tudíž, jestli to bude vůbec pro CZ trh...)

Vím, že budu vypadat jako diletant, je mě zajímá jestli ta 1.2 je s dvojtým přeplňováním nebo jen s jedním?

Stejně to je mazec do velké oktávky dát 1.2-ku lol

Editováno: , autor: pentadius
Vloženo
Co to povidáš? bude tam 1,2 tfsi ne 1,2 HTP ... tfsi malinko přes 100 koní

Jo promin, nepostřehnul jsem že mluvíš o octavii I moc se omlouvám ale snad tam nedaj ten třívalkec 1,2

Vloženo
Jo promin, nepostřehnul jsem že mluvíš o octavii I moc se omlouvám ale snad tam nedaj ten třívalkec 1,2

Máš jedno, jestli ho tam dají. Si ho nikdo kupovat nemusí, když nebude chtít lol

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...