Wojnar Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Vyhlídnul jsem si Vredestein Sportrac 3. 3. října stály 1904,- Kč. Dnes v tom samém e-shopu už 2102,- Kč . Sakra chlapi, jak to vidíte? Levnější už asi nebudou co? Vždyť ještě nezačala zima a letní už draží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Vzhledem k cenám kaučuku se už moc lepší ceny čekat nedají... Proto se fakt nevyplatí moc čekat. Ony firmy sice čeří relativně klidnou vodu, ale pomalinku, polehounku zdražují. Wojnare máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 já dnes přezul na zimní a letní jsou KO, vzorek ani ne 1 mm .... takže na jaře bude třeba koupit pneu = doporučení ? Hlavním faktorem je CENA ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Těžko říct. Jdeš po ceně, ale nějaké Goodride za nějakých 1000,- Kč/kc asi nechceš, co? Nebo Matador za 1100,- asi taky ne. To taky můžeš zajet do Tesca. Spíš by to chtělo se zaměřit i na prodejce a porovnávat. Vybrat si nějakou značku, nějaký zlatý střed a porovnávat mezi prodejci. Dražší značky jsou všude dražší a naopak. Co jsem se díval a porovnával, tak se mi zdáli asi nejlevnější na http://www.nejlevnejsipneu.cz. Někdy to bylo zavádějící. Jinde byla cena třeba i o stovku nižší, ale zase si účtovali za dopravu. Na www.nejlevnejsipneu.cz ji mají zdarma. Já jsem svoje na konec koupil tam. Možná taky proto, že jsem chtěl Vredestein a oni jsou jejich výhradním dovozcem, takže jinde jsem je jaksi ani nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 HanyZ : Kdyz te zajima (POUZE CENA) , tak si dej do vyhledavani rozmer pneu 195/65 R15 a kup tu nejlevnejsi, jak jednoduche Ovsem ja bych nejaky smejdy nekupoval, muze se ti to vymstit. Kdyz si proctes kdo tady mel jake pneu a zhruba jak mu vyhovujou, tak si udelas prece sam vlastni usudek o tom, z kterych znacek budes vybirat a pak se uz rozhodnes podle ceny, ale takova hlaska ze (Hlavním faktorem je CENA !" je kravina, muzes rovnou koupit nejake protektory nebo ciny ktere ti vydrzi 1 sezonu a nebudou vubec sedet na ceste a budou hlucne... Kolem 1200,-Kc za kus se daji sehant uz pomerne kvalitni pneu ktere stoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 @HanyZ: Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 zdravim , co hovorite na tieto gumy ? Goodride H550A na najlevnejsipneu ich maju za 40 eur kus rozmer 195/65 R15 . oplatia sa kupit ci su to smejdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Čina-šmejd.Pokud se máš rád,tak to nekupuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Todle jsem ted kupoval,jsou sice starší,ale vynikající. http://www.pneunet.cz/pneu/22038/kumho-kh15-(r.v.-2008)-korea-195-65-R-15-91-T-letni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Doporučuji Firestone SZ90 205/55R16 letos je dojedu a příští sezonu nové a ještě jedny na Roomstera ty na Roomsteru mají 30000 a ještě jednou tolik vydrží. Hlavní co je pro mně důležité cena vs kvalita . Jsem veliký zastánce značky Firestone levnější Bridgestona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Já se pořád nemůžu rozhodnout jaké pořídit 225/40 R18. Auto nejezdí tak 3 tis km ročně a spíše dravější jídou do zatáček než velké rychlosti... Mokro moc neřeším,protože na mokru se snažím nejezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili9 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zdravim kluci hodlam si koupit novy letni pneu Nankang Ultra sport ns2 r17 rozmer :225/45 mel sem sice je v 16 na byvalem voze BMW a byl sem s nima hrozne spokojenej nez mi celou sadu pak ukradli :/ jen se ptam na ten rozmer 225 a profil 45 jestli to neni nejaky extra atypicky,,,mam sice zapsano v TP 215/45 ale o neco vetsi tam proste potrebuju nacpat :D diky za pripadne rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Kde koupit za přijatelnou cenu letní šestnáctky na octavii? V Barumu jsou drahé jako ..... a v kauflandu fakt ne-e ) Koukal jsem na web pneumatiky.cz, ale nikde jsem nenašel, kdy jsou ty pneumatiky, jimi prodávané, vyrobené. Co vím tak to bývá "fígl" super levných pneu na netu, že jsou třeba 4 roky staré a jak víme, tak ten materiál ztrácí po nějaké době svoje pozitivní vlastnosti a jelikož si ty kola užijou nájezd 25tis ročně a nezřídka v nadlimitních rychlostech, tak by bylo fajn, kdyby byly vyrobené maximálně v 2011. To mi ovšem paní nebo slečna? z technické podpory těch stránek nebyla schopná sdělit. Odpověděla mi jen, že aktuálně nemají 4 kusy skladem. Ještě, které z těchto byste doporučili? http://www.pneumatiky.cz/bridgestone-turanza-er300-ecopia-205-55-r16-91-h-letni.html http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-01-205-55-r16-91-h-letni.html Bridgestony byly na autě asi už z výroby a nebyl s nimi problém. Držely pěkně i na mokru. Dunlopy má táta na služební fabii a taky si je chválí. Cenový rozdíl jedné koruny na těch stránkách opravdu nehraje žádnou roli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 S pneu za 3500+ asi nic moc nezkazíš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak jsem v pátek objednal ty Dunlopy, s facebook slevou vyšli asi na 8100Kč/sada dneska je ppl přivezlo a zítra jdou na auto. Trochu jsem se bál, že budou starý, ale je to výroba 2.týden 2012 )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janosmartin Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Zdravím, mám objednané kola Škoda Gigaro ( http://eshop.skoda-auto.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product2_10001_10051_14015_-11_11002___ProductDisplayErrorView ) a chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s rozměrem pneu na takové kola jestli 205/40, 215/40, 225/40 nebo jaké. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 (editace) Záleží jaký rozměr máš ve velkém TP. Jinak třeba pro fabii, roomstera je tuším 205/40 R17. Editováno: 28. Březen 2012, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janosmartin Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ve velkém TP nemám 17ky právě vůbec napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
re_ne Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Naprosto souhlasím planujem si obejdnat prave SportContact 2 , 205/55 R16. Dufam ze to bude dobra volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Kucí co říkáte na MAXXIS? http://www.offroadpneu.com/22540-r18-92w-xl-maxxis-maz1-p-1532.html Pro mě to zamlada byla TOP značka na biku a mašině... Mít na autě by si mi to taky líbilo...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 ktore gumy by ste odporucili ? Goodyear vs. Pirreli Goodyear Excelence 195/65 R15 http://www.pneutop.sk/pneumatiky/goodyear-excellence_195_65_15_91_h_letne/ Pirreli P6 Cinturato 195/65 R15 http://www.pneueshop.sk/pneumatiky/22004/pirelli-p6-cinturato-91h-195-65-r15-91-h?ref=heureka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tak to já půjdu nejspíš do těchto 205/55 R16 CONTINENTAL PREMIUM 5 91V http://pneumatiky.heureka.cz/continental-contipremiumcontact-5-205-55-r16-91v/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Já na ně také koukal a nakonec jsem koupil Continentál.Můj názor je, že rodina je na 1 místě.Většina lidí v česku jezdí na barumkách-a proč-cena-nabídnou ji v každém pneuservisu-a proč-protože cena rozhoduje.Navíc pokud jezdíš s rozumem tak se toho neboj-dokud jsem jezdil s feldou tak jsem tam měl taky barum. Jenom prosím nekupuj žádné protektory-známej je měl a furt jezdil na převažování kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Já jsem s barumkama bravuris 2 neměl problém...Měl jsem je ještě na 15 tkách a občas jsem si s nima dovolil dost a nepustily Na ten Maxxis nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Mam tedka barumky 205/45 r16 a plna spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.