Ondrero Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Barumky prostě ke Škodárně patřej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Francousky gumy k nemeckenu autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Pro českýho Honzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 nebo Pepíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 jsem taky v krizi tak jsem jsem šel do barumu r15 a po první jízdě po dálnici do Prahy a zpět na Moravu jsem troch rozpačitý páč mi to při rychlosti nad 130 občas mírně zaplavalo, ještě jsem nezjistil zda to nebylo bočním větrem (noc) a taky jsem upravil tlak pneu tak se ještě uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Má někdo zkušenost s pneu HANKOOK K115 Ventus Prime, přemýšlím, že je dám na svou octávkuI. Píší o nich docela slušné recenze, dokonce má prý Hankook dodávat pneu pro BMW, ale je to Korea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 no ja vam neviem, precital som si cele forum a preavdu povediac dobre pneu hodnotene inde ako dobre su zle a naopak zle pneu su dobre. osobne sa rozhodujem medzi znackami falken, pirelli, nexen. lenze ani boh nevie kde je pravda, nexen n8000 je podla nemcov vyhercom v adac a u nas je to draha podpriemerna pneumatika... p6000 su vraj hlucne, cital soma ale zaujimave recenzie na maxxis max1 a zrejme pojdem do nich... ma niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Hurááá konečně zmínka o maxxisssss Já mám dobré zkušenosti z bajka. A kamarád na maxxisech jezdil závodně Motokros Taky šetřím na Maxxisky nikdo je nemá,nikdo jim asi nevěří,no tak budu první a dám info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 ahojda. jake mate zkusenosti po roce s Vredestein Sportrac 3 ? nebo co doporucite letos v rozmeru 195/65 R15 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Já se pořád nemůžu rozhodnout jaké pořídit 225/40 R18. Auto nejezdí tak 3 tis km ročně a spíše dravější jídou do zatáček než velké rychlosti... Mokro moc neřeším,protože na mokru se snažím nejezdit ja jezdim na Goodride 225/40 R18 uz druhou sezonu. Maji ted najeto cca 15t km a vypadaji, ze sezonu by jeste snesly ( cca 10-15t km ) CHorvatsko ok, na okruhu drzi taky super ( Vysoke Myto ), jsou teda dost tvrde a na mokru jsou taky ok, ale ja na mokru nejezdim rychle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Není to nějaké levné za 1700? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 (editace) ja je kupoval jednu za 1450 :-) jinak tyhle pneu taky nejsou spatne : http://pneumatiky.heureka.cz/federal-ss-595-225-40-r18-88w/ Na gumach federal jezdi hodne lidi amaterske rally a zavody do vrchu a Federal dela skvele semislicky. Nazul sem je na Hondu, tak uvidime jak budou po sezone ostrejsi jizdy vypadat. Editováno: 16. Květen 2012, autor: millhauz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Hmm ale to já asi za 1450 neseženu že? Ty federalky docela pěkný....Ale já si stejně radši připlatím za maxxis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Napíšem moju skúsenosť s Pirelli P6 Cinturato 91H 195/65/R15 dnes dožili po 42 000km na prednej náprave čiže u mňa spokojnosť akurát poslednú dobu boli trošku hlučnejšie ale to asi všetky pneu keď už dosluhujú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dephski Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Nemáte někdo prosím zkušenost s pneu Michelin Pilot Sport 3? Chystám se je koupit, ale nenašel sem o nich moc informací. Budu kupovat 225/45/17. Tak prosím pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Zdravim vas mam dotazek chtel bych dat na leto 205/60-16 gumy co myslite pujdou tam ? Kdyz se tam vleze i 205/70-15C tak si myslim ze by tam jit mohl. Akorat se asi zvedne spotreba co ? Dekuju za kazdou radu. Jinak duvod by byl ten ze bych to rad mel vyšši. A zvedli to mam uz dostatecne na tlumicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No nejdřív bych se zaměřil na velký TP podle toho co máš napsaný. A na 16 bych radši dal 205/55. A jak moc to máš zvedlé na tlumičích? Já zvedal o 40 mm podložkama a ještě by to určitě o cenťák šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 No to vsechno jsem odmeroval od toho jak moc je rameno narovnane. Kdyz je rovne je to idealni to se nesjizdeji kola ze venku. Takze kdyz byly stare pruziny stacilo dopredu 25mm a do zadu 30. Co jsem vymenil pruziny a tlumice tak v predu sem valecek musel vyndat pac dle geometrie byl odklon moc velky. Takze ted v predu nemam nic a v zadu mam pod perem stavajicich 30mm plus novy pruziny a je to uplne akorat a nesjizdeji se kola. JInak samozrejme ze pneumatiky tam jsou 205/55 takze asi je tam necham. Jen me to zajimalo . JInak kazde auto potrebuje zvednout dle stavu pruzin . Treba tatovo GIV sem zvedal v predu o 40mm a v zadu o 30mm. A znamich octavku zas o 50mm a o 40mm. Samozrejme ze by si mi libilo aby sla octavka jeste aspon o 20mm nahoru ale v zadu uz by to nevydrzeli tlumice a v predu zas penumatiky . V zadu uz ma tlumic zdvich pouze 6cm coz je kurva malo a boucha pri velkem propruzeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 No já taky ještě plánuju že si vyrobím podložky 40 a 50mm.... A ty 30 a 40 si nechám když bych náhodou kupoval new pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jj ono az koupis novy tak to pak jde taky hezky nahoru . Skoda ze to nejde vic nahoru aniz by nenastali nejake potize jako sjizdeni penumatik a nebo bouc hani tlumice na doraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak pístnice se taky dají prodloužit nahoře..... A gumy.... no chce to sehnat nějaké levné šlupky Vem si jakou geometrii mají asi ti co se plazí u země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jj to mas taky pravdu ty tlumcie bych vlastne prodlouzit mohl akorat nahore nevim jak. Dole jo . No tak slupky zrovna nechci jezdim dost po dalnici a casto i daleko takze zas nemuzu aby se mi to sjizdelo ale na couracky kdybych to mel tak jde hend jeste vejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Koukam po nejakych penu na leto 205/55-16 nasel sem tyhle co myslite ? http://www.pneumatiky.cz/pirelli-p1-cinturato-verde-205-55-r16-91-h-letni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Tak co dle predpovedi to vypada na tepty brezen jdete do letnich?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 este pockam ranne teploty okolonula .... je malo na letne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.