Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Barumky prostě ke Škodárně patřej :kol-47:

Francousky gumy k nemeckenu autu :D

Pro českýho Honzu :kol-28:

nebo Pepíka ;)

jsem taky v krizi tak jsem jsem šel do barumu r15 a po první jízdě po dálnici do Prahy a zpět na Moravu jsem troch rozpačitý páč mi to při rychlosti nad 130 občas mírně zaplavalo, ještě jsem nezjistil zda to nebylo bočním větrem (noc) a taky jsem upravil tlak pneu tak se ještě uvidí.

Má někdo zkušenost s pneu HANKOOK K115 Ventus Prime, přemýšlím, že je dám na svou octávkuI. Píší o nich docela slušné recenze, dokonce má prý Hankook dodávat pneu pro BMW, ale je to Korea.

no ja vam neviem, precital som si cele forum a preavdu povediac dobre pneu hodnotene inde ako dobre su zle a naopak zle pneu su dobre. osobne sa rozhodujem medzi znackami falken, pirelli, nexen. lenze ani boh nevie kde je pravda, nexen n8000 je podla nemcov vyhercom v adac a u nas je to draha podpriemerna pneumatika... :kol-32: p6000 su vraj hlucne, cital soma ale zaujimave recenzie na maxxis max1 a zrejme pojdem do nich... ma niekto skusenosti?

Hurááá konečně zmínka o maxxisssss :kol-28:

Já mám dobré zkušenosti z bajka.

A kamarád na maxxisech jezdil závodně Motokros :kol-47:

Taky šetřím na Maxxisky nikdo je nemá,nikdo jim asi nevěří,no tak budu první a dám info :kol-28:

post-25458-0-74004000-1334475803_thumb.j

• 5 týdnů později...

ahojda. jake mate zkusenosti po roce s Vredestein Sportrac 3 ? nebo co doporucite letos v rozmeru 195/65 R15 ?

Já se pořád nemůžu rozhodnout jaké pořídit 225/40 R18.

Auto nejezdí tak 3 tis km ročně a spíše dravější jídou do zatáček než velké rychlosti...

Mokro moc neřeším,protože na mokru se snažím nejezdit :kol-28:

ja jezdim na Goodride 225/40 R18 uz druhou sezonu. Maji ted najeto cca 15t km a vypadaji, ze sezonu by jeste snesly ( cca 10-15t km )

CHorvatsko ok, na okruhu drzi taky super ( Vysoke Myto ), jsou teda dost tvrde a na mokru jsou taky ok, ale ja na mokru nejezdim rychle :-)

Není to nějaké levné za 1700? :kol-28:

ja je kupoval jednu za 1450 :-)

jinak tyhle pneu taky nejsou spatne : http://pneumatiky.heureka.cz/federal-ss-595-225-40-r18-88w/

Na gumach federal jezdi hodne lidi amaterske rally a zavody do vrchu a Federal dela skvele semislicky.

Nazul sem je na Hondu, tak uvidime jak budou po sezone ostrejsi jizdy vypadat.

Upraveno od millhauz

Hmm ale to já asi za 1450 neseženu že? :kol-28:

Ty federalky docela pěkný....Ale já si stejně radši připlatím za maxxis :kol-28:

• 3 měsíce později...

Napíšem moju skúsenosť s Pirelli P6 Cinturato 91H 195/65/R15 dnes dožili po 42 000km na prednej náprave čiže u mňa spokojnosť akurát poslednú dobu boli trošku hlučnejšie ale to asi všetky pneu keď už dosluhujú...

• 2 měsíce později...

Nemáte někdo prosím zkušenost s pneu Michelin Pilot Sport 3? Chystám se je koupit, ale nenašel sem o nich moc informací. Budu kupovat 225/45/17. Tak prosím pište :)

• 11 měsíců později...

Zdravim vas mam dotazek chtel bych dat na leto 205/60-16 gumy  co myslite pujdou tam ? Kdyz se tam vleze i 205/70-15C tak si myslim ze by tam jit mohl. Akorat se asi zvedne spotreba co ? Dekuju za kazdou radu. 

Jinak duvod by byl ten ze bych to rad mel vyšši. A zvedli to mam uz dostatecne na tlumicich.

No nejdřív bych se zaměřil na velký TP podle toho co máš napsaný.

A na 16 bych radši dal 205/55.

A jak moc to máš zvedlé na tlumičích? Já zvedal o 40 mm podložkama a ještě by to určitě o cenťák šlo :D

No to vsechno jsem odmeroval od toho jak moc je rameno narovnane. Kdyz je rovne je to idealni to se nesjizdeji kola ze venku. Takze kdyz byly stare pruziny stacilo dopredu 25mm a do zadu 30. Co jsem vymenil pruziny a tlumice tak v predu sem valecek musel vyndat pac dle geometrie byl odklon moc velky. Takze ted v predu nemam nic a v zadu mam pod perem stavajicich 30mm plus novy pruziny a je to uplne akorat a nesjizdeji se kola. JInak samozrejme ze pneumatiky tam jsou 205/55 takze asi je tam necham. Jen me to zajimalo :)

JInak kazde auto potrebuje zvednout dle stavu pruzin :). Treba tatovo GIV sem zvedal v predu o 40mm a v zadu o 30mm. A znamich octavku zas o 50mm a o 40mm. Samozrejme ze by si mi libilo aby sla octavka jeste aspon o 20mm nahoru :) ale v zadu uz by to nevydrzeli tlumice a v predu zas penumatiky :(. V zadu uz ma tlumic zdvich pouze 6cm coz je kurva malo a boucha pri velkem propruzeni.

No já taky ještě plánuju že si vyrobím podložky 40 a 50mm....

A ty 30 a 40 si nechám když bych náhodou kupoval new pružiny.

Jj ono az koupis novy tak to pak jde taky hezky nahoru :). Skoda ze to nejde vic nahoru aniz by nenastali nejake potize :( jako sjizdeni penumatik a nebo bouc hani tlumice na doraz.

Tak pístnice se taky dají prodloužit nahoře.....

A gumy.... no chce to sehnat nějaké levné šlupky :D

Vem si jakou geometrii mají asi ti co se plazí u země :)

Jj to mas taky pravdu :) ty tlumcie bych vlastne prodlouzit mohl :) akorat nahore nevim jak. Dole jo :). No tak slupky zrovna nechci jezdim dost po dalnici a casto i daleko takze zas nemuzu aby se mi to sjizdelo :D ale na couracky kdybych to mel tak jde hend jeste vejs :D 

• 3 měsíce později...
  • 2 týdny později...

Tak co dle predpovedi to vypada na tepty brezen jdete do letnich?...

este pockam ;) ranne teploty okolonula .... je malo na letne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.