Duben 7, 201213 r jsem taky v krizi tak jsem jsem šel do barumu r15 a po první jízdě po dálnici do Prahy a zpět na Moravu jsem troch rozpačitý páč mi to při rychlosti nad 130 občas mírně zaplavalo, ještě jsem nezjistil zda to nebylo bočním větrem (noc) a taky jsem upravil tlak pneu tak se ještě uvidí.
Duben 11, 201213 r Má někdo zkušenost s pneu HANKOOK K115 Ventus Prime, přemýšlím, že je dám na svou octávkuI. Píší o nich docela slušné recenze, dokonce má prý Hankook dodávat pneu pro BMW, ale je to Korea.
Duben 14, 201213 r no ja vam neviem, precital som si cele forum a preavdu povediac dobre pneu hodnotene inde ako dobre su zle a naopak zle pneu su dobre. osobne sa rozhodujem medzi znackami falken, pirelli, nexen. lenze ani boh nevie kde je pravda, nexen n8000 je podla nemcov vyhercom v adac a u nas je to draha podpriemerna pneumatika... p6000 su vraj hlucne, cital soma ale zaujimave recenzie na maxxis max1 a zrejme pojdem do nich... ma niekto skusenosti?
Duben 15, 201213 r Hurááá konečně zmínka o maxxisssss Já mám dobré zkušenosti z bajka. A kamarád na maxxisech jezdil závodně Motokros Taky šetřím na Maxxisky nikdo je nemá,nikdo jim asi nevěří,no tak budu první a dám info
Květen 14, 201213 r ahojda. jake mate zkusenosti po roce s Vredestein Sportrac 3 ? nebo co doporucite letos v rozmeru 195/65 R15 ?
Květen 15, 201213 r Já se pořád nemůžu rozhodnout jaké pořídit 225/40 R18. Auto nejezdí tak 3 tis km ročně a spíše dravější jídou do zatáček než velké rychlosti... Mokro moc neřeším,protože na mokru se snažím nejezdit ja jezdim na Goodride 225/40 R18 uz druhou sezonu. Maji ted najeto cca 15t km a vypadaji, ze sezonu by jeste snesly ( cca 10-15t km ) CHorvatsko ok, na okruhu drzi taky super ( Vysoke Myto ), jsou teda dost tvrde a na mokru jsou taky ok, ale ja na mokru nejezdim rychle :-)
Květen 16, 201213 r ja je kupoval jednu za 1450 :-) jinak tyhle pneu taky nejsou spatne : http://pneumatiky.heureka.cz/federal-ss-595-225-40-r18-88w/ Na gumach federal jezdi hodne lidi amaterske rally a zavody do vrchu a Federal dela skvele semislicky. Nazul sem je na Hondu, tak uvidime jak budou po sezone ostrejsi jizdy vypadat. Upraveno Květen 16, 201213 r od millhauz
Květen 16, 201213 r Hmm ale to já asi za 1450 neseženu že? Ty federalky docela pěkný....Ale já si stejně radši připlatím za maxxis
Září 3, 201212 r Napíšem moju skúsenosť s Pirelli P6 Cinturato 91H 195/65/R15 dnes dožili po 42 000km na prednej náprave čiže u mňa spokojnosť akurát poslednú dobu boli trošku hlučnejšie ale to asi všetky pneu keď už dosluhujú...
Listopad 11, 201212 r Nemáte někdo prosím zkušenost s pneu Michelin Pilot Sport 3? Chystám se je koupit, ale nenašel sem o nich moc informací. Budu kupovat 225/45/17. Tak prosím pište
Listopad 6, 201311 r Zdravim vas mam dotazek chtel bych dat na leto 205/60-16 gumy co myslite pujdou tam ? Kdyz se tam vleze i 205/70-15C tak si myslim ze by tam jit mohl. Akorat se asi zvedne spotreba co ? Dekuju za kazdou radu. Jinak duvod by byl ten ze bych to rad mel vyšši. A zvedli to mam uz dostatecne na tlumicich.
Listopad 6, 201311 r No nejdřív bych se zaměřil na velký TP podle toho co máš napsaný. A na 16 bych radši dal 205/55. A jak moc to máš zvedlé na tlumičích? Já zvedal o 40 mm podložkama a ještě by to určitě o cenťák šlo
Listopad 7, 201311 r No to vsechno jsem odmeroval od toho jak moc je rameno narovnane. Kdyz je rovne je to idealni to se nesjizdeji kola ze venku. Takze kdyz byly stare pruziny stacilo dopredu 25mm a do zadu 30. Co jsem vymenil pruziny a tlumice tak v predu sem valecek musel vyndat pac dle geometrie byl odklon moc velky. Takze ted v predu nemam nic a v zadu mam pod perem stavajicich 30mm plus novy pruziny a je to uplne akorat a nesjizdeji se kola. JInak samozrejme ze pneumatiky tam jsou 205/55 takze asi je tam necham. Jen me to zajimalo . JInak kazde auto potrebuje zvednout dle stavu pruzin . Treba tatovo GIV sem zvedal v predu o 40mm a v zadu o 30mm. A znamich octavku zas o 50mm a o 40mm. Samozrejme ze by si mi libilo aby sla octavka jeste aspon o 20mm nahoru ale v zadu uz by to nevydrzeli tlumice a v predu zas penumatiky . V zadu uz ma tlumic zdvich pouze 6cm coz je kurva malo a boucha pri velkem propruzeni.
Listopad 7, 201311 r No já taky ještě plánuju že si vyrobím podložky 40 a 50mm.... A ty 30 a 40 si nechám když bych náhodou kupoval new pružiny.
Listopad 7, 201311 r Jj ono az koupis novy tak to pak jde taky hezky nahoru . Skoda ze to nejde vic nahoru aniz by nenastali nejake potize jako sjizdeni penumatik a nebo bouc hani tlumice na doraz.
Listopad 7, 201311 r Tak pístnice se taky dají prodloužit nahoře..... A gumy.... no chce to sehnat nějaké levné šlupky Vem si jakou geometrii mají asi ti co se plazí u země
Listopad 7, 201311 r Jj to mas taky pravdu ty tlumcie bych vlastne prodlouzit mohl akorat nahore nevim jak. Dole jo . No tak slupky zrovna nechci jezdim dost po dalnici a casto i daleko takze zas nemuzu aby se mi to sjizdelo ale na couracky kdybych to mel tak jde hend jeste vejs
Únor 14, 201411 r Koukam po nejakych penu na leto 205/55-16 nasel sem tyhle co myslite ? http://www.pneumatiky.cz/pirelli-p1-cinturato-verde-205-55-r16-91-h-letni.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.