Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... :palec2:

Já jsem z Třince, tak můžem jet spolu :p

Pracuje se na tom, ted jsou vsichni v Zeneve, pokud nebude problem ohledne nabehu Superb Combi, tak bychom se meli dostat do Kvasin - nechci to organizovat jako beznou navstevu fabriky, ale at se alespon trochu do toho zapoji i SA - kdy se jim sejde tolik Superbu pohromade, ze :-) (nepocitam-li Ruzyn, kde jich mame docela hodne:-))

Pracuje se na tom, ted jsou vsichni v Zeneve, pokud nebude problem ohledne nabehu Superb Combi, tak bychom se meli dostat do Kvasin - nechci to organizovat jako beznou navstevu fabriky, ale at se alespon trochu do toho zapoji i SA - kdy se jim sejde tolik Superbu pohromade, ze :-) (nepocitam-li Ruzyn, kde jich mame docela hodne:-))

Jenže na Ruzyni je to samá pampeliška :feve::feve:

... má pravdu předsedo ... :palec2:

Tak jak,resite to???....uz mate naky mista vytypovany.... :D

• Autor
Tak jak,resite to???....uz mate naky mista vytypovany.... :D

Stále se čeká až jak to dopadne v těch Kvasinách víš.Myslím že to by předčilo všechno.Musíme být trpěliví

Stále se čeká až jak to dopadne v těch Kvasinách víš.Myslím že to by předčilo všechno.Musíme být trpěliví

Tak urcite to bude suprovy kdyz to dopadne i misto je v pohode ;) ....hlavne kdyby to nedopadlo aby bylo domluveny jiny misto!!!!

a ne jako loni ze nakonec nic nebylo se to porad domlouvalo a nic :)

• Autor
Tak urcite to bude suprovy kdyz to dopadne i misto je v pohode ;) ....hlavne kdyby to nedopadlo aby bylo domluveny jiny misto!!!!

a ne jako loni ze nakonec nic nebylo se to porad domlouvalo a nic :)

ikdybych měl přijet jen na den někde do Čech nebo na Slovensko ku bille tak to udělám. :) Ale myslím že to dopadne dobře

Byl jsem chvilku mimo,ale na sraz jedu kamkoliv.

Byl jsem chvilku mimo,ale na sraz jedu kamkoliv.

to je dobre stejne se mne zda ze nas je porad malo ;)

když to budu vědět dostatečně předem, uděláme si taky výlet...

.... tak jak to vypadá, už se něco pohnulo ? B)

dam hned vedet, nebojte :)

Uz s emooc tesim jen doufam,ze nebude snezit treba v tom kvetnu ja uz bych se nicemu nedivil :D

Takze prozatim to vypada na cerven 2008 - jeste cekam na potvrzeni z fabriky. Pokud se v tom bude angazovat fabrika, tak budu od vas vsech potrebovat zavaznou ucast - preci jen oficialni sraz Superbu, na ktery prijedou 3 (z toho 2 pampelisky) asi nebude vypadat moc dobre, ze :-)

Takze prozatim to vypada na cerven 2008 - jeste cekam na potvrzeni z fabriky. Pokud se v tom bude angazovat fabrika, tak budu od vas vsech potrebovat zavaznou ucast - preci jen oficialni sraz Superbu, na ktery prijedou 3 (z toho 2 pampelisky) asi nebude vypadat moc dobre, ze :-)

Já bych rád jel, ale závazně to můžu potvrdit, až bude pevný termín (pampelišku nemám :p )

termin ci terminy dam hned vedet, aby se pokud mozno seslo maximalne lidi :) , je tady mezi nama vubec nejaka pampeliska ? :unsure:

termin ci terminy dam hned vedet, aby se pokud mozno seslo maximalne lidi :) , je tady mezi nama vubec nejaka pampeliska ? :unsure:

mozno som lama, ale co je "pampeliska" ?

pampeliska je pracovni oznaceni pro prazske zlute (vetsinou letistni) taxiky...

:) a uz som v obraze :palec2:

No semnou pocitejte zatim na 100% .......i vy pampelisky!

Sem to asi nepatri,ale bude mozna sraz 6.dubna na Kunce v Pca...bude to pro vsechny skodovky.... :)

Už se těším... doufám že se nás domluví co nejvíc ;)

jedu na stopero a myslim si, ze by bylo fpoho kdyz nas pojede vice z ostravska spolu ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.