Únor 28, 200817 r No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... Já jsem z Třince, tak můžem jet spolu
Březen 4, 200817 r Pracuje se na tom, ted jsou vsichni v Zeneve, pokud nebude problem ohledne nabehu Superb Combi, tak bychom se meli dostat do Kvasin - nechci to organizovat jako beznou navstevu fabriky, ale at se alespon trochu do toho zapoji i SA - kdy se jim sejde tolik Superbu pohromade, ze :-) (nepocitam-li Ruzyn, kde jich mame docela hodne:-))
Březen 4, 200817 r Pracuje se na tom, ted jsou vsichni v Zeneve, pokud nebude problem ohledne nabehu Superb Combi, tak bychom se meli dostat do Kvasin - nechci to organizovat jako beznou navstevu fabriky, ale at se alespon trochu do toho zapoji i SA - kdy se jim sejde tolik Superbu pohromade, ze :-) (nepocitam-li Ruzyn, kde jich mame docela hodne:-)) Jenže na Ruzyni je to samá pampeliška
Březen 4, 200817 r Pracuje se na tom, ted jsou vsichni v Zeneve, pokud nebude problem ohledne nabehu Superb Combi, tak bychom se meli dostat do Kvasin - nechci to organizovat jako beznou navstevu fabriky, ale at se alespon trochu do toho zapoji i SA - kdy se jim sejde tolik Superbu pohromade, ze :-) (nepocitam-li Ruzyn, kde jich mame docela hodne:-)) ... má pravdu předsedo ...
Březen 9, 200817 r Autor Tak jak,resite to???....uz mate naky mista vytypovany.... Stále se čeká až jak to dopadne v těch Kvasinách víš.Myslím že to by předčilo všechno.Musíme být trpěliví
Březen 10, 200817 r Stále se čeká až jak to dopadne v těch Kvasinách víš.Myslím že to by předčilo všechno.Musíme být trpěliví Tak urcite to bude suprovy kdyz to dopadne i misto je v pohode ....hlavne kdyby to nedopadlo aby bylo domluveny jiny misto!!!! a ne jako loni ze nakonec nic nebylo se to porad domlouvalo a nic
Březen 10, 200817 r Autor Tak urcite to bude suprovy kdyz to dopadne i misto je v pohode ....hlavne kdyby to nedopadlo aby bylo domluveny jiny misto!!!!a ne jako loni ze nakonec nic nebylo se to porad domlouvalo a nic ikdybych měl přijet jen na den někde do Čech nebo na Slovensko ku bille tak to udělám. Ale myslím že to dopadne dobře
Březen 16, 200817 r Byl jsem chvilku mimo,ale na sraz jedu kamkoliv. to je dobre stejne se mne zda ze nas je porad malo
Březen 21, 200817 r Uz s emooc tesim jen doufam,ze nebude snezit treba v tom kvetnu ja uz bych se nicemu nedivil
Březen 25, 200817 r Takze prozatim to vypada na cerven 2008 - jeste cekam na potvrzeni z fabriky. Pokud se v tom bude angazovat fabrika, tak budu od vas vsech potrebovat zavaznou ucast - preci jen oficialni sraz Superbu, na ktery prijedou 3 (z toho 2 pampelisky) asi nebude vypadat moc dobre, ze :-)
Březen 25, 200817 r Takze prozatim to vypada na cerven 2008 - jeste cekam na potvrzeni z fabriky. Pokud se v tom bude angazovat fabrika, tak budu od vas vsech potrebovat zavaznou ucast - preci jen oficialni sraz Superbu, na ktery prijedou 3 (z toho 2 pampelisky) asi nebude vypadat moc dobre, ze :-) Já bych rád jel, ale závazně to můžu potvrdit, až bude pevný termín (pampelišku nemám )
Březen 25, 200817 r termin ci terminy dam hned vedet, aby se pokud mozno seslo maximalne lidi , je tady mezi nama vubec nejaka pampeliska ?
Březen 25, 200817 r termin ci terminy dam hned vedet, aby se pokud mozno seslo maximalne lidi , je tady mezi nama vubec nejaka pampeliska ? mozno som lama, ale co je "pampeliska" ?
Březen 25, 200817 r Sem to asi nepatri,ale bude mozna sraz 6.dubna na Kunce v Pca...bude to pro vsechny skodovky....
Březen 25, 200817 r jedu na stopero a myslim si, ze by bylo fpoho kdyz nas pojede vice z ostravska spolu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.