Únor 10, 200817 r Dajú sa urobiť kľúče s vagom 607 nemám ale originál kábel. ano, postup je ve V.I.S. a nebo v DP pokud máš PIN
Únor 10, 200817 r Autor ano, postup je ve V.I.S. a nebo v DPpokud máš PIN Čo to je DP a kde zoženiem PIN?
Únor 10, 200817 r pin ve škodoce a nebo nechat vyčíst od někoho kdo na to má patřičný náčiní DP dílenská příručka
Únor 15, 200817 r Autor musíš znát postup a PIn,něco jako pro telefon,číslo,na které reaguje ř.j. Ty mi neporadíš? dá sa to zistiť s VAG-om?
Únor 15, 200817 r Ty mi neporadíš? dá sa to zistiť s VAG-om? nejsem sice Diagnostik ale VAG COMem pin nezjistíš, musel bys mít VAG tacho apod. pokud budeš mít pin tak pak: panel přístrojů - login -zadáš pin - ok - pokud je ok rozbliká se kontrolka imma - přispůsobení - kanál 21 - počet klíčů - ok - počkat až zhasne kontrolka a pak zasunout další klíč - toť vše
Březen 19, 201015 r Ahoj, pujde mi klíč 3T0 959 753 na fabii po faceliftu komfortka 433E 3. generace. Klíč je nový nenakodovaný,čisté imo. Půjde tento klíč přizpůsobit jako druhý klíč k vozu a půjdou použivat všechna 3 tlačítka? Moc díky za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.