brasel Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 zdravim vsechny muzete mi poradit kam zesiky nemam tuseni kal je dat ,nasel by se nekdo kdo ma foto aspon nejake ,at vim jak nato dekuji vsem moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Třeba sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) Nebo sem. Editováno: 18. Únor 2008, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To - ritchie Koukám zrcadlově funkční .Nooo dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 moc dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 To - ritchieKoukám zrcadlově funkční .Nooo dobrý No to jo,ale nekopíroval jsem tě.Ale ty moje repro-o třídu níž.Právě jsem tě zlustroval-máš to supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 jo jasan a Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 nebo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Nebo sem. Pěkné... je ta MDF kde v kufru chytit?? Je tam "dvojitý" plech? Můžeš trošku napsat jak jsi to uchycení řešil??? Zítra se na to chystám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ja jsme se snazil o to aby umisteni zesiku moc nenarusovalo originalni design a pak aby to zabralo co nejmene mista (v kufru vozim kocarek a zbozi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 to je super je mozne foto instalace ,tot reseni je dobre dik moc ryves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 já jsem je dal na opěradlo zadní sedačky.U subíku jsem dal připojovací spojku od Emphaser aby šel rychle vyndat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 to je super je mozne foto instalace ,tot reseni je dobre dik moc ryves Zrovna kufr jsem moc nefotil pri vyrobe . Kazdopadne snazil jsme se zesiky zapustit a tak jsem musel hodne frezovat. Ta deska na ktery je zesik ma asi 4 urovne - proste pro kazdej kabel jsem musel vyfrezovat misto. Spodni nosna deska a kryci deska je potazena kobercem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.