OIZIK Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 cus nevite co je za velikost hvezdicky co jde na sroub od sedacek,potrebuju vyndat sedacky a nevim co mam koupit abych to povolil?dik jestli je tady uz zalozeny tema na tuto otazku tak se omlouvam z casovych duvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 je to tuším tisícihran M12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Povoloval jsem ten šroub taky, na tom tisícihranu je desítka, tak by to mělo být M10, nejsem strojař tak ty označení moc neznám, jinak ty šrouby jdou ztuha !! pořádně nasadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ten šroub je M8x28 číslo dílu N9082101 šroub s hlavou s vnitřním tisícihranem. Ale pokud se nepletu tak zde šlo o to, jakým nástrojem ho vyšroubovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Označení tisícihranu neznám, ale kdyby si měl zájem pošli SZ a já ti pošlu foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 ty vaše tisícihrany jsou dvanáctihrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Já jsem minulý týden ten potřebný klíč kupoval. I když je šroub opravdu M8, tak "tisícihran" (oficiální název z ETOS) je 10! Cena byla 139 Kč, je to na Gola klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 presne tak je to dvanasthran M10,da sa kupit aj samostatne jeden orech,napr Tona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jj, potvrzuju, je to ono... dvanáctihran M10 - samotny orech - cena kolem 80,- kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmatus Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Na povolení šroubů sedaček se používá nikoliv tisícihran ale jen a pouze (1/2" Zástrčná hlavice XZN M-10) viz dále http://www.veletrh.com/koupit/1-2-zastrcna-hlavice-xzn-m-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 No mne zalezi hlavne na tom aby pochopil obchodnik co od neho hlavne chcem, teda je mi jendo ci je toi milion hran alebo 12 hran alebo co ale nech mi da to co potrebujem a mam pocit ze hoci to má 12 hrán oznacuje a pouziva sa nazov tisichran... inak aku velkost mam pytat v obchode ked chcem povolit zamok v dverach? tam je tiez ten srob a neviem aka je to velkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Choď do obchodu vyskúšaj a kúp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Koupil jsem ho normalne v Hornbachu. Meli tam jak M8 na sedacky, tak i M12 na volant. Byla to Tona, zadnej cinskej smejd. Cena mezi 80 - 100kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jde to dobře povolit i imbusem tušim 8-kou (už nevim přesně ),osobně vyzkoušene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A ja zasa osobne hovorim ze som to skusal imbusom a strhol som tak tie vystupky co su v tom srobe, proste mi to preskocilo lebo to bolo poriadne zatiahnute. Ak si nechcete narobit zbytocnu robotu radsej dat par korun za original kluc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Koupil jsem taky ořechy Tona v Hornbachu. Jsou to hlavice XZN, lidově též zvané "eM bity". Na sedačky M10 (dnes vyzkoušeno), na zámky je M8. Pro jistotu jsem pořídil M5,6,8,10,12. Pokud se člověk chce v autě trochu vrtat, myslím, že se do vercajku vyplatí těch pár stokorun investovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Koupil jsem taky ořechy Tona v Hornbachu.Jsou to hlavice XZN, lidově též zvané "eM bity". Na sedačky M10 (dnes vyzkoušeno), na zámky je M8. Pro jistotu jsem pořídil M5,6,8,10,12. Pokud se člověk chce v autě trochu vrtat, myslím, že se do vercajku vyplatí těch pár stokorun investovat. Jinak se to jmenuje TORX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jinak sa mýliš, ale to len btw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Je to XZN a dají se se koupit "oříšky" ve velikostech : M 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 děláte tady z toho pěknej guláš na sedačky, volant, zámek je dvanáctihran (10,12,8) torx je hvězdička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tu ho mate na sedacky dnes sem ho byl kupovat 12hran M10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jsem chtěl o víkendu vymontovat přední sedačku a nějak mi to nešlo - šrouby jdou hodně ztuha a jakoby se protáčely a ne a ne povolit. Myslel jsem, že to bude jednoduché, ale takhle si připadám jako úplná lama. Co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 těžko říct, možná je tam někdo před tebou narval přes závit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jsou s lepidlem, hrubá síla to vyřeší zaber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nechtěl jsem to hned servat, tak zkusim zabrat jsou s lepidlem, hrubá síla to vyřeší zaber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.