cervenacek Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 poraďte prosím,chci dát olejovou vanu ze snímačem oleje a nevím kam napojit přívod od zásuvky čidla. jeden drát určitě půjde do maxidotu,ten tam mám připravený,ale co ty dva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 poraďte prosím,chci dát olejovou vanu ze snímačem oleje a nevím kam napojit přívod od zásuvky čidla. jeden drát určitě půjde do maxidotu,ten tam mám připravený,ale co ty dva... jeden je A20 (spínaný plus) a druhej je zem, třetí je jak říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ja sem si to v duchu myslel,ale děkuji tobě. barvy budou asi jasný,přivezl jsem si konektor i z kusem origo elektriky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ja sem si to v duchu myslel,ale děkuji tobě. barvy budou asi jasný,přivezl jsem si konektor i z kusem origo elektriky.. černo modrá -+ A 20 hnědá- zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 děkuji,jsem dlužníkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.