Publikováno Únor 12, 200817 r Tak už i v Boleslavi začali používat nejnovější vozidla pro doprovod prototypů a mul na cestách. Vozy jsou vybaveny nejmodernější technikou zabraňující nepovolenému focení, ohrožování a otravování během testů. Holt vedení už došla trpělivost po posledních testech FII a SII, kdy se tyto prototypy staly na cestách doslova štvanou zvěří, která ohrožovala nejen tovární řidiče, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Pár fotek z interní dokumentace, aby jste měli přehled, s čím můžete mít tu čest: http://img246.imageshack.us/img246/8370/90802120101ltw5.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6209/90...10mini5lox7.jpg http://img169.imageshack.us/img169/5264/90...10mini4lkj4.jpg http://img514.imageshack.us/img514/6807/90...10mini6lmo3.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3224/90...10mini1lbf1.jpg http://img514.imageshack.us/img514/5204/90...10mini2lvj6.jpg
Únor 12, 200817 r Dit něco takového bylo myslim na stránkách AutoRevue nebo něčem takovym jako Touaregy pro německou armádu
Únor 12, 200817 r Dit něco takového bylo myslim na stránkách AutoRevue nebo něčem takovym jako Touaregy pro německou armádu Jj, Bundeswehr. V KFOR už jich spousta jezdí, ale v "civilnějíš" verzi.
Únor 12, 200817 r Nevim,ale podle mě by takovej Touareg tu pozornost upoutal tuplovaně.Dit ty jejich černý převleky apod.jsou učinné dost,používáj to i takový jako MB,BMW apod.tak proč by škodovka měla utrácet milióny za Tuaregy když to jde celkem dost učině vyřešit těma převlekama za pár tisícovek a strhne to pozornost daleko menší než Touareg s kulometem na střeše.
Únor 13, 200817 r Nevim,ale podle mě by takovej Touareg tu pozornost upoutal tuplovaně.Dit ty jejich černý převleky apod.jsou učinné dost,používáj to i takový jako MB,BMW apod.tak proč by škodovka měla utrácet milióny za Tuaregy když to jde celkem dost učině vyřešit těma převlekama za pár tisícovek a strhne to pozornost daleko menší než Touareg s kulometem na střeše. No to je sice pravda ale takovy tuareg s kulometem z ktereho na tebe vypadne par kulek si myslím že odradi i ty nejotrlejší fotografy
Březen 19, 200817 r Prosím vás, taková blbost, trochu soudnosti! Bych chtěl vidět jak budou střílet po fotografech... Kdo by si to vzal na triko?
Březen 19, 200817 r Tak už i v Boleslavi začali používat nejnovější vozidla pro doprovod prototypů a mul na cestách. Vozy jsou vybaveny nejmodernější technikou zabraňující nepovolenému focení, ohrožování a otravování během testů. Holt vedení už došla trpělivost po posledních testech FII a SII, kdy se tyto prototypy staly na cestách doslova štvanou zvěří, která ohrožovala nejen tovární řidiče, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Omlouvám se, ale to má být předčasný apríl? Co je to za kravinu??? Má to zabránit focení a otravování během testů, tedy i na běžné silnici a dálnici: to jako že dotyčného rovnou buď zastřelí nebo jej vytlačí z vozovky, nebo co s ním jako provedou???? Eventuálně vyšlou nějaký paprsek, že mi nezafunguje digitální foťák či co??? A jaké pravomoce tyto osádky těhlech vozítek mají? Oni jsou jako "soukromí" policisté (Škody Auto cz) kteří mají ze zákona pravomoce Policie ČR: tedy zastavovat vozy, řídit dopravu, atp.?????? No schválně, co mi odpovíte.. Upraveno Březen 19, 200817 r od Petr
Březen 19, 200817 r Prosím vás, taková blbost, trochu soudnosti!Bych chtěl vidět jak budou střílet po fotografech... Kdo by si to vzal na triko? :smich: :smich: Už to nehul
Březen 19, 200817 r Omlouvám se, ale to má být předčasný apríl? Co je to za kravinu???Má to zabránit focení a otravování během testů, tedy i na běžné silnici a dálnici: to jako že dotyčného rovnou buď zastřelí nebo jej vytlačí z vozovky, nebo co s ním jako provedou???? Eventuálně vyšlou nějaký paprsek, že mi nezafunguje digitální foťák či co??? A jaké pravomoce tyto osádky těhlech vozítek mají? Oni jsou jako "soukromí" policisté (Škody Auto cz) kteří mají ze zákona pravomoce Policie ČR: tedy zastavovat vozy, řídit dopravu, atp.?????? No schválně, co mi odpovíte.. lol lol lol lol
Březen 19, 200817 r :smich: :smich: Už to nehul aha.. tak už to chápu... Tak alespon jsem pobavil....
Březen 19, 200817 r Podle mne se na testujici jezdce meli vztahovat stejna pravidla jako pro oststni smrtelniky (i kdyz po tom co jsem nahanel supa s fotakem, tak se mne snazila ze silnice vystrcit OII RS, ktera ho mela hlidat a tedy neuhlidala), tak si to tedy uz nemyslim... Ale i tak jsem se nad timto tematem pobavil...
Březen 19, 200817 r Podle mne se na testujici jezdce meli vztahovat stejna pravidla jako pro oststni smrtelniky (i kdyz po tom co jsem nahanel supa s fotakem, tak se mne snazila ze silnice vystrcit OII RS, ktera ho mela hlidat a tedy neuhlidala), tak si to tedy uz nemyslim... Ale i tak jsem se nad timto tematem pobavil... Mají-li na značce písmeno "F" pak jde o testovací verzi a mohou např. překračovat rychlost. Nicméně i takový řidič je povinnen dbát zvýšené pozornosti a nikoho nesrazit, neohrozit ani neomezit. Už mockrát jsu ale viděl, že tyhale aut s těmito číly většinou řídí lidé, jež to v hlavě nemají v pořádku (!) a jsou schopni ostatní řidiče i sobecky ohrozit, jen aby byli "pány" silnice a vlastně i situace.
Březen 19, 200817 r dnes jsem potkal hned tři za sebou (SuperbyII)- jeden dokonce s tažným, ale žádnej tuareg s nima nejel nektěří čtenáři by si měli uvědomit co je vtip a co realita.
Březen 19, 200817 r dnes jsem potkal hned tři za sebou - jeden dokonce s tažným, ale žádnej tuareg s nima nejel nektěří čtenáři by si měli uvědomit co je vtip a co realita. Hezkýýýý Akorát nechápu smysl tohoto počínání, protože se jinak pěkné forum plevelí příšerným bordelem.. Ale v tom se asi nehodneme. Jina nic ve zlém.
Březen 19, 200817 r Petr: absolutně nechápu smysl tvého postu, ale to je jedno. Já to vlastně ani pochopit nechci.
Březen 20, 200817 r Mají-li na značce písmeno "F" pak jde o testovací verzi a mohou např. překračovat rychlost. To už dávno neplatí, dnes jediný rozdíl mezi F a normální značkou je v tom, že auto s F značkou nemusí být homologováno pro provoz na pozemních komunikacích, tj za provozu na něm lze zkoušet díly které zatím nezískali homologaci. Ostatní pravidla silničního provozu platí pro jejich řidiče v plném rozsahu (včetně dodržování maximálních povolených rychlostí). Upraveno Březen 20, 200817 r od Milda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.