sotek Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zdravím, bráchova OI (rv 2002, 1.9TDi 66kW), přestala jet, resp. začala čudit a moc netáhla. Napíchli sme to na PC a z něj vypadlo zkrat na kostru u čidla teploty palliva G81. Tak jsem po tom začal pátrat kde ho vlastně najít a jak opravit. Na internetu jsem našel že by mělo být v čerpadle. Někdo tvrdí že je ve víčku čerpadla a že stačí vyměnit víčko, jiní tvrdí že se naopak víčko sundat nesmí. Nesetkal jste se někdo s tím? Dokážete mi někdo poradit? Předem díky, Šotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zdravím, bráchova OI (rv 2002, 1.9TDi 66kW), přestala jet, resp. začala čudit a moc netáhla. Napíchli sme to na PC a z něj vypadlo zkrat na kostru u čidla teploty palliva G81. Tak jsem po tom začal pátrat kde ho vlastně najít a jak opravit. Na internetu jsem našel že by mělo být v čerpadle. Někdo tvrdí že je ve víčku čerpadla a že stačí vyměnit víčko, jiní tvrdí že se naopak víčko sundat nesmí.Nesetkal jste se někdo s tím? Dokážete mi někdo poradit? Předem díky, Šotek už vím,že tohle čidlo je v čerpadle a je nutná výměna v servisu kde je repasují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Poradí mi niekto či zvladnem výmenu teplotného čidla vopred dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 aky motor u tdi bez problemov ,aj pod tlakom vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 aky motor u tdi bez problemov ,aj pod tlakom vody dík-1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Cidlo je ve vicku cerpadla spolu s veskerou elektronikou, ponoreno do nafty.Pozor vrchni casti cerpadla se serizuje davka cerpadla, lze si to rozladit tak ze nenastartujes.K serizeni je pak zapotrebi gumova palicka a pocitac.Doporucuji navstivit Bosch servis kde to snad dokazou vymenit. Motor nedostava info o teplote nafta,tim padem o hustote a nejede to jak ma. Podle teploty se ridi pocatek vstriku a doba. Editováno: 19. Únor 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.