Milos Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel. Někde to tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Někde to tu je tak tak, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 nevidím na seznamu svoji,tak doplňím - Oranžová tmavá metalíza 9771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Modrá storm metalíza - 8D8D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 červená základní metalíza - 9770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) Diamantová metalíza tem síce je , ale tam je napísané 1B1B a ja mám B8B8 tak neviam, kód farby 9102 ale sedí. Mimochodom keď sa už bavíme o farbách, pred rokom som kúpil opravnú sadu od škodovky, farba+lak a je dosť zhustnutá, čím sa dá nariediť? Editováno: 21. Únor 2008, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 červená základní metalíza - 9770 nádherná barvička, ale v seznamu je jako oranžová cayenne metalíza..ovšem dle TP je to opravdu červená základní metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Prosím ešte raz o radu : Čím nariediť originál škoda lak. Mám to zvlášť farba a lak, strieborná metalíza. Lak mi za rok dosť zhustol. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ja mám zelenú atol a korekčnú origo farbu riedim technickým acetónom (pozor,nie riedidlo C6000 !!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ďakujem za radu, vyskúšam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Bol som v predajni a technický acetón nepoznajú. Iba acetón C6000. Aké má označenie ten technický acetón.Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Acetón C6000 neexistuje,to je blbosť a dlhodobý mýtus,pretože riedidlo C6000 obsahuje toluén a niekoľko ďaľších rozpúšťadiel.Ak acetón nemôžeš zohnať v predajni farby-laky,prípadne v nejakej drogérii,ostáva už len orientovať sa na nejakú predajňu chemických potrieb a zohnať Acetón čistý alebo Acetón p.a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 máš pravdu,našiel som ho tu : aceton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Taky trochu přidám co povídá ETKA o barvách na Fábule....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.