Beďule Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Setkal jste se někdo s lupáním stropnice na nerovnostech? Lupání se projeví i tehdy, když na stropnici zatlačím. Dále mám pocit, že když se interiér vyhřeje, tak lupání přestane. Myslíte, že by pomohla výměna? Raději se ptám, stropnice stojí pomalu 4000 Kč. Všem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zdarec. Tohle jsem taky řešil, a musím říst že úspěšně.Mrkni a uvidíš http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...23332&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 A můžeš mi ještě prosím říct, jaké jsou na té stropnici a střeše použité tišící materiály? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 A můžeš mi ještě prosím říct, jaké jsou na té stropnici a střeše použité tišící materiály? Díky moc. není to mirelon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jj je to Mirelon.Ze dvou důvodů a to cena a to že nešlo o utišení,ale o odstranění lupání stropnice.A to se 100% povedlo.Už ani nehlesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jj je to Mirelon.Ze dvou důvodů a to cena a to že nešlo o utišení,ale o odstranění lupání stropnice.A to se 100% povedlo.Už ani nehlesne Taky se na to chystám, pač mě to lupání jinak dovede k šílenství s tím mirelonem je to dobrý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Co to prosím ten mirelon je a kde jej koupím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Já ho kupoval ve stavebninách,a měl by se asi dávat pod plovoucí podlahyna vyrovnání atd.Pokud se pletu v použití tak to opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Já ho kupoval ve stavebninách,a měl by se asi dávat pod plovoucí podlahyna vyrovnání atd.Pokud se pletu v použití tak to opravte jj používá se také k tepelné izolaci plovoucích podlah, trubek atd. koupíš to i v baumarktech, v OBI, Globusu, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 chtěl bych to tam taky frknout, ale ještě jsem stropnici nesundával a nemám představu co to obnáší. Stačí pouze sundat clonítka, světlo a madla ??? nebo se to musí i nějak odplastovat??? prosím napište někdo jak ji sundat a pak zase bezpečně vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.