Publikováno Únor 17, 200817 r Co všechno by obnášela tato přestavba? Samozřejmě základ motoru bych nechal, jen bych na to dostrojil co by bylo třeba. Podmínka je také aby to bylo z AEH na BFQ a další že nechci předělávat na 3G komfort.
Únor 17, 200817 r To mi prosím vysvětli, co tou 1 kw získáš. Nebo nevíš co s penězma? Já chci z 92 kw na 132 tj. rozdíl 40 kw a všichni se mi smějí...
Únor 17, 200817 r Autor To mi prosím vysvětli, co tou 1 kw získáš. Nebo nevíš co s penězma?Já chci z 92 kw na 132 tj. rozdíl 40 kw a všichni se mi smějí... Nejde mi vůbec o výkon, ale o spotřebu a další záležitosti jako je třeba tempomat...
Únor 17, 200817 r na 75 je to brutus, budíky, klíče, kabeláž motoru, centrální kabeláž, kabeláž klimy (75 má jinej systém chlazení a regulace teploty) spíš bych to překopal na 74 MR02 půjde ti tempomat a i spotřeba půjde dolu, tak je už Euro 3
Únor 17, 200817 r Autor na 75 je to brutus, budíky, klíče, kabeláž motoru, centrální kabeláž, kabeláž klimy (75 má jinej systém chlazení a regulace teploty)spíš bych to překopal na 74 MR02 půjde ti tempomat a i spotřeba půjde dolu, tak je už Euro 3 Tak to je opravdu dost složitý. A co by teda bylo potřeba na to překopání jak píšeš?
Únor 17, 200817 r Tak to je opravdu dost složitý. A co by teda bylo potřeba na to překopání jak píšeš? zpni si ICQ a tam to probereme pořádně, ve zkratce jiný pedály, příslušenství motoru, kabeláž motoru a i centrální elektrika, budíky, RJ, nějaký čidla na motor atd, každopádně to výjde levněji než překopat vršek motoru na 75kW
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.