Únor 22, 200817 r Myslím že to je ono, niečo podobné mám práve na to pripravené doma, ale dostal som to tak neviem kde to kúpiť. Dá se to koupit přímo ve Škodovce nebo v autodílech od nějaký kvalitní značky....dalo by se použít i lepidlo na ruzné plast. doplnky jako lepení prahu,křídel,spoileru..atd... Lepil sem na bejvalím autě plastové křídlo přímo na lakovanou plochu 3tích dveří a drželo to na 100%
Únor 23, 200817 r Autor Cocku jsi kupoval novou nebo jsi ji jen umyl? Vypada to docela jednoduse, asi se do toho pustim taky... Všechno je jenom umyté.
Únor 23, 200817 r Autor No lepidlo na sklo sice zustane částešně pružné, ale jinak ztvrdne a to nechci. To originální lepidlo co tam je zůstává pružný a lepivý pořád. Asi si moc vymýšlím
Únor 23, 200817 r odpoledne kdyžtak mrknu do garáže a hodím foto...mám tam takový černý lepidlo na autodoplnky...po vytvrdnutí je pružný jako guma.A drží to na všem. Edit:foto.. Upraveno Únor 23, 200817 r od najmis
Únor 23, 200817 r No lepidlo na sklo sice zustane částešně pružné, ale jinak ztvrdne a to nechci. To originální lepidlo co tam je zůstává pružný a lepivý pořád. Asi si moc vymýšlím Jj, mas pravdu, musi tam byt pruzne lepidlo, nejlepe silikonové nebo tavné lepidlo, žádné lepidlo na autosklo, beztak kdyz se to jen nalepi samotnym lepidlem na sklo, tak to odpadne, nejprve se plochy potiraji primerem,ale urcite ne na skla lamp, ciry plast na lampach by pri pouziti lepidla na autoskla, by mohl poi stranach popraskat.
Únor 23, 200817 r JJ to je pravda...ta sračička na skla by asi nebyla dobrá..to mi nedošlo... v dnešní době je sortiment ruzných lepidel dost velkej..určitě najdeš vhodnej tmel,lepidlo.Tohle co je na fotce stojí cca 120kč takže i cenově dostupný.
Únor 23, 200817 r Autor JJ to je pravda...ta sračička na skla by asi nebyla dobrá..to mi nedošlo...v dnešní době je sortiment ruzných lepidel dost velkej..určitě najdeš vhodnej tmel,lepidlo.Tohle co je na fotce stojí cca 120kč takže i cenově dostupný. Čí je to výrobek?
Únor 23, 200817 r Ještě na to mrknu...ale,když sem chtěl strhnout tu pásku,šlo to i papírem,kde je napsaná značka výrobce...
Únor 27, 200817 r Autor Tak jsem se nakonec rozhodl použít to původní lepidlo. Vyškrábáno a nachystáno na rozehřátí a přilepení.
Březen 4, 200817 r ja som vcera kupil xenony na pokusy v hroznom stave. jeden je ok a druhy.... Upraveno Březen 4, 200817 r od cartmanko
Březen 5, 200817 r já si myslím, že mám čočky už trochu zamlžený a stejně chci ty stříbrný rámečky dát do černý lesklý a na to nějaký pinstriping. Tažě děkuji za návod, do tohohle půjdu.
Březen 8, 200817 r co je pinstriping? inak cierne ramiky v xenonoch mam aj ja. je to super. pozri foto v threate xenony-vyvesena tema.
Březen 13, 200817 r Autor Tak a je to tady. Dneska jsem konečně dostal pochromovaný paraboly a můžu se pustit do skládání Upraveno Březen 13, 200817 r od martikk
Březen 13, 200817 r Autor Teď bych pánové potřeboval rychlou radu, od těch co mají xenony jestli ta čočka, když se podíváte přímo zepředu je ve středu té krycí čočky. Upraveno Březen 14, 200817 r od martikk
Březen 13, 200817 r Autor Tak snad to bude dobře vycentrovaný a bude to svíti kam má. Upraveno Březen 13, 200817 r od martikk
Březen 13, 200817 r Tak snad to bude dobře vycentrovaný a bude to svíti kam má. Však ten držák čočky by tě nikam jinam pustit neměl néé...
Březen 13, 200817 r Autor Však ten držák čočky by tě nikam jinam pustit neměl néé... Je tam pohyb na těch vymezovacích černých gumičkách. Ale snad to bude dobrý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.