najmis Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Myslím že to je ono, niečo podobné mám práve na to pripravené doma, ale dostal som to tak neviem kde to kúpiť. Dá se to koupit přímo ve Škodovce nebo v autodílech od nějaký kvalitní značky....dalo by se použít i lepidlo na ruzné plast. doplnky jako lepení prahu,křídel,spoileru..atd... Lepil sem na bejvalím autě plastové křídlo přímo na lakovanou plochu 3tích dveří a drželo to na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Cocku jsi kupoval novou nebo jsi ji jen umyl? Vypada to docela jednoduse, asi se do toho pustim taky... Všechno je jenom umyté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 No lepidlo na sklo sice zustane částešně pružné, ale jinak ztvrdne a to nechci. To originální lepidlo co tam je zůstává pružný a lepivý pořád. Asi si moc vymýšlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) odpoledne kdyžtak mrknu do garáže a hodím foto...mám tam takový černý lepidlo na autodoplnky...po vytvrdnutí je pružný jako guma.A drží to na všem. Edit:foto.. Editováno: 23. Únor 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 No lepidlo na sklo sice zustane částešně pružné, ale jinak ztvrdne a to nechci. To originální lepidlo co tam je zůstává pružný a lepivý pořád. Asi si moc vymýšlím Jj, mas pravdu, musi tam byt pruzne lepidlo, nejlepe silikonové nebo tavné lepidlo, žádné lepidlo na autosklo, beztak kdyz se to jen nalepi samotnym lepidlem na sklo, tak to odpadne, nejprve se plochy potiraji primerem,ale urcite ne na skla lamp, ciry plast na lampach by pri pouziti lepidla na autoskla, by mohl poi stranach popraskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 JJ to je pravda...ta sračička na skla by asi nebyla dobrá..to mi nedošlo... v dnešní době je sortiment ruzných lepidel dost velkej..určitě najdeš vhodnej tmel,lepidlo.Tohle co je na fotce stojí cca 120kč takže i cenově dostupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 JJ to je pravda...ta sračička na skla by asi nebyla dobrá..to mi nedošlo...v dnešní době je sortiment ruzných lepidel dost velkej..určitě najdeš vhodnej tmel,lepidlo.Tohle co je na fotce stojí cca 120kč takže i cenově dostupný. Čí je to výrobek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ještě na to mrknu...ale,když sem chtěl strhnout tu pásku,šlo to i papírem,kde je napsaná značka výrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 tak je to na 99% výrobce Wurth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak jsem se nakonec rozhodl použít to původní lepidlo. Vyškrábáno a nachystáno na rozehřátí a přilepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) ja som vcera kupil xenony na pokusy v hroznom stave. jeden je ok a druhy.... Editováno: 4. Březen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 já si myslím, že mám čočky už trochu zamlžený a stejně chci ty stříbrný rámečky dát do černý lesklý a na to nějaký pinstriping. Tažě děkuji za návod, do tohohle půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 co je pinstriping? inak cierne ramiky v xenonoch mam aj ja. je to super. pozri foto v threate xenony-vyvesena tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Tak a je to tady. Dneska jsem konečně dostal pochromovaný paraboly a můžu se pustit do skládání Editováno: 13. Březen 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Teď bych pánové potřeboval rychlou radu, od těch co mají xenony jestli ta čočka, když se podíváte přímo zepředu je ve středu té krycí čočky. Editováno: 14. Březen 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Já běžet podívat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ano je to na 99,9% ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ano je to na 99,9% ve středu. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Tak snad to bude dobře vycentrovaný a bude to svíti kam má. Editováno: 13. Březen 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Můžu znát náklady jen pro info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 martikk normalna operacia gumene rukavice dobre ale inac chvalim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak snad to bude dobře vycentrovaný a bude to svíti kam má. Však ten držák čočky by tě nikam jinam pustit neměl néé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Však ten držák čočky by tě nikam jinam pustit neměl néé... Je tam pohyb na těch vymezovacích černých gumičkách. Ale snad to bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tady už to mám pěkně usazený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.