Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

na fabcu jsem daval xeny cca tak pred mesicem a mel sem je komplet rozebrany :D takze snad vim co a jak :D .... takze si troufam rici ze to urcite nejak dokoumame ;)

nicmene teda kdy mas cas ? ;)

zejtra nemuzu, mam nejaky behani a podobne ;) .... streda taktez, to jsem od rana do vecera ve skole :( ......... ale ctvrtek a patek to by mohlo klapnout ;)

to mam volno ;)

kdyztak pis uz vice do SZ ;)

Edited by Lukason
Posted

Jestli má origo FRS svítilo mu to ok a teď svítí do země, nebude problém v

kiblicku :D ......... ale origo xeny muze nastavit tema dvouma inbusama co jsou prece nahore na svetle ;)

kazdopadne muzou to bejt vybojky, startery ale taky muzes mit klidne vypalenou cocku ci parabolu ;)

nejdriv bych udelal a prohazel to co zminuje vyse pan kiblicek :D

nastavit to můlže, ale předpokládám že má origo FRS a do země mu to nesvítilo pořád? jestli se mu po nastartování samy neseřídí světla, bude problém jinde ( v dalším příspěvku to potvrdil = nivelace nejede)...pokud to teda není žádný domácí bast, bude problém v nivelaci = čidlo na nápravě, kabeláž, nebo motorky ve světlech...

jinak nastavit to podle zdi jako nouzák proč ne, ale utratit 100,-Kč za seřízení v servise (STK) není zas taková darda a je to pak naprosto přesný :)

Posted

to mas sice pravdu ae on ma taky problem s vybojkama a trafickama ne ? na to sem myslel se podvat a do servisu pak sestelovat a popripade se podivat na tu nivelaci ;)

Posted (edited)

no tak to si pekne zaplatis teda :D hlavne to cidlo ;)

vybojky bych menil v paru ;) takze rovnou koupit dva kusy a vymenit ;)

motorek tady jeden mam origo skoda ;) takl pokud chces za nejakou uplatu muze bejt tvuj aby jsi nemusel kupovat novej ;)

Edited by Lukason
  • 8 months later...
  • 5 months later...
  • 8 months later...
Posted

ahojte, som tu po pekne dlhej dobe a potrebujem pomoc so svojimi svetlami.

kupoval som davnejsie tieto: http://tuning-individual.cz/eshop/images/82037.jpg

len nie angel eyes ale este klasicke, len cierne a co som cital tak ich chybou je ze tam vypadava gumicka pri cocke a potom mi jedna strana pada dole a nedrzi.

je tu niekde o tom viac info a ako to opravit alebo vie mi niekto pomoct, rozobrat a ako to poriesit?

dakujem :)

Posted

ses ve spatnem tematu, musis si najit sekci angel eyes ;) .... tady je to o origo xenech ;)

kazdopadne je potreba rozeprat svetlo, nevim jakym zpusobem je prilepeno predni plexy ale ,, medvedim hovnem " jako u origo xenu a halogenu to asi nebude,... a nebo to musis vyresit vsechno ze zadu, svetla nevim ac sem mel devily a je to temer totozny, tak i tak tezko rici ;)

• 3 months later...
Posted

Xenony Octavia II, řešil jsem stejný problém, vysvícené parabolky za xenonem. Světla po 150 tis Km jsou KO. Koupit starší tedy nebylo řešení. Hledal jsem pokovení a i nové parabolky s vyšší teplotní odolností. Našel jsem kvalitnější pokov, než má originál. možné na tomto čísle 604 270318, nebo email : cad.knobloch@gmail.com.

Vyřešili mi to nakonec celé i s rozebráním, pokovením a vyčištění skleněných čoček v ultrazvuku. Tyto světlomety nejdou jednoduše rozebrat zepředu a parabolka nejde vymontovat zadem. Trošku oříšek.

Ale výsledek super. Mohu doporučit. Optika se rozzářila a světlomety jsou jako nové. Umí pokovit cokoliv...i doplňky

post-92740-0-51593300-1424423860_thumb.j

• 1 year later...
Posted

Ahoj prosím vás kluci mám doma jedny světla se kterýma jsem zkoušel pokus ale jak jsem rozebíral parabolky (tam u těch gumiček) tak jsem si to psal kolik která má v tom nastavení jak byly ale bohužel jsem to měl napsaný na papíře kterej mi někdo buď vyhodil a nebo jsem to zahodil já sám. prosím o radu nevíte někdo jak má bejt nastavená parabolka na pravé straně a na levé straně? ty 4 šroubky a gumičky děkuji.

13708256_540883172770727_4787716297666142038_o.jpg

Posted

Řešil jsem taky špatné svícení u fabie 1 rs. Přišlo na řadu čištění ,výměna d2s a stále to svítilo špatně. Pak jsem se svezl ze superbem a bylo rozhodnuto. Na vrakovišti jsem pořídil bixenonové čočky a transplantoval je do fabiáckých reflektorů . Jedním slovem bomba . Jezdím ted raději v noci než ve dne . Je to trochu mechanické práce ale toto řešení doporučuji.

• 8 years later...
Posted

Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti jak vyměnit neboli opravit světlo ten spodní led pásek na octavii 3? Nové světlo 24tisic a to je fakt dost. Děkuji za odpověďi

Posted

Kdyby ses trochu namáhal, tak bys našel sekci Octavia III "Elektrika" a tam takové téma o tomto problému dávno existuje. Tady je totiž sekce FABIA I...