mattyy Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 nokdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 nokdo nic? no to sa tazko vysvetluje bez foto ale skusim... cidlo teploty chlad. kvapaliny je v bloku motora zhruba pod vzduch filtrom ale trochu vlavo od neho. ja ked som ho menil tak som odpojil tu hrubu hadicu co vedie od vzduch. filtra kvoli lepsiemu pristupu. v bloku je zaistene takou zavlackou ale na odpojenie staci vytiahnut konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tak sem koupil za 120 liber ve skotsku v halfords baterku, a zmena? zadna:( Ale ta moje uz byla stejne spatna podle jejich mereni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyy Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Hosi prosim poradte mi jak odpojim TO p....y cidlo teploty chlad. kap. , se s tim trapim hodinu, pak sem ho vyndal cely a zacla tect logicky chlad. kapalina tak sem ho tam rychle vratil, ten konektor mi proste nejde, neni na to nejaky tip??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 ten konektor ma takovy zobacek, musis ho tlacit smerem do zadu, tam jak vedou kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Hosi prosim poradte mi jak odpojim TO p....y cidlo teploty chlad. kap. , se s tim trapim hodinu, pak sem ho vyndal cely a zacla tect logicky chlad. kapalina tak sem ho tam rychle vratil, ten konektor mi proste nejde, neni na to nejaky tip??? ...a ja som si myslel ze to len ja som taky nesikovny. tiez som skoro zrusil nervy ked som ho vyberal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Celý konektor se musí nejprve dotlačít co nejvýce ještě dolů, tím se odlehčí zajišťovací jazýček. Zajišťovací jazýček se dá potom lehce odjistit a konektor vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyy Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak cidlo uspesne odpojeno (dekuji za rady) a start na jednicku, tak se ted naskyta otazka. Vymenit cidlo nejspis ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.