Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

este male upravy na poslednom navrhu

post-11096-1204831535_thumb.jpg

to chce skor nalepky ako nejake vyrezavanie, to by som doma tazko robil :prc:

jj, já to zjistím. Ale jen ta vyřezaná fólie nalepená čistě na autě vypadá bomba :palec2:

jj, já to zjistím. Ale jen ta vyřezaná fólie nalepená čistě na autě vypadá bomba :palec2:

tak dnes tu je uplne mrtvo

to asi preto ze je piatok a nikto nie je v praci :prc::prc::prc:

este male upravy na poslednom navrhu

Moc pěkný návrh

• Autor
Moc pěkný návrh

aj mne sa paci. :palec2:

Moc pěkný návrh

aj mne sa paci, je taky zivsi a kedze sme vesele kopy tak aj troska vesely :)

aj mne sa paci. :palec2:

skusam zistit nejaku tlac nalepky, co som zistil tak najlepsie by bolo keby to bola nalepka typu, kde nieje ta priesvitna cast, len cierne ciary, co znamena ze sa nalepi len to co je cierne, tak byvaju riesene nalepky na auto

mozno by som to vybavil ale je to zatial na takych 30%

cenu este netusim

robko ta fabia zo zadu je gutt ale na moj vkus moc ako od projektanta. skus ak chces dat sirsie ale trochu nizsie gumy. opticky skus zvecsit zadne sklo. znacku s menom kusok nizsie a potom sa ti naskytne moznost napis lpg napisat hrubsie.

inak pane klobuk dolu a vsetka cest takto machracky kreslit az do mojho pocitaca no to je sila. :palec2:

robko ta fabia zo zadu je gutt ale na moj vkus moc ako od projektanta. skus ak chces dat sirsie ale trochu nizsie gumy. opticky skus zvecsit zadne sklo. znacku s menom kusok nizsie a potom sa ti naskytne moznost napis lpg napisat hrubsie.

inak pane klobuk dolu a vsetka cest takto machracky kreslit az do mojho pocitaca no to je sila. :palec2:

mozem sa s tym este pohrat, ale aj tak stale uvazujem ci nebude nejaky neutralny obrazok lepsi

tento posledny sa ti nepaci? je taky zivsi :)

a kreslit asi nebuem moct cez vikend lebo som u priatelky a tu nemam na to nastroje :prc::prc::prc::p

no aby som bol otvoreny ten navrh mi pripada ako kopirovanie niecoho co uz je ja myslim ze treba nieco nove co bude ine a lepsie. ked niekto zbada nieco nezname tak si to precita ale ak zbada auto z profilu tak si povie to poznam to je napr. autoalles a to ma nezaujma.

a robko nie ze ta napadne koli nam cely vikend zanedbavat mladu priatelku :palec2:

ver ze my keby sme mali mlade priatelky tak by sme ani pocitac nepotrebovali. ale co uz v nasom veku :p

• Autor

amigo : zmenit si prosim avatar ! daj si tam hoci aj holu kundu, len nie hentoho k*k*ta Gustava. PLEASE.

fuck

amigo : zmenit si prosim avatar ! daj si tam hoci aj holu kundu, len nie hentoho k*k*ta Gustava. PLEASE.

fuck

Proč? Vždyť Gustík nebyl zas tak špatný :p:p:p . Nějaká osobní zášť? Já jsem si podal ruku s Miloušem Jakešů :p (jako mladý pionýr). Zpět k nálepkám. Začíná v tom být pěkný hockej :feve: .

dobre sefe a moze byt klement gottwald alebo radsej nejaky iny svaty??? :p

idem to vymenit . ale chcel som vam pripomenut detstvo. :palec2:

• Autor
dobre sefe a moze byt klement gottwald alebo radsej nejaky iny svaty??? :p

idem to vymenit . ale chcel som vam pripomenut detstvo. :palec2:

cervene detstvo za Gustava ? zakazy chodit na nabozenstvo, vyhadzov otca zo strany a strata zamestnania, problemy s prijatim na skolu, birmovka pod cudzim menom, bez devizovaho prislubu boli dovolenky v zahranici ako napr. : NDR, HU, PLR... cudzie jazyky v skole - rustina, tusim este aj na vojne som skoro dostal basu za pocuvanie Slobodnej Europy.... dakujem, neprosim si to pripominat ! :D

jasne viem o com hovoris aj ja som husakove dieta akurat ze u nas na dedine to nebolo take krute my sme mali krajsie starosti ako nejakych komunistov. ale viem ze bracho bol na voje u PTP kov v zbraslavi lebo ostal plagat lenina. ale mas pravdu bolo to kurevstvo a mam strach ze sa nam to tu vracia.

ale ja ich mozem :prc: ja mam krajsie starosti :p

• Autor

ocikat plagat lenina - ved to je proti komunisticky odboj !!!

ocikat plagat lenina - ved to je proti komunisticky odboj !!!

vidim, ze posledny navrh nezozal moc uspechov, skoro nikto sa nevyjadril, tak ako?

dam tam namiesto auticka kvetinku? lol

vidim, ze posledny navrh nezozal moc uspechov, skoro nikto sa nevyjadril, tak ako?

dam tam namiesto auticka kvetinku? lol

Mě osobně ten poslední návrh moc nebere. je to moc dětinské. Nezlob se ale to autí z boku je lepší :palec2:

Mě osobně ten poslední návrh moc nebere. je to moc dětinské. Nezlob se ale to autí z boku je lepší :palec2:

tak navrhni nieco ale zas nie moc oficialne

dnes uz budem mat cas sa trosku venovat kresleniu

tak navrhni nieco ale zas nie moc oficialne

dnes uz budem mat cas sa trosku venovat kresleniu

mě ale nic nenapadá :p . Nechám to na tobě, něco navrhni a já to to zkritizuju :p

mě ale nic nenapadá :p . Nechám to na tobě, něco navrhni a já to to zkritizuju :p

este ze ta mame, kto iny by kritizoval lol

asi by sme sa vobec nikam nedostali

este ze ta mame, kto iny by kritizoval lol

asi by sme sa vobec nikam nedostali

Nemůžou všichni všechno, někdo musí dělat výstupní kontrolu :p

Nemůžou všichni všechno, někdo musí dělat výstupní kontrolu :p

tak pocuvaj, ty vystupna kontrola :p:p:p

auticko si posudil a co tak nasho chlebodarcu lollollol

post-11096-1205168869_thumb.jpg

to nie robko to mi pripada skor reklama na pumpu ako na auto alebo forum. to keby si chcel machrovat to by si musel nakreslit cisternu co vozi plyn a na nu napisat jazdim za polovicu alebo cosi take. ale zostan radsej pri aute.

to nie robko to mi pripada skor reklama na pumpu ako na auto alebo forum. to keby si chcel machrovat to by si musel nakreslit cisternu co vozi plyn a na nu napisat jazdim za polovicu alebo cosi take. ale zostan radsej pri aute.

aut uz je dost, tak len skusam nieco ine, aspom sa bavim :palec2:

a co tak nejakeho dracika, ten by mohol mat nieco s plynom, ci nie? :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.