Březen 6, 200817 r to chce skor nalepky ako nejake vyrezavanie, to by som doma tazko robil jj, já to zjistím. Ale jen ta vyřezaná fólie nalepená čistě na autě vypadá bomba
Březen 7, 200817 r jj, já to zjistím. Ale jen ta vyřezaná fólie nalepená čistě na autě vypadá bomba tak dnes tu je uplne mrtvo to asi preto ze je piatok a nikto nie je v praci
Březen 7, 200817 r Moc pěkný návrh aj mne sa paci, je taky zivsi a kedze sme vesele kopy tak aj troska vesely
Březen 7, 200817 r aj mne sa paci. skusam zistit nejaku tlac nalepky, co som zistil tak najlepsie by bolo keby to bola nalepka typu, kde nieje ta priesvitna cast, len cierne ciary, co znamena ze sa nalepi len to co je cierne, tak byvaju riesene nalepky na auto mozno by som to vybavil ale je to zatial na takych 30% cenu este netusim
Březen 7, 200817 r robko ta fabia zo zadu je gutt ale na moj vkus moc ako od projektanta. skus ak chces dat sirsie ale trochu nizsie gumy. opticky skus zvecsit zadne sklo. znacku s menom kusok nizsie a potom sa ti naskytne moznost napis lpg napisat hrubsie. inak pane klobuk dolu a vsetka cest takto machracky kreslit az do mojho pocitaca no to je sila.
Březen 7, 200817 r robko ta fabia zo zadu je gutt ale na moj vkus moc ako od projektanta. skus ak chces dat sirsie ale trochu nizsie gumy. opticky skus zvecsit zadne sklo. znacku s menom kusok nizsie a potom sa ti naskytne moznost napis lpg napisat hrubsie.inak pane klobuk dolu a vsetka cest takto machracky kreslit az do mojho pocitaca no to je sila. mozem sa s tym este pohrat, ale aj tak stale uvazujem ci nebude nejaky neutralny obrazok lepsi tento posledny sa ti nepaci? je taky zivsi a kreslit asi nebuem moct cez vikend lebo som u priatelky a tu nemam na to nastroje
Březen 7, 200817 r no aby som bol otvoreny ten navrh mi pripada ako kopirovanie niecoho co uz je ja myslim ze treba nieco nove co bude ine a lepsie. ked niekto zbada nieco nezname tak si to precita ale ak zbada auto z profilu tak si povie to poznam to je napr. autoalles a to ma nezaujma. a robko nie ze ta napadne koli nam cely vikend zanedbavat mladu priatelku ver ze my keby sme mali mlade priatelky tak by sme ani pocitac nepotrebovali. ale co uz v nasom veku
Březen 7, 200817 r Autor amigo : zmenit si prosim avatar ! daj si tam hoci aj holu kundu, len nie hentoho k*k*ta Gustava. PLEASE.
Březen 7, 200817 r amigo : zmenit si prosim avatar ! daj si tam hoci aj holu kundu, len nie hentoho k*k*ta Gustava. PLEASE. Proč? Vždyť Gustík nebyl zas tak špatný . Nějaká osobní zášť? Já jsem si podal ruku s Miloušem Jakešů (jako mladý pionýr). Zpět k nálepkám. Začíná v tom být pěkný hockej .
Březen 7, 200817 r dobre sefe a moze byt klement gottwald alebo radsej nejaky iny svaty??? idem to vymenit . ale chcel som vam pripomenut detstvo.
Březen 9, 200817 r Autor dobre sefe a moze byt klement gottwald alebo radsej nejaky iny svaty??? idem to vymenit . ale chcel som vam pripomenut detstvo. cervene detstvo za Gustava ? zakazy chodit na nabozenstvo, vyhadzov otca zo strany a strata zamestnania, problemy s prijatim na skolu, birmovka pod cudzim menom, bez devizovaho prislubu boli dovolenky v zahranici ako napr. : NDR, HU, PLR... cudzie jazyky v skole - rustina, tusim este aj na vojne som skoro dostal basu za pocuvanie Slobodnej Europy.... dakujem, neprosim si to pripominat !
Březen 9, 200817 r jasne viem o com hovoris aj ja som husakove dieta akurat ze u nas na dedine to nebolo take krute my sme mali krajsie starosti ako nejakych komunistov. ale viem ze bracho bol na voje u PTP kov v zbraslavi lebo ostal plagat lenina. ale mas pravdu bolo to kurevstvo a mam strach ze sa nam to tu vracia. ale ja ich mozem ja mam krajsie starosti
Březen 10, 200817 r ocikat plagat lenina - ved to je proti komunisticky odboj !!! vidim, ze posledny navrh nezozal moc uspechov, skoro nikto sa nevyjadril, tak ako? dam tam namiesto auticka kvetinku?
Březen 10, 200817 r vidim, ze posledny navrh nezozal moc uspechov, skoro nikto sa nevyjadril, tak ako?dam tam namiesto auticka kvetinku? Mě osobně ten poslední návrh moc nebere. je to moc dětinské. Nezlob se ale to autí z boku je lepší
Březen 10, 200817 r Mě osobně ten poslední návrh moc nebere. je to moc dětinské. Nezlob se ale to autí z boku je lepší tak navrhni nieco ale zas nie moc oficialne dnes uz budem mat cas sa trosku venovat kresleniu
Březen 10, 200817 r tak navrhni nieco ale zas nie moc oficialnednes uz budem mat cas sa trosku venovat kresleniu mě ale nic nenapadá . Nechám to na tobě, něco navrhni a já to to zkritizuju
Březen 10, 200817 r mě ale nic nenapadá . Nechám to na tobě, něco navrhni a já to to zkritizuju este ze ta mame, kto iny by kritizoval asi by sme sa vobec nikam nedostali
Březen 10, 200817 r este ze ta mame, kto iny by kritizoval asi by sme sa vobec nikam nedostali Nemůžou všichni všechno, někdo musí dělat výstupní kontrolu
Březen 10, 200817 r Nemůžou všichni všechno, někdo musí dělat výstupní kontrolu tak pocuvaj, ty vystupna kontrola auticko si posudil a co tak nasho chlebodarcu
Březen 10, 200817 r to nie robko to mi pripada skor reklama na pumpu ako na auto alebo forum. to keby si chcel machrovat to by si musel nakreslit cisternu co vozi plyn a na nu napisat jazdim za polovicu alebo cosi take. ale zostan radsej pri aute.
Březen 10, 200817 r to nie robko to mi pripada skor reklama na pumpu ako na auto alebo forum. to keby si chcel machrovat to by si musel nakreslit cisternu co vozi plyn a na nu napisat jazdim za polovicu alebo cosi take. ale zostan radsej pri aute. aut uz je dost, tak len skusam nieco ine, aspom sa bavim a co tak nejakeho dracika, ten by mohol mat nieco s plynom, ci nie?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.