Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

colins napisal : a doma chcu vsetci penaaaze , alebo suloz !!

ale my vieme ako to je naozaj

zena chce penaaaaze a ty suloz ! :prc: dak bud rad ze si skoro cely den v robote a nikto ta neotravuje s malickostami. :p

• Autor
colins napisal : a doma chcu vsetci penaaaze , alebo suloz !!

ale my vieme ako to je naozaj

zena chce penaaaaze a ty suloz ! :prc: dak bud rad ze si skoro cely den v robote a nikto ta neotravuje s malickostami. :p

a doma chcu vsetci penaaaze = zena + deti

suloz = zena

....obcas ma Boss zjebe cez telefon, ale to sa nerata, vsak ?

boss sa nerata utes sa tym ze aj jeho niekto zjebe :palec2:

no a k tym navrhom robko ak budes mat cas tak skus upravit fabiu zozadu podla navodu. sirsie nizsie kolesa zvecsit trosku svetla , trosku nizsie posunut znacku, opticky zvecsit zadne sklo a trosku zhrubnut napis lpg. a to vsetko vykonat volnejsou rukou a nepouzivat pravitko a kruzitko nech to auto nie je ako z vykresu. dakujem a zostavam s pozdravom

praci čest !!

no a k tym navrhom robko ak budes mat cas tak skus upravit fabiu zozadu podla navodu. sirsie nizsie kolesa zvecsit trosku svetla , trosku nizsie posunut znacku, opticky zvecsit zadne sklo a trosku zhrubnut napis lpg. a to vsetko vykonat volnejsou rukou a nepouzivat pravitko a kruzitko nech to auto nie je ako z vykresu. dakujem a zostavam s pozdravom

praci čest !!

kvoli tebe sa na to pozriem :)

inak je to volnou rukou akurat ze robene z fotky tak asi preto to tak vyzera

dakujem velebnosti :p

uvidis ze sa ti to bude pacit :palec2:

dakujem velebnosti :p

uvidis ze sa ti to bude pacit :palec2:

Tak už to máš robko? :p:p Nějak ti to trvá ;)

Tak už to máš robko? :p:p Nějak ti to trvá ;)

jojo, uz to mam :p:p:p

ty nedockavec lol

post-11096-1205352203_thumb.jpg

jojo, uz to mam :p:p:p

ty nedockavec lol

Něco tam chybí :help:

robko skus dat napis lpg rovno a na znacku napis monty nech ma radost :p

robko skus dat napis lpg rovno a na znacku napis monty nech ma radost :p

Ó díky :worthy:worthy:worthy

a este jeden postreh ale detail. zda sa mi to moc vysoke a malo siroke skoro ako daevo tico.

nie to posledne rusim ja som debil kukol len mali obrazok a ked som zvecsil tak je to ok. tak pardon velebnosti :palec2:

monty kukam na tvoj popis auta a ze ATRACTIVE to je cudzie slovo a to ja nemam ja mam len comfort. takze mas najlepsie auto :p

ps. ozaj co su to hagusy to neviem ??

monty kukam na tvoj popis auta a ze ATRACTIVE to je cudzie slovo a to ja nemam ja mam len comfort. takze mas najlepsie auto :p

hagusy su stresny nosic, tielisty na streche

nie to posledne rusim ja som debil kukol len mali obrazok a ked som zvecsil tak je to ok. tak pardon velebnosti :palec2:

pre dnesok posledna uprava ale zpredu :p:p:p:p

post-11096-1205353824_thumb.jpg

Hoši model atractive byl jejich akční model s eslevou cca 50 tKč. Spec. metalíza modrá dinamic(první auto s touto barvou v Ol. kraji, rádio Symphoni za cenu obyč, elektrika v před. dveřích, 2x bagy atd). prostě hybrid mezi comfort a classic a něco z elegance :palec2:

pre dnesok posledna uprava ale zpredu :p:p:p:p

To nevypadá vůbec špatně, jen já mám předek předfaceliftem :help::p

navrh moze byrt predlozeny schvalovacej komisii. :palec2:

a ti hagusy dakujem teda ze nemam tak isto ani gulu za autom to by furt ktosi chcel cosi odviest a takto ked nemam tak nemosiiiim. :p ked idem m

na lyze tak mam magnety a to mi staci. a

a on ma este PP a kozeny paket a chrom to je co ? mam to aj ja ? alebo nastastie nie ? nie je to nakazlive ? :p

navrh moze byrt predlozeny schvalovacej komisii. :palec2:

a ti hagusy dakujem teda ze nemam tak isto ani gulu za autom to by furt ktosi chcel cosi odviest a takto ked nemam tak nemosiiiim. :p ked idem m

na lyze tak mam magnety a to mi staci. a

a on ma este PP a kozeny paket a chrom to je co ? mam to aj ja ? alebo nastastie nie ? nie je to nakazlive ? :p

PP-palubní počítač

kožený paket-ručka, řadička a volant v kůži

chrom. paket - stříbrný čudlík na ručce, kolíky ve dveřích a kliky v edveřích z kovu a ne z plastu :p

Vše origo z fabriky :palec2:

PP-palubní počítač

kožený paket-ručka, řadička a volant v kůži

chrom. paket - stříbrný čudlík na ručce, kolíky ve dveřích a kliky v edveřích z kovu a ne z plastu :p

Vše origo z fabriky :palec2:

to sa niekto ma, ja som kupil klasika a vsetko som si musel dorobit, ale za klasik uz sa to neda povazovat :palec2:

nemalo to ani central, chudatko moje malinke kol5

to mam tiez ,ale nemam kozeny viktor pardon volant. :palec2:

tak monty drz tu kužicku pevne v rukach. :palec2:

to mam tiez ,ale nemam kozeny viktor pardon volant. :palec2:

tak monty drz tu kužicku pevne v rukach. :palec2:

už nic nepíšu, zase dostanu výstarhu za OT(a to jsem si nezačal prezidente :p , jen odpovídám na otázky :p )

Pokračováni v lampárně

Upraveno od montas

no a ked pride leto a nahodou prehovorim deti aby mi za stovku umyli auto tak ho odfotim nech vidite aj mojho draka aku mam vlastne farbu a ake folie a ake cudliky a aky volant. a kua to budem musiet aj povysavat :p

ty furt dostavas vystrahy monty ty si asi nejaky pruserar !!!

pozor na neho !!! :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.