Březen 11, 200817 r colins napisal : a doma chcu vsetci penaaaze , alebo suloz !! ale my vieme ako to je naozaj zena chce penaaaaze a ty suloz ! dak bud rad ze si skoro cely den v robote a nikto ta neotravuje s malickostami.
Březen 12, 200817 r Autor colins napisal : a doma chcu vsetci penaaaze , alebo suloz !!ale my vieme ako to je naozaj zena chce penaaaaze a ty suloz ! dak bud rad ze si skoro cely den v robote a nikto ta neotravuje s malickostami. a doma chcu vsetci penaaaze = zena + deti suloz = zena ....obcas ma Boss zjebe cez telefon, ale to sa nerata, vsak ?
Březen 12, 200817 r no a k tym navrhom robko ak budes mat cas tak skus upravit fabiu zozadu podla navodu. sirsie nizsie kolesa zvecsit trosku svetla , trosku nizsie posunut znacku, opticky zvecsit zadne sklo a trosku zhrubnut napis lpg. a to vsetko vykonat volnejsou rukou a nepouzivat pravitko a kruzitko nech to auto nie je ako z vykresu. dakujem a zostavam s pozdravom praci čest !!
Březen 12, 200817 r no a k tym navrhom robko ak budes mat cas tak skus upravit fabiu zozadu podla navodu. sirsie nizsie kolesa zvecsit trosku svetla , trosku nizsie posunut znacku, opticky zvecsit zadne sklo a trosku zhrubnut napis lpg. a to vsetko vykonat volnejsou rukou a nepouzivat pravitko a kruzitko nech to auto nie je ako z vykresu. dakujem a zostavam s pozdravom praci čest !! kvoli tebe sa na to pozriem inak je to volnou rukou akurat ze robene z fotky tak asi preto to tak vyzera
Březen 12, 200817 r dakujem velebnosti uvidis ze sa ti to bude pacit Tak už to máš robko? Nějak ti to trvá
Březen 12, 200817 r a este jeden postreh ale detail. zda sa mi to moc vysoke a malo siroke skoro ako daevo tico.
Březen 12, 200817 r nie to posledne rusim ja som debil kukol len mali obrazok a ked som zvecsil tak je to ok. tak pardon velebnosti
Březen 12, 200817 r monty kukam na tvoj popis auta a ze ATRACTIVE to je cudzie slovo a to ja nemam ja mam len comfort. takze mas najlepsie auto ps. ozaj co su to hagusy to neviem ??
Březen 12, 200817 r monty kukam na tvoj popis auta a ze ATRACTIVE to je cudzie slovo a to ja nemam ja mam len comfort. takze mas najlepsie auto ps. ozaj co su to hagusy to neviem ?? hagusy su stresny nosic, tielisty na streche
Březen 12, 200817 r nie to posledne rusim ja som debil kukol len mali obrazok a ked som zvecsil tak je to ok. tak pardon velebnosti pre dnesok posledna uprava ale zpredu
Březen 12, 200817 r monty kukam na tvoj popis auta a ze ATRACTIVE to je cudzie slovo a to ja nemam ja mam len comfort. takze mas najlepsie auto ps. ozaj co su to hagusy to neviem ?? Hoši model atractive byl jejich akční model s eslevou cca 50 tKč. Spec. metalíza modrá dinamic(první auto s touto barvou v Ol. kraji, rádio Symphoni za cenu obyč, elektrika v před. dveřích, 2x bagy atd). prostě hybrid mezi comfort a classic a něco z elegance
Březen 12, 200817 r pre dnesok posledna uprava ale zpredu To nevypadá vůbec špatně, jen já mám předek předfaceliftem
Březen 12, 200817 r navrh moze byrt predlozeny schvalovacej komisii. a ti hagusy dakujem teda ze nemam tak isto ani gulu za autom to by furt ktosi chcel cosi odviest a takto ked nemam tak nemosiiiim. ked idem m na lyze tak mam magnety a to mi staci. a a on ma este PP a kozeny paket a chrom to je co ? mam to aj ja ? alebo nastastie nie ? nie je to nakazlive ?
Březen 12, 200817 r navrh moze byrt predlozeny schvalovacej komisii. a ti hagusy dakujem teda ze nemam tak isto ani gulu za autom to by furt ktosi chcel cosi odviest a takto ked nemam tak nemosiiiim. ked idem m na lyze tak mam magnety a to mi staci. a a on ma este PP a kozeny paket a chrom to je co ? mam to aj ja ? alebo nastastie nie ? nie je to nakazlive ? PP-palubní počítač kožený paket-ručka, řadička a volant v kůži chrom. paket - stříbrný čudlík na ručce, kolíky ve dveřích a kliky v edveřích z kovu a ne z plastu Vše origo z fabriky
Březen 12, 200817 r PP-palubní počítač kožený paket-ručka, řadička a volant v kůži chrom. paket - stříbrný čudlík na ručce, kolíky ve dveřích a kliky v edveřích z kovu a ne z plastu Vše origo z fabriky to sa niekto ma, ja som kupil klasika a vsetko som si musel dorobit, ale za klasik uz sa to neda povazovat nemalo to ani central, chudatko moje malinke
Březen 12, 200817 r to mam tiez ,ale nemam kozeny viktor pardon volant. tak monty drz tu kužicku pevne v rukach.
Březen 12, 200817 r to mam tiez ,ale nemam kozeny viktor pardon volant. tak monty drz tu kužicku pevne v rukach. už nic nepíšu, zase dostanu výstarhu za OT(a to jsem si nezačal prezidente , jen odpovídám na otázky ) Pokračováni v lampárně Upraveno Březen 12, 200817 r od montas
Březen 12, 200817 r no a ked pride leto a nahodou prehovorim deti aby mi za stovku umyli auto tak ho odfotim nech vidite aj mojho draka aku mam vlastne farbu a ake folie a ake cudliky a aky volant. a kua to budem musiet aj povysavat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.