Březen 12, 200817 r ty furt dostavas vystrahy monty ty si asi nejaky pruserar !!!pozor na neho !!! Se budeš divit až tě zjebe el prezidento(i když on jebe jen mě) . Jinak zpět k tématu, polsední návrh je taky dost dobrý
Březen 12, 200817 r jebat !!! sa nedame ! a k tomu navrhu tak ako som povedal moze byt predlozeny komisii.
Březen 13, 200817 r jebat !!! sa nedame !a k tomu navrhu tak ako som povedal moze byt predlozeny komisii. ale chlapci taketo tu pisat, no toto ani sa nedivim colinsovi ze sem nechodi a vyhovara sa na pracu a podobne
Březen 13, 200817 r neberte to ani ako navrh, to sa len troska hram a ze ci sa vam to nahodou nebude pozdavat
Březen 13, 200817 r colins je furt v robote lebo ze doma furt ktosi cosi chce decka peniaze a zena suloz ! tak mu treba mal sa lepsie učit !!!
Březen 13, 200817 r moj nazor . az po dokladnom zaostreni zraku som si uvedomil ze to je predok auta. takze mne na prvy pohlad nezrozumitelne to ozaj radsej auto zboku. ozaj preco auto to moze byt hocico aj raketoplan alebo stihacka na lpg alebo formula. alebo balooon
Březen 13, 200817 r moj nazor . az po dokladnom zaostreni zraku som si uvedomil ze to je predok auta. takze mne na prvy pohlad nezrozumitelne to ozaj radsej auto zboku. ozaj preco auto to moze byt hocico aj raketoplan alebo stihacka na lpg alebo formula. alebo balooon balon sa blbo kresli ja viem ze to moze byt hocico, napriklad aj kacer donald z profilu
Březen 13, 200817 r a skusit pouzit len znak skodovky a dopisat dolu lpg to je vystizne ale mohlo by to byt aj zaujimavejsie, nechame ulezat a niekto sa snad ozve ze by sa mohol skusit nejaky motiv, napriklad aj ten balon
Březen 13, 200817 r tak som cil videl tych dvoch prcajucich smajlikov a napadlo ma dat ich dvoch a dopisat LPG-nedodrbe rozpocet!!
Březen 13, 200817 r tak som cil videl tych dvoch prcajucich smajlikov a napadlo ma dat ich dvoch a dopisat LPG-nedodrbe rozpocet!! aj to by slo, ale kto by si to dal na auto a co takto trojlistok? a v kazdom listky pismenko alebo stvorlistok pre stastie
Březen 13, 200817 r dnes uz asi nist nevymyslim idem ha ha tak zdar uz asi nie ale mam tu pre vas jeden obrazok pre stastie
Březen 13, 200817 r uz asi nie ale mam tu pre vas jeden obrazok pre stastie Kam na ty nápady chodíš? Ten taky nevypadá vůbec špatně Zařadit do návrhů
Březen 13, 200817 r Kam na ty nápady chodíš? Ten taky nevypadá vůbec špatně Zařadit do návrhů ja uz nemam napady, len tak blbnem
Březen 14, 200817 r Autor už nic nepíšu, zase dostanu výstarhu za OT(a to jsem si nezačal prezidente , jen odpovídám na otázky )Pokračováni v lampárně ved mi posli flasku a vsetko vybavime, zariadime ! hihihihi.........
Březen 14, 200817 r ved mi posli flasku a vsetko vybavime, zariadime ! hihihihi......... Nebudu tě podporovat v chlastu . Co říkáš na návrhy?
Březen 14, 200817 r Autor odpoved od EL Presidento Oktaviano - Paviano : tak situace se ma nasledovne : - skodahome nalepky a octavia clubnalepky dela jedna firma. - OC nalepky normalne nepovoluju aby si je nekdo vyrabel bez myho svoleni a myslim ze skodahome by slo abyste si udelali na Autolepky.cz se dotazte na ty ktere uz pro nas delali nebo si nejakou vytvorte v PSD - photoshop dalsi otazky jsou jednoduchy - cena podle narocnosti a velikosti, pocet libovolny
Březen 14, 200817 r odpoved od EL Presidento Oktaviano - Paviano :tak situace se ma nasledovne : - skodahome nalepky a octavia clubnalepky dela jedna firma. - OC nalepky normalne nepovoluju aby si je nekdo vyrabel bez myho svoleni a myslim ze skodahome by slo abyste si udelali na Autolepky.cz se dotazte na ty ktere uz pro nas delali nebo si nejakou vytvorte v PSD - photoshop dalsi otazky jsou jednoduchy - cena podle narocnosti a velikosti, pocet libovolny a co s toho pre nas teda vyplyva? to ze mozme spravit nalepku som pochopil a tesi ma to este mozme pockat na vyjadrenie montasa, ked nieco zisti od svojho vyrobcu chcelo by to aspom nejaku tu orientacnu cenu za nalepku
Březen 14, 200817 r a co s toho pre nas teda vyplyva?to ze mozme spravit nalepku som pochopil a tesi ma to este mozme pockat na vyjadrenie montasa, ked nieco zisti od svojho vyrobcu chcelo by to aspom nejaku tu orientacnu cenu za nalepku Zjistím, ale stále lyžuje někde v Alpách
Březen 19, 200817 r tak, chlapci, za to ze ste tak posluchali a ze montas nepisal OT vam pridam par obrazkov vy posluchate a ja sa nudim, to ide k sebe montasek tu ma hranatejsie auti
Březen 19, 200817 r tak, chlapci, za to ze ste tak posluchali a ze montas nepisal OT vam pridam par obrazkovvy posluchate a ja sa nudim, to ide k sebe montasek tu ma hranatejsie auti O děkuji . Vypadá to pěkně. Mě osobně se líbí jen to auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.