Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jsem prezuval gumku v sobotu vecer... :kol-18::p ale jinak mam stale zimni a myslim,ze s nima budu jezdit dlouho, abych je pak vyhodil a na zimu si koupil nove, a pak dojezdim letni a po zimne si kupim letni ;)

Vloženo
Ja jeste nestihl nasadit zimaky :D Takze stale letni ;)

Ani se ti nedivím Michale.Jsem teď na dovči u vás v Jablonci a kdybych to věděl,tak jedu na letních a beru kola. :palec2:

Vloženo

Myslím, že to taky o víkendu už šoupnu na letňáky, si myslím, že ti zimní pneu v tomhle počasí dost trpí, tuhle mi palubák ukazoval 17°C. :)

Vloženo

já o přezutí už uvažuju taky, sice podle předpovědi se má zase trochu ochladit, ale nebude to o moc a teploty pod 5 stupňů ty moje Nokiany zvládnou v pohodě

Vloženo

Ja som uz tiez uvazoval, no mala by sa dodrzovat zasada ze prezuvat az vtedy ked celodenne teploty neklesnu pod 7°C. Takze asi nejaky mesiac este pre istotu vydrzim- ked som sa uz na plechace vydrzal pozerat od Novembra, nejaky ten mesiac ma uz nezabije :)

Vloženo

já přezul na jarní (zímáky na dojetí) nechci hoblovat nový zimáky

a letní jsme včerá objednali a myslím, že tam půjdou nejdýl v půlce března

stejně už tady nenapadne a na hory nepojedu

Vloženo

Já ještě nepřezul ikdyž nové GY jsou už na discích v garáži, ale ráno jsou cesty kolem brněnskýho pryglu přece ještě občas pěkně klouzavý,takže půjdou na auto asi až v půlce března. Ahoj Honza

Vloženo

Nevím přezouvat v únoru mi přijde teda sakra brzo a to jsem z práglu. Myslím si, že ještě nějakej ten mrazík přijde. :)

Ještě nějakej ten tejden počkám jak se bude vyvíjet počasí

Vloženo

ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome

Vloženo
ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome

naprosto souhlasím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...