prtko5 Vloženo 26. Únor 2008 Autor Vloženo 26. Únor 2008 ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome Právě proto že mám kvalitní pneu a při teplotách kolem 12 C se hodně sjíždí. Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 (editace) ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome Presne tak,nejde jen o snih..Ono je opravdu znat,ze letni pneu je tuha uz nekde kolem 5°C treba... Editováno: 28. Únor 2008, autor: Martyp Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 No zas nadruhou stranu, kdyz uz jede clovek s letakama, tak nejede pilu ze ? Citovat
Vaša Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 taková zimačka při 15 st taky sedí jak přibitá Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 taková zimačka při 15 st taky sedí jak přibitá To teda.. lol Citovat
prtko5 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Vloženo 27. Únor 2008 Presne tak,nejde jen o snich..Ono je opravdu znat,ze letni pneu je tuha uz nekde kolem 5°C treba... No nevím kde bydlíš ale u nás je přes den 15°C to už na zimáky určitě nebude. Citovat
baurak Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 No zas nadruhou stranu, kdyz uz jede clovek s letakama, tak nejede pilu ze ? no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje Citovat
cosby Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Já už přezul,ale na 3 dny.V Sobotu zase zpět na zimáky,jedu do hor.To přezutí stálo za to,jen dnes jsem najel 800KM při průměrné teplotě okolo 7st. Citovat
TomasB Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 moc to sice nesouvisí, ale v úterý takhle jedu po Černokostelecký, na cestě nějaký flekance, kterých jsem si nevšímal. Až mi frajer s autem vlítnul před kufr(pěknej čurák), hamtnul jsem na brzdy a ono se ukázalo, že asi někomu vytekl motor či co, asi to byl olej, protože ABS chroupalo jak na ledu a brzdný účinek nic moc. Moc nechybělo a smetl jsem ho. Debil mi vlítnul na světlech z leva, jel evidentně na červenou. Olej na cestě nic moc Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje Jak uz tu nekdo psal, oni takove zimaky pri +17 sou taky mnam mnam ... asi jako letaky pri 0°C Citovat
TomasB Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 nevím, co je směšného na tom, že někdo někomu vjede na červenou do křižovatky ve které je navíc rozlitej olej či nafta. Možná bys mohl vyhledat služby doktora Chocholouška. Citovat
Vaša Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje to jáky viděl tuto zimu rozbitejch aut - ale netuším jak to mohli rozbít - KDYŽ MĚLI TY ZIMNÍ GUMY ??? Citovat
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 jasny kazdej mame svuj nazor. ja si tam v klidku necham jeste zimni vy si dejte letni a budeme vsichni spokojeni Citovat
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 jasny kazdej mame svuj nazor.ja si tam v klidku necham jeste zimni vy si dejte letni a budeme vsichni spokojeni Je fakt, ze kdybych jezdil kazdej den asi bych tam mel take zimaky Citovat
Kutil_Tim Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 jo jasne prezouvejte rychle rychle o vikendu maji jit teploty k nule a pod nulu by me zajimalo jak vas napadlo prezouvat v unoru Citovat
warhead Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 ja jsem prezul a kdo u nas dostane teploty na nulu dostane medaili a ted me omluvte jdu se opalovat Citovat
Majký Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 já přehodím tuto nebo příští sobotu - na Kunku pojedu s letníma Citovat
KaJe Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 Spíš je to o tom, kde a kdy člověk jezdí. U nás je i teplota v noci nad 5°C, ve dne ani nemluvím, tuhle byl skoro hic. Pokud někdo jezdí přes den a v noci autíko spinká, nevidím důvod proč nepřezout. Pokud nekdo jezdí spíš v noci, asi by to ty zimáky ještě sneslo, a ten co jezdí ve dne i v noci snad není, musí přece někdy spát. A myslím, že není problém tam po týdnu třeba dát zase zimní, sice je budu muset znova vypucovat a přeleštit, ale není to zase taková práce. Citovat
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 Naprostý souhlas, do neděle dám taky letní. taky mě to už láká, ale uvidíme Citovat
beeson Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 Pořád mám zimáky a ještě dlouho budou. To ,že je odpoledne na pár hodin 17 st. není důvod dávat hned letní. Aspoň pro mě ne. Na cestu do práce a z práce to zimákům neuškodí, kdo jezdí celej den ,je to asi rozdíl, ale proč riskovat. Citovat
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Vloženo 28. Únor 2008 jo jasne prezouvejte rychle rychle o vikendu maji jit teploty k nule a pod nulu by me zajimalo jak vas napadlo prezouvat v unoru A to o te nule si nasel kde Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.