Únor 26, 200817 r Autor ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome Právě proto že mám kvalitní pneu a při teplotách kolem 12 C se hodně sjíždí.
Únor 27, 200817 r ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome Presne tak,nejde jen o snih..Ono je opravdu znat,ze letni pneu je tuha uz nekde kolem 5°C treba... Upraveno Únor 28, 200817 r od Martyp
Únor 27, 200817 r Autor Presne tak,nejde jen o snich..Ono je opravdu znat,ze letni pneu je tuha uz nekde kolem 5°C treba... No nevím kde bydlíš ale u nás je přes den 15°C to už na zimáky určitě nebude.
Únor 27, 200817 r No zas nadruhou stranu, kdyz uz jede clovek s letakama, tak nejede pilu ze ? no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje
Únor 27, 200817 r Já už přezul,ale na 3 dny.V Sobotu zase zpět na zimáky,jedu do hor.To přezutí stálo za to,jen dnes jsem najel 800KM při průměrné teplotě okolo 7st.
Únor 27, 200817 r moc to sice nesouvisí, ale v úterý takhle jedu po Černokostelecký, na cestě nějaký flekance, kterých jsem si nevšímal. Až mi frajer s autem vlítnul před kufr(pěknej čurák), hamtnul jsem na brzdy a ono se ukázalo, že asi někomu vytekl motor či co, asi to byl olej, protože ABS chroupalo jak na ledu a brzdný účinek nic moc. Moc nechybělo a smetl jsem ho. Debil mi vlítnul na světlech z leva, jel evidentně na červenou. Olej na cestě nic moc
Únor 27, 200817 r no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje Jak uz tu nekdo psal, oni takove zimaky pri +17 sou taky mnam mnam ... asi jako letaky pri 0°C
Únor 28, 200817 r nevím, co je směšného na tom, že někdo někomu vjede na červenou do křižovatky ve které je navíc rozlitej olej či nafta. Možná bys mohl vyhledat služby doktora Chocholouška.
Únor 28, 200817 r no ono vubec nemusis jet pilu pane...vcera jsem videl auto kamarada kterej presne udelal to o cem se tady bavime a ted toho hooodne lituje to jáky viděl tuto zimu rozbitejch aut - ale netuším jak to mohli rozbít - KDYŽ MĚLI TY ZIMNÍ GUMY ???
Únor 28, 200817 r jasny kazdej mame svuj nazor. ja si tam v klidku necham jeste zimni vy si dejte letni a budeme vsichni spokojeni
Únor 28, 200817 r jasny kazdej mame svuj nazor.ja si tam v klidku necham jeste zimni vy si dejte letni a budeme vsichni spokojeni Je fakt, ze kdybych jezdil kazdej den asi bych tam mel take zimaky
Únor 28, 200817 r jo jasne prezouvejte rychle rychle o vikendu maji jit teploty k nule a pod nulu by me zajimalo jak vas napadlo prezouvat v unoru
Únor 28, 200817 r ja jsem prezul a kdo u nas dostane teploty na nulu dostane medaili a ted me omluvte jdu se opalovat
Únor 28, 200817 r Spíš je to o tom, kde a kdy člověk jezdí. U nás je i teplota v noci nad 5°C, ve dne ani nemluvím, tuhle byl skoro hic. Pokud někdo jezdí přes den a v noci autíko spinká, nevidím důvod proč nepřezout. Pokud nekdo jezdí spíš v noci, asi by to ty zimáky ještě sneslo, a ten co jezdí ve dne i v noci snad není, musí přece někdy spát. A myslím, že není problém tam po týdnu třeba dát zase zimní, sice je budu muset znova vypucovat a přeleštit, ale není to zase taková práce.
Únor 28, 200817 r Pořád mám zimáky a ještě dlouho budou. To ,že je odpoledne na pár hodin 17 st. není důvod dávat hned letní. Aspoň pro mě ne. Na cestu do práce a z práce to zimákům neuškodí, kdo jezdí celej den ,je to asi rozdíl, ale proč riskovat.
Únor 28, 200817 r jo jasne prezouvejte rychle rychle o vikendu maji jit teploty k nule a pod nulu by me zajimalo jak vas napadlo prezouvat v unoru A to o te nule si nasel kde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.