Březen 3, 200817 r Pěkný, u nás se to počasí taky pěkně pojebalo tak to přezutí taky odkládám. ? v Prostějově furt okolo 10 st. nad. krom krupek co roztály než dopadly na zem nic co by letní nezvládly ted ráno 8,5 st C
Březen 3, 200817 r Včera jsu v TV novinách zaslechl informaci hydrometeorologického ústavu, že zima ještě neskončila, že se ještě v průběhu března vrátí.. Takže NEpřezouvat
Březen 3, 200817 r Ty bys měl dostat banána za dezinformaci Dycky zapomeneš dodat, že ač bydlíš na "horách", tak auto na kterým jsou ty letní, máš od srpna do července v garáži na špalcích aby neofouklo
Březen 3, 200817 r Ty bys měl dostat banána za dezinformaci Dycky zapomeneš dodat, že ač bydlíš na "horách", tak auto na kterým jsou ty letní, máš od srpna do července v garáži na špalcích aby neofouklo Nooo to mas pravdu
Březen 3, 200817 r Nechám to ještě do 15tého března ten rozhodne.Ale už je mi tech zimáku docela líto tohle fakt nejni zima.
Březen 4, 200817 r jj ja myslim ze jeste mozna neco spadne a na horach slibuji hodne snehu tak uvidime...kazdopadne me to utvrdilo v tom ze na prezuti je jeste tak mesic cas
Březen 4, 200817 r Tady rano 0°C u nas -2 a vse zmrzle a takovy mosty to byla nadhera jak to tam klouzalo
Březen 4, 200817 r u nas -2 a vse zmrzle a takovy mosty to byla nadhera jak to tam klouzalo Hlavne z toho nedelat drama
Březen 4, 200817 r Zdarec .. Jihlava -0,6C a pohoda.. jezdím jen na letních zkouším co dokaže 4x4 Už tady někd jedna taková zkouška byla...a výsledkem byl zbořený Scout
Březen 4, 200817 r ráno mínus jeden stupeň, namrzlo, letní gumy - v pohodě Jj, ono staci mit neco v hlave a nebyt pako co to pozene a pak si v 99,99999% pripadu fpohode !
Březen 4, 200817 r jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero.
Březen 4, 200817 r jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. Pneu mas nejlepsi !!! O tom zadna !!!
Březen 4, 200817 r jj ja myslim ze jeste mozna neco spadne a na horach slibuji hodne snehu tak uvidime...kazdopadne me to utvrdilo v tom ze na prezuti je jeste tak mesic cas Na horách slibují hodně sněhu furt, i na konci května Už mi lezou krkem, jak jsou furt ideální podmínky a když se člověk jukne na kamery na webu, tak neví, jestli náhodou nekouká na motorkrosovou trať, jak je to tam hnědý...
Březen 4, 200817 r jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. Jasně a pytle a ABS je jen pro ty, co to neumí, viď? Takový řeči jsou Tome nej
Březen 4, 200817 r Jasně a pytle a ABS je jen pro ty, co to neumí, viď? Takový řeči jsou Tome nej Jj, musím s Vámi jen souhlasit pane P2M, a to se často nestává...je sice pěkné držet si odstup, ale co třeba když tam vběhne dítě, apod.?!
Březen 4, 200817 r jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. trochu jako posledni veta pred smrti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.