paul_tdi Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spark Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 diky za fotky,vapada to fakt skvěle....už se na ně těším mam je objednane v AUTO KELLY po vyplatě si pro ně jdu!! Máš objednané ty světla od Helly (5297 Kč/ks) nebo ty od Depa (1750 Kč/ks)??? Nemáte někdo zkušenosti s těmi světly od DEPA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jak je to se svítivostí? Svítí ty LaK líp než předface nebo stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 mam ty DEPA se slevičkou,tak jdu do nich....vzadu mam taky DEPA a nemel by byt problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Jak je to se svítivostí? Svítí ty LaK líp než předface nebo stejně? LaK svítěj líp než obyč předface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 LaK svítěj líp než obyč předface. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!! no mas je namontovane? posli foto ak mozes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak světla sou na obchodě zitra je vyměnim a pošlu fota......doufam že fakt budou svítit lépe!! Tak kde jsou ty fotky, chlape??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Tak kde jsou ty fotky, chlape??? tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu Editováno: 9. Březen 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu Vypadají super a jak svítí, když to nejsou od Helly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Vypadají super a jak svítí, když to nejsou od Helly? nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 .tolik asi ne ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 nevím jak sviti HELLA ale oproti starym to je asi jako xenon proti H4 .tolik asi ne ale rozdil tam je!!sviti to i vic do boku a svetlo je prostě jine!!!!mam stejne žarovky takže ta svitivost se určitě zvětšila!! Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky je to tak prostě budete kulit svoje očka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže. PS. Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift, ale xenony jsou jinej sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Ony při troše snahy pasujou faceilfty i na předface bez mezer apod. viz foto níže. PS. Jen moje osobní srovnání - nový facelift lampy s +50% žárovkama H4 je jiná liga, než původní předfacelift, ale xenony jsou jinej sport. no takhle to nevypada špatně...tam je akorat mezera u masky a světla v rohu jak tak sleduju.....co.to porovnani sedi to je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Ještě jsem do LK světlometů dak Osram Silverstar +50% a svítí to opravdu dobře. Původní světlomety byly podle toho světlušky Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Dají se koupit taky Osram night breaker, vypadají ještě lépe a píšou až 90% více světla než klasický halogen... tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak sem nakonec nevydržel a namontoval jsem je hned jak sem odjel od tebe.....fota sem dal k memu autu ale něco je tu vyzera to skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí? Editováno: 17. Březen 2008, autor: miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 tie žiarovky niesu až taký zazrak a o tých 90-tich percentach dosť pochybujem.mam ich v octe a sú porovnatelné so silverstar.,len za mokra sa svetlo tak neodráža od vozovky. na druhej strane ma zarazila životnosť- v Sprinteri (H7) išly do hajan po 1mesiaci. Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada... Za kolko si ich kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To Paul tdi Ahoj, byl nějakej problém při montáži těch světel od DEPA? Jak to svítí? ne žadny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ne žadny! Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Fuuha a odisli obe, alebo len jedna? Ci to nebola nejaka vyrobna vada...Za kolko si ich kupoval? ano,s týždňovým rozdielom.cenu si už nepamätám ale kupoval som ich v SVENTEXE(NR). ak chceš tak Ti tú cenu zistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitro Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Mám originální světla L&K. Řekl bych, že jsou designově včetně blinkrů hezčí než FACE model. Rozdíl ve svítivosti proti předFACE světlům je opravdu markantní. Ale už jsem se nějak namlsal a rád bych šel kvůli svítivosti do xenonů. Měnit celý předek se mi nechce a navíc L&K světla se mi vážně líbí. Takže jsou dvě možnosti: 1) HID sada H4 hi/lo 6000 K. 8000 K bych se bál kvůli policajtům. Těch 6000 K je ještě snesitelné... 2) vyřezat do parabol bixenon čočky.... je mi jasné, že ani jedno řešení nebude mít automatickou regulaci :-( Ostřikovaše světlometů mám, takže tento problém vyřešen. Mohl by jste mi někdo prosím sdělit vaše zkušenosti s HID sadami nebo předělávkou na bixenon čočky? Byl bych moc vděčný za jakýkoliv podnět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.