Přejít na obsah

Spojka, rozvody?

xaker

Doporučené příspěvky

Zdravim,

v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

v aute mi uz dlhsiu dobu nieco sramoti, najprv len pri vyradenej rychosti (otacky 2500 - 3000), pri poklese nieco zasramotilo. Dnes som sa chcel rychlejsie pohnut hore kopcom na dvojke a autom zacalo trhat, akoby nieco preskocilo, presmyklo. Cim to moze byt? mam Octaviu 1.9 TDI, 81 kW. Dakujem

Je docela možné, že to šramocení byla uvolněná napínací kladka na rozvoďáku a následně mohl přeskočit rozvoďák. Doporučuju kontrolu polohy rozvodů !!!

Odkaz ke komentáři

Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo.

Odkaz ke komentáři

Už jsem viděl motory, co když přeskočí o jeden zub na řemeni, tak se jim nic nestane a jede to skoro stejně. Určitěbych se na to podíval, je to chvíle. A omezovač otáček funguje tak, že prostě vypne střikování, něco jako když jedeš autem z kopce s rychlostí, takže to by to být nemělo.

u zážehovýho motoru dokonce od tři zuby a motor v pohodě, akorát nejde nastartovat. S omezovačem otáček souhlas - stejný názor.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...