TomasB Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Kdysi tady někteří psali, že dělaj čištění aut, nevím už kdo a kde. Dělá to někdo z vás v Praze? Mám auto uvnitř zapráskaný a potřeboval bych ho už zkulturnit. Dneska už mně namíchlo, jak jsem jel v dešti večer do Pardubic z Moravy a přes začouzené okna a ten déšť jsem hovno viděl. Prostě povysávat, poutírat, vyčistit okna, umejt a navoskovat. Podmínka je účetní doklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ty hulis v aute jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ty hulis v aute jo ? no jistě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 no jistě! Tak to si u me klesl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak to si u me klesl !!! kouřím všude Dokud jsem byl v bytě sám, tak jsem kouřil i ve sprše, a to si prdel nedělám Tak nevidím důvod, proč nekouřit v autě. Akorát s rodinkou nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26992 Ruční mytí-nově otevíráme!!!! - Škoda Community - Diskusní fórum o vozech Škoda Auto stačí hledat,logicky je to ve stálé nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26992Ruční mytí-nově otevíráme!!!! - Škoda Community - Diskusní fórum o vozech Škoda Auto stačí hledat,logicky je to ve stálé nabídce. to je nějak mimo provoz ty stránky. A opět na druhé straně Prahy. Editováno: 2. Březen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 si myslím, že když zadáš do vyhledávače čištění interieru aut nebo tak nějak tak v praze toho musí být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 no jistě! To musí být pěkně prohulená pixle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 To musí být pěkně prohulená pixle. Presne tak .. hnus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Presne tak .. hnus ! sem by se teď hodil obrázek, který jsme bohužel nevyfotil, byla to OI - silný kuřák a ten měl popelník i z manžety řadičky, fakt hnuj fuj Editováno: 2. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 V lamparne at si resi kdo chce co chce... Jenom nespamujte a dodrzujte pravidla slusneho chovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Dostal ode mě včera varování za úmyslnné nesprávné umísťování témat a druhé za jeho výhružky, nadávky a vůbec slovník jsme mu už včera dát nemohl, nejde to v jeden den.. A ohledně toho tvého nevhodného vkládání tady měl někdo taky jiný názor než ty a vrátil zde několi témat, která ty jsi přehodil jinam. Byl to tvůj názor, který neznamená, že je správný. Ale ty si hraješ na boha, nebo spíše zneužíváš možnosti, které máš. Tak se nediv, že tě pak někdo pošle někam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Kliiiiiiiiiiiiiiiiiid. Uz to nikdo nekomentujte. Jestli si myslite, ze moderator zasahl nespravne, obratte se na nekoho z adminu. Tema tady ponecham, ale OT vecer promazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 tak najde se tu někdo z fora, kdo čistí pořádně auta, vyzvednul by si u mně na kanceláři auto, vyčistil a dovezl zpět? Popřípadě pořešil transport auta jinak? Nebo kdyby čistil někde kolem Třebohostické na Praze 10, tak by to bylo asi nejjednodušší. Ideální je pondělí, kdy jsem celej den v kanclu, jinak jsem furt někde v oběhu. Zatím se ozval jeden člověk, kterej je ale ze druhého konce Prahy a řešit přesun auta nechce a já zas nechcu ztrácet čas. To jedině, že bych si k němu udělal vejlet o víkendu, kdy by mi to časově nevadilo a udělal bych si výlet po krámech. Ale to pondělí by bylo lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ty témata jsem zpět do lampárny (kam dle mě patří) přesunul já. Jestli s tím má někdo problém, tak SZ. Jinak jděte k šípku s těma žabomyšíma válkama, je to trapný. A jak píše Martinoslav - OT promazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak super, měli jsme tady 2 dny šéfa z Zurichu a dneska chtěl, abych ho v 10hod vyzvedl z Intercontinentalu a dovezl do kanclu. A to se nemělo stát Dostal jsem pojeb za bordel v autě. Tak teď už to mám i nařízeno, mám týden na to, abych nechal vyčistit auto Sakra, já už si to říkal dlouho, ale nějak nebyl čas. Vynadal mi, že mám nové auto, ale je zakentusené jak desetiletá plechovka. No zjebal mě pěkně. Takže to musím nějak aktivně a urychleně dát do pucu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak super, měli jsme tady 2 dny šéfa z Zurichu a dneska chtěl, abych ho v 10hod vyzvedl z Intercontinentalu a dovezl do kanclu. A to se nemělo stát Dostal jsem pojeb za bordel v autě. Tak teď už to mám i nařízeno, mám týden na to, abych nechal vyčistit auto Sakra, já už si to říkal dlouho, ale nějak nebyl čas. Vynadal mi, že mám nové auto, ale je zakentusené jak desetiletá plechovka. No zjebal mě pěkně. Takže to musím nějak aktivně a urychleně dát do pucu. Jo a zakázal Ti tam kouřit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 kup tepovač, vysavač, ubrousky na plasty, okenu, pár starých novin několik hadrů a s chutí do toho, trošku času a máš z toho "voňavku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tome to sis udělal vizitku u šéfa co http://www.autodoktor.cz/ tady to dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak super, měli jsme tady 2 dny šéfa z Zurichu a dneska chtěl, abych ho v 10hod vyzvedl z Intercontinentalu a dovezl do kanclu. A to se nemělo stát Dostal jsem pojeb za bordel v autě. Tak teď už to mám i nařízeno, mám týden na to, abych nechal vyčistit auto Sakra, já už si to říkal dlouho, ale nějak nebyl čas. Vynadal mi, že mám nové auto, ale je zakentusené jak desetiletá plechovka. No zjebal mě pěkně. Takže to musím nějak aktivně a urychleně dát do pucu. tak s tím bych se vůůůbec nechlubil!!! humus v autě a ještě tam kouřit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak super, měli jsme tady 2 dny šéfa z Zurichu a dneska chtěl, abych ho v 10hod vyzvedl z Intercontinentalu a dovezl do kanclu. A to se nemělo stát Dostal jsem pojeb za bordel v autě. Tak teď už to mám i nařízeno, mám týden na to, abych nechal vyčistit auto Sakra, já už si to říkal dlouho, ale nějak nebyl čas. Vynadal mi, že mám nové auto, ale je zakentusené jak desetiletá plechovka. No zjebal mě pěkně. Takže to musím nějak aktivně a urychleně dát do pucu. misto tech kecu o hovnu uz bys to mohl mit v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 misto tech kecu o hovnu uz bys to mohl mit v cajku jo, celej tejden od rána do večera makám a ty si myslíš, že mám pak ještě náladu se srát s čištěním auta o víkendu? Nemluvě o tom, že i o těch víkendech docela často něco dělám pracovně. Prostě je tam bordel za 3\4roku co na čištění či úklid nikdo nemáknul. Adekvátně tomu to vypadá. Já to zadával při posledním servisu do zakázky, ale frajeři se na to vysrali a ani na to nemákli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 misto tech kecu o hovnu uz bys to mohl mit v cajku Moje rec... Udelal bych si tun chvili. Udelat si poradek v aute neni doba, jako treba rekonstruovat byt, takze myslim, ze by jsi si ji vazne mel udelat. Dalsi clovek, ktery mi potvrdil to, ze jak to neni jeho, sere na to! :palec2: Jinak AUTODR. tak tam by Tomas potreboval toto: Program 5 1800 Kč Kompletní čištění a mytí vozu program Program 6 - TOP 3490 Kč Program 5 + ošetření karoserie voskem, konzervace pneumatik, ošetření vnějších plastů tento program lze též nazývat předprodejní servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.