Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

bol by mi niekto ochotný odfotiť motorový priestor na svojej OI 1.6 74kW bez krytov motora? Potreboval by som vidieť, čo je tam všetko zvrchu namontované. Prehľadal som 4 knihy a asi dva dni googlujem, ale nenašiel som nič použiteľné.

Niečo mi tam chýba, vidím dve prázdne konzoly a od vzduchového filtra okrem hrubej hadice do sania vedie aj nikam nepripojená tenká harmoniková hadica a zaboha neviem čo tam má byť. Prišiel som na to náhodou, keďže človek sa pod kryty normálne nedíva. Auto som kupoval ojazdené a jazdí úplne normálne, nevyzerá že by tam bola nejaká elektronika v lufte, takže zjavne to bude len nejaká mechanika (ďalší filter?, alebo nejaká podtlaková regulácia?)

Chcel by som to spraviť svojpomocne, nemám chuť za blbosť dať do vrecka nehorázne peniaze nejakému servisu a hľadané foto by mi pomohlo k identifikácii chýbajúcich dielov.

Vďaka.

Ahojte,

bol by mi niekto ochotný odfotiť motorový priestor na svojej OI 1.6 74kW bez krytov motora? Potreboval by som vidieť, čo je tam všetko zvrchu namontované. Prehľadal som 4 knihy a asi dva dni googlujem, ale nenašiel som nič použiteľné.

Niečo mi tam chýba, vidím dve prázdne konzoly a od vzduchového filtra okrem hrubej hadice do sania vedie aj nikam nepripojená tenká harmoniková hadica a zaboha neviem čo tam má byť. Prišiel som na to náhodou, keďže človek sa pod kryty normálne nedíva. Auto som kupoval ojazdené a jazdí úplne normálne, nevyzerá že by tam bola nejaká elektronika v lufte, takže zjavne to bude len nejaká mechanika (ďalší filter?, alebo nejaká podtlaková regulácia?)

Chcel by som to spraviť svojpomocne, nemám chuť za blbosť dať do vrecka nehorázne peniaze nejakému servisu a hľadané foto by mi pomohlo k identifikácii chýbajúcich dielov.

Vďaka.

Možná by bylo lepší kdybys to vyfotil ty a my ti tady hned řeknem co chybí.

Tak jsem vyhrabal jednu fotku:

post-5997-1204653522_thumb.jpg

• Autor
Možná by bylo lepší kdybys to vyfotil ty a my ti tady hned řeknem co chybí.

Tak jsem vyhrabal jednu fotku:

Dik, asi to tak spravim, ale podla toho co som zistil je to cerpadlo pridavneho vzduchu, ktore ma az 75kW verzia a do mojho to asi niekto dorabal a potom to zasa vymontoval. Skusim to cez vikend odfotit.

Este raz dik za foto.

Btw. co to tam mas na lavej strane, to strieborne co do toho vedu tie priesvitne hadice?

Btw. co to tam mas na lavej strane, to strieborne co do toho vedu tie priesvitne hadice?

... Myslím, že tam má tlakový famfáry :feve:

... Myslím, že tam má tlakový famfáry :feve:

Jj, přesně tak, to je kompresorek pro famfáry, momentálně tam nejsou, protože překážely jedný hadici na klimu.

• Autor

Tak je to definitivne tak ako som pisal. Povodny majitel trocha experimentoval a pokusal sa tam pridat to cerpadlo, ale blblo mu to a tak to dal prec ;)

Kazdopadne diky za pomoc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.