kajvet Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Mám v OI (2001) zapojený zesilovač, který hrál bez problémů s neorigo rádiem Pioneer DEH-4700MP. Jelikož jsem si vyměnil budíky s Maxidotem, a chtěl jsem na Maxidotu vidět stanice z rádia, sehnal jsem si origo rádio s CD Škoda Symphony. Vše jede jak má, ale jen do té doby než rozsvítím světla auta (rozsvítí se samozřejmě osvětlení rádia), tak začne v zesilovači hučet (je to jako hučení když stojím pod sloupem vysokého napětí). Co to může být a proč to dělá? Díky za každou radu. Citovat
kajvet Vloženo 5. Březen 2008 Autor Vloženo 5. Březen 2008 nikdo se s tím někde nebo u někoho nesetkal? Citovat
fancarhifi Vloženo 5. Březen 2008 Vloženo 5. Březen 2008 ...takže jsi vyměnil Pioneer za Symphony...kde máš zapojené spínané +12V na zesilovač?U tohoto rádia by jsi měl mít výstup na zesilovač přes tento kabel...kde je i spínané napětí pro zesilovač. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.