Publikováno Březen 3, 200817 r zdravim vsechny mel bych dotaz vymena zadni napravy oc 1,6 glxi 100k 97 puvodni je buben ale siklabyse kotoucova technycky je to mozne problem je v legalizacy mislim technicka. registr( vozidel-prestavba) mi rekly ze potrebujou vyjadreni vyrobce skodovka mi rekla ze naprava kot.neni homologovana a tak ze napisou ze nevyhovuje. nemate nekdo skusenost co stim!!!!!!!!!! Upraveno Březen 3, 200817 r od mirunides
Březen 4, 200817 r zdravim vsechny mel bych dotaz vymena zadni napravy oc 1,6 glxi 100k 97 puvodni je buben ale siklabyse kotoucova technycky je to mozne problem je v legalizacy mislim technicka. registr( vozidel-prestavba) mi rekly ze potrebujou vyjadreni vyrobce skodovka mi rekla ze naprava kot.neni homologovana a tak ze napisou ze nevyhovuje. nemate nekdo skusenost co stim!!!!!!!!!! Kdo se ptá moc se dozví. Kotoučová náprava je pro Octavii homologována. Samozřejmě z typového štítku se dá vyčíst co tam paří. Pokud bys pohledal ve starších diskusích tak tu na toto tema je velmi obsáhlá debata. Doufám, že na tvé O 1 je ABS POkud ne tak na to zapomeň.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.