ledna Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda? Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu.. Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit... Diky hned mu psinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 s malou úpravou, přepinováním, výměnou RJ bagů, dotažením CANu do budíků a výměnou imma v klíčích to půjde, pokud ej to do diesela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trnavak Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Caute budu pasovat a budu fungovat budiky z g4 do O1 2002 chcem ich zamenit koly podsvieteniu.vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.