Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, mám takovový problémek. Kamošovi najednou přestalo fungovat stahování okna u řidiče a ovládání el. zrcátka. Ze strany řidiče nejde ani okno spolujezdce, od strany spolujezdce to stahovat jde normálně. Přestalo to obojí fungovat najednou. Píchnul jsem to na VAG a v komfort systému není žádná chyba... Světýlka ve dveřích fungují, stejně tak centrál... je tam komfortka 433A. Čím by to mohlo být? Napadá mě snad nějaká závada v el. svazku... Či si myslíte něco jiného?

pojistka?

Jo nech kukne do poistkovej tabulky a skontroluje poistku, ešte si mohol napísať aký ročník to je...

• Autor

to mě nenapadlo. kouknu. dík. Zatim přijímám další nápady...

jo rok 2002

Upraveno od 333222

• 2 týdny později...
  • Autor

tak vyřešno. Zkorodovaná řídící jednotka motoru stahování el. okna řidiče :)

• 1 měsíc později...

od řidiče nejde stahovat ani jedno okno a nejde zamknout auto zevnitř...od spolijezdce okno jde stáhnout....měl jsem to rozebranýa chvilku to fungovalo a pak zase nic...docela broblém když je otevřený okno na noc!!!pomoc....co to může být?někde vytrhnutej drát???koukal jsem a vypadá to že ne a pojistky jsou OK...ještě se musím podívat na tu zkorodovanou jednotku otvírání okna...

Upraveno od mira

jo, tak tento problém jsem řešil dvakrát za poslední rok, pokaždé zkorodoval kontakt mezi motorkem stahování okna a kabelovým svazkem. Hoď sem rok výroby auta, by mě to celkem zajímalo, jelikož jsem slyšel, že to dělá jen u roku výroby 2003-2004, já mám teda 08/2003, teda alespoň u Octavií I.

...docela broblém když je otevřený okno na noc!!!pomoc....

No možná zkus, pokud máš centrál,při zamykání podržet klíček v pozici zamknuto trochu dýl,pak by se měli všechny okna zavřít.Bylo by to aspoň prozatimní řešení než to vyřešíš definitivně.No ale pokud je to tak jak píše BLIZARD,že je zkorodovanej kontakt,tak ti to nepomůže.Ale zkusit to můžeš....

rok výroby je právě březen 2003..takže...centrál mám...když podržímklíček v poleze na zavírání oken tak se zavře pouze okno u spolujezdce ale to řidičovo ne...hajzl jeden...no auto stojí před barákem ...tak tam nikdo otevřeným okýnkem nevlezl....a naštěstí ani nepršelo...uf...

Upraveno od mira

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.