333222 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Zdravim, mám takovový problémek. Kamošovi najednou přestalo fungovat stahování okna u řidiče a ovládání el. zrcátka. Ze strany řidiče nejde ani okno spolujezdce, od strany spolujezdce to stahovat jde normálně. Přestalo to obojí fungovat najednou. Píchnul jsem to na VAG a v komfort systému není žádná chyba... Světýlka ve dveřích fungují, stejně tak centrál... je tam komfortka 433A. Čím by to mohlo být? Napadá mě snad nějaká závada v el. svazku... Či si myslíte něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jo nech kukne do poistkovej tabulky a skontroluje poistku, ešte si mohol napísať aký ročník to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) to mě nenapadlo. kouknu. dík. Zatim přijímám další nápady... jo rok 2002 Editováno: 4. Březen 2008, autor: 333222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 tak vyřešno. Zkorodovaná řídící jednotka motoru stahování el. okna řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) od řidiče nejde stahovat ani jedno okno a nejde zamknout auto zevnitř...od spolijezdce okno jde stáhnout....měl jsem to rozebranýa chvilku to fungovalo a pak zase nic...docela broblém když je otevřený okno na noc!!!pomoc....co to může být?někde vytrhnutej drát???koukal jsem a vypadá to že ne a pojistky jsou OK...ještě se musím podívat na tu zkorodovanou jednotku otvírání okna... Editováno: 12. Květen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 jo, tak tento problém jsem řešil dvakrát za poslední rok, pokaždé zkorodoval kontakt mezi motorkem stahování okna a kabelovým svazkem. Hoď sem rok výroby auta, by mě to celkem zajímalo, jelikož jsem slyšel, že to dělá jen u roku výroby 2003-2004, já mám teda 08/2003, teda alespoň u Octavií I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ...docela broblém když je otevřený okno na noc!!!pomoc.... No možná zkus, pokud máš centrál,při zamykání podržet klíček v pozici zamknuto trochu dýl,pak by se měli všechny okna zavřít.Bylo by to aspoň prozatimní řešení než to vyřešíš definitivně.No ale pokud je to tak jak píše BLIZARD,že je zkorodovanej kontakt,tak ti to nepomůže.Ale zkusit to můžeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) rok výroby je právě březen 2003..takže...centrál mám...když podržímklíček v poleze na zavírání oken tak se zavře pouze okno u spolujezdce ale to řidičovo ne...hajzl jeden...no auto stojí před barákem ...tak tam nikdo otevřeným okýnkem nevlezl....a naštěstí ani nepršelo...uf... Editováno: 13. Květen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.