LujdziL Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tak ako tu je spomenute treba ist do Skodovky pripoja ti auto online a mas kod ja som tom musel ist ked som menil MaxiDot praca na 5minut a zadarmo. Vela zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboss9999 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Díky.Mám kolegu který dělá v autorizovaném servise tak ho zaúkoluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajkl Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Nazdar chlapi,potřebuju pomoct.Sice je tady kolem toho již dost napsáno,ale přece,jsem laik.Mám Roomstera r.v.2008 s přípravou na radio ,přesněji na neoriginální rádio,takže zakončeno koncovkami ISO.Nyní se mi podařilo sehnat origo Dance rádio(Visteon).Já bláhový si myslel,že zakoupím adaptér MOST-ISO, přecvaknu a radio bude hrát.Ale ono nehraje.Proto jsem to dal známému autoel. a ten zjistil, že je k tomu potřeba nějaký převodník, protože radio sice hraje,ale po vypnutí klíčku a znovu zapnutí se musí radio zapnout knoflíkem a taky podsvícení nereaguje na rozsvícená světla.Prosím o pomoc, jak z této situace ven.Každá rada dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Dreba zapojit Can H aj L a pojdeto netreba ziadny prevodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajkl Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Dreba zapojit Can H aj L a pojdeto netreba ziadny prevodnik Jj,je na to nějaký schéma s vysvětlením pro vola.Ten Can H a L je zapojený v tom ISO konektoru nebo se musí od někud přivést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) CAN H a L ma byt zapojeny je to vlastne komunikcia vsetkych jednotiek v aute ako aj radia ktore bude vediet ze su zapbute svetla alebo ze sa ma vypnut odosiela info na maxidot atd... tu je nieco viac o tom treba hladat !!! http://forum.skodaho...konektor-radia/ Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Mám problém s rádiem DANCE v mámině Roomstru (v mojem je vše v pořádku :-) ). Auto je 2006 a rádio je tam originál. Otec seděl sám v autě a rýpal do rádia - neví co dělal, ale od té doby se děje toto: Rádio při ZAPNUTÉM klíčku lze zapnout, hraje, stanice si pamatuje, po vypnutí a zapnutí klíčku se ale nezapne - zapnu ho ručně a zase hraje bez problému. Při VYPNUTÉM klíčku po zapnutí rádia chce kod - kod znám, po zadání se rádio rozjede, hraje bez problému, až do vypnutí (knoflíkem nebo klíčkem) - pak se situace opakuje - chce zase kód. Už si s tím nevím rady, napadá někoho něco? Díky za rady co s tím. PS: Ještě k minulým dotazům - ve škodovce mi řekli kod i k tomuto rádiu na počkání a bez placení - chtěli S/N radia (je napsané na boku rádia) a VIN - VIN prý jen proto, aby mohli dotaz na kod k něčemu přiřadit, nemusí prý být od auta ve kterém bylo rádio původně. Editováno: 10. Únor 2013, autor: Dalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Zdravim vsechny, mam dotaz ke kabelazi ´v Roomsteru 2007, kde je priprava pro radio... Bohuzel je tam neorigo a rad bych Dance... Muzete mi rict jestli kdyz tam dam radio DANCE vse bude chodit tak jak ma? Mam podle vseho zapojene PINy 9, 10 (CAN L+H), 12 (kostra), 15, 16 (plus) Podle dilenske prirucky a popisu u radia by tam mely byt jeste 13 (ridici signal - k cemu je? Jako zvysovani/snizovani hlasitosti?) + 14 (vnejsi ovladani - jako podvolantovy modul?) Netusite jakou by tyhle kabely mely mit barvu??? Prikladam obrazky kabelaze... Diky - nerad bych treba poskodil radio... teda ktere zatim nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Nikdo nic? Nevite co jsou to zac kabely na PINech 13 a 14? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 No kopal jsem v tom a jsou vicemene prazdne i u mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Jozzi: diiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Neni to omyl?! Ze pasne i do rooma 2006? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autoradio-swing-pro-vozy-fabia-a-roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Pokud budeš mít střední konzoli s dírou pro 2DIN, tak pásne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tvarove ano ,ale budes potrebovat prevodnik can a druhou antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Však to tam je i napsané: (citace) " ...Autorádio je totožné s mimořádnou výbavou od MR 2010 a je určeno pro vozy s dvoutunerovou přípravou...." - ta dvoutunerová příprava předpokládá samozřejmě dvě antény... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tak tak , jen jsem to popsal trosku vic laicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 No kdyby tam bylo rovnou napsano od m.r. 2010 pak je to jednodussi... Diky za komentare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Zdravím, koupil jsem si rádio Dance. Rádio funguje v pořádku, zapojil jsem ho přes originální škoda redukci (i s CANem). Nejsem si ale jistý jak je to s komunikací po sběrnici - rádio se rozsvěcí se světly, ale tím veškerá komunikace s pc končí. MaxiDOT nejde, radio se nezapíná ani nevypíná s klíčem, pouze znovu naběhne při startování. Když jsem rádio připojil, rozsvítil se mi MaxiDOT, což jsem předpokládal, že auto vzalo rádio v povědomí, ale asi ne.. Prohledával jsem fórum a jedinou rozumnou odpověď jsem našel, že stačí zajet do servisu a nechat to rádio spárovat s autem a dokodóvat MaxiDOT. V úterý jsem objednanej do servisu. Ještě jsem dále pátral po internetu a prý dokonce existují dvě rádia dance - jedno pro předFL a jedno poFL, je to pravda? Jak to poznám? Ještě přidávám foto ze samolepky na krabici, které moc nerozumím Editováno: 7. Duben 2013, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 jsou dvě varianty dance , ale tam byl spiše rozdil ve vyrobci , poznaš je jednoduše , oba maji sice předek 2 din , ale novějši je 2din i vzadu , starši bylo 1 din komunikaci by měli v servisu vyřešit . pokud nejsou lempli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 výrobci těch rádií byli Visteon a Technisat tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 výrobci byli Visteon a Technisat. Technisat jsou ty novější 1DIN, ale i ty jsou kompatibilní s FII bezFL, ale prostě si musím pro příště dát pozor, aby to nebyla verze pro OII s CAN 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Zdravím,mám problém,do včerejšího rána mi fungovalo krásně a normálně radio dance. Zaplo se po otočení klíčku a čistě hrálo. A včera,přišel sem k autu, nastartoval a radio se zaplo , ale všechny stanice co mi hráli naprosto normálně čistě,tak šumí...jakoby mi někdo sundal anténu,což samozřejmě ji tam mám. Kde může být problém? neví někdo ? A doufám,že jsem použil vhodné téma,pro tento příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Neni povolena ? Kdyztak se koukni za radio zda nepovolil ten zobacek na konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) tzn. že se k němu jinak než rozbráním nedostanu že? Musím asi sundat ten rámeček a pak to rádio,nebo se pletu? Jinak anténa na střeše povolená není Editováno: 9. Duben 2013, autor: Yofresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Pokud je to Fabie, nebo Room, tak stačí "vydloubnout" ten černej rámeček kolem rádia a povolit čtyři šrouby, pak se normálně celé vysune. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.