Listopad 15, 201311 r To by ti měli zjistit v autorizáku. Teda pokud je vše legální. A dodržel jsi správný postup zapínání rádia? Napřed zapalování, potom zapnout rádio. Mám dojem, že pin rádia je uložen v ŘJ, a ne v maxiku. Ale možná se pletu.
Listopad 15, 201311 r Pin rádia bude asi čtyřmístný. Pin ti dohledají v autorizovaném servise, většinou za 200 kč. V případě že jsi tam vůz kupoval i za stovku, nebo zadarmo. Pokud nemáš rádio dodané i s vozem od výroby, budou ti ho vyndávat, aby si na něm zezadu přečetli jeho kód-číslo, který zadají do systému a následně jim vypadne tvůj PIN. V případě kdy kupuješ rádio zvlášt-officiálně. dodává se k němu PIN při prodeji. V případě , že byl vůz dodán-objednán od výrobce už s rádiem, tak se kód nedodává, ale v tomto případě se nemusí rádio vyndávat a jeho číslo se vyčte přes diagnostiku a dále je postup stejný, zadá se do systému a zjistí se PIN. V tomto případě hledání PINu ti žádný garážník nepomůže. Snad jsem to napsal srozumitelně
Listopad 15, 201311 r ... Mám dojem, že pin rádia je uložen v ŘJ, a ne v maxiku. Ale možná se pletu. PIN rádia sesouhlasuje řídicí čip palubovky - to znamená při origo rádiu se musí PIN sesouhlasit třeba i při výměně palubky bez Maxíka za palubku s Maxíkem nebo obráceně.
Listopad 16, 201311 r Ekkare ten tvůj slovohlavolam je téměř nesrozumitelný nechtěl jsi napsat, že kód budíku musíš"sesouhlasit" s řídící jednotkou. Protože pin rádia s tím nemá nic společného!
Listopad 16, 201311 r Podle informací, který mám od jednoho pracovníka specializujíccího se na koncernový rádia, se kontrola PINu rádia provádí jeho sesouhlasením s kódem, uloženým v jednom z čipů přístrojovýho štítu - je tudíž nutno učunit jejich sesouhlasení jak při výměně samotnýho rádia (palubka zůstává), tak při výměně "budíků" (rádio zůstává). V případě že se sesouhlasení neučuní, nebude rádio fungovat. Jak jsem koupil, tak prodávám.
Listopad 17, 201311 r Teda já měnil budíky za maxidot a s rádiem se nedělalo nic, jen se to všechno nakódovalo a hotovo. Akorát jsem si musel sehnad PIN, protože cestou domů jsem si bez PINu mohl tak akorát zpívat. Ale k nakódování nových budílů, opravdu PIN nebyl potřeba.
Listopad 17, 201311 r .... V případě že se sesouhlasení neučuní, nebude rádio fungovat. ..... Píšu snad něco jinýho?
Prosinec 28, 201311 r Ahojte, neviete niekto nahodou, preco mi display uz druhy den zobrazuje cierne skvrny? (pozri foto) ... ako pri zapnutom tak aj vypnutom radiu... vybral som ho aj von z auta, cize radio bolo odpojene aj od akumulatora... odpojil som aj samotny display, skvrny tam je vidiet stale... neviete, kde by som zohnal novy display?
Leden 10, 201411 r zdravím pánové,čtu a čtu ale moudrý z toho nejsem.Koupil jasem F II a je tam neorigo radio.Koupil jsem dance,ale potřebuji poradit s tím propojovacím kabelem.Našel jsem jen tento (http://www.kontakt-eshop.cz/produkt/skoda-orig-prislusenstvi/fabia-ii-r-v-2006/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-pro-autoradio-skoda-fabia-ii-roomster-18465.htm) ,ale věřím,že se najde něco levnějšího.Můžete prosím dát odkaz na nějaké stránky nebo poradit?Díky moc
Leden 11, 201411 r Trošku z jiného soudku..... Já teďka vyměnil DANCE za chinu.... ovládaní na volantu funguje , navigace taky, ale parkováky na radiu neukazují.... Aspoň to pípá :-) :-)
Leden 11, 201411 r to RAKEV. Nejlepší je koupit origo konektor na koncernová rádia a přepinovat tyto ISO svorkovnice do konektoru. Schéma je tu někde uvedeno. Já to tak udělal u nového auta, a chodí to bez problémů.
Leden 11, 201411 r ne maxidot nejde... to musím pořešit....( ale nejak mi to nevadí.. stejnak ukazoval jenom název stanice a a číslo mp3 bez názvu ) stálo cca 239 USD , ale kundy mi to chyitli na celnici tak mi naparili i CLO....... Kabely byli u toho i CAN převodník, ale asi nebude uplně ideal ( kvuli tomu maxiku)
Únor 9, 201411 r Kdyby tady nekdo potřeboval vědet, jak je uchycený DANCE rádio, tak tady sem udělal foto: je to upevněno těmi 4 světlými šrouby IMAG0031.jpg ako ste vytiahli ten plastový ramček, ktorý na foto chýba? Upraveno Únor 9, 201411 r od Noro_KE
Únor 9, 201411 r Diki. Našiel som ten plastový rámček, stojí 8€, ale nebol obrázok zadnej strany, tak ho nechcem odlamať.
Duben 17, 201411 r Dobrý den, včera jsem do své Škody Roomster (RV 2007 bez maxidotu, aftermarket) zakoupil originální autorádio Dance (Technisat) z brm. Zakoupil jsem redukci a rádio zapojil, nastavil. Mé dotazy : 1) Pokud vypnu a vytáhnu klíč od zapalování při zapnutém rádiu a pak nastartuji auto tak rádio nenaskočí. - Toto bude asi souviset s přepinováním nějakého kablíku v redukci, asi toho "pod napětím" - jsem laik a pročetl jsem snad vše na tomto fóru a schémata zapojení vím kde hledat, jen se chci ubezpečit že má domněnka je správná 2) Mám zadní origo parkovací senzory, je potřeba něco zapojit ? Jak zjistím, že mám kabel pro PDC vyvedený k rádiu ? Volbu PDC v rádiu mám zapnutou. Možná to popisuji jako trotl ale jsem totální laik a rozumím jiným věcem ... Předem díky za snahu a odpovědi. Honza Upraveno Duben 17, 201411 r od FidoPes
Srpen 13, 201411 r Ahoj, mam dotaz k radiu Dance. Chci si ho poridit do Fabky II po faceliftu (rv 11/2011) s maxiDotem. Pasuje tam elektricky i verze pro predfaceliftove? Pripadne, nemate nekdo na prodej? :-)
Srpen 13, 201411 r Idealni bys mel dance z obdobi mezi , byly uz can 2.0 , ono klasicke dance z predface ma 1.6
Srpen 13, 201411 r prosel jsme net a dosel jsme k zaveru, ze to bude Swing - coz je nastupce pro Dance a je urcen do FII FL :-) Diky za odpoved.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.