Fery Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 rano se probudim , koukam z okna na moji fabku a okno KO - viz fota , je zbytecne rikat , kdybych ho chytil atd. nic se neztratilo (ani nebylo moc co :-( ) akorat skoda cca dle servisu do 3 tisic , auto mi uz cca 3 vykradli , dle meho to byl nejaky vozrala , ikdyz nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 lidi sou fakt kuy! sekat ruce, lámat nohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 v autoskle ti to sklo vymění levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 lidi sou fakt kuy! sekat ruce, lámat nohy... Souhlas, ale začínal bych s prstama, jinak by jim zas musel být vyplácen invalidní důchod.. Myslim, že takovej prst za krádež by byl tak akorát, to by si pak ty svině rozmysleli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Myslim, že takovej prst za krádež by byl tak akorát, to by si pak ty svině rozmysleli.. i bez prstu si myslím, že by někteří jedinci nedali pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 v autoskle ti to sklo vymění levněji Sehnat starší sklo a vyměnit si to sám. Cca 500 -1 000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No, tak to samé mě potkalo minulý týden. Taky v podstatě nic nezmizelo. Dle PČR byl důvodem držák navigace na skle. Rádia už nejsou v kurzu, zato prej frčej navigace. Ta ale byla doma - naštěstí. Sere to teda pořádně, hlavně ty starosti okolo. Chytit toho hajzla, tak se neudržim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mě ty zmrdi chtěli ukrást asi před 1/4 rokem xenony, takže vylomili zámek u dveří (dementi, kdyby aspoň rozbili sklo) samozřejmě že vorvaný všechno okolo... Odšroubovali 5 šrobů co drží světla a pak je naštěstí asi někdo vyrušil a utekli... podotýkám že to bylo v půl devátý večer na sídlišti.... Ve škodovce sem nechal šestku za zámek a kliku a dvojku v lakovně. Spoluúčast je bůra takže mi pojišťovna aspoň ten lak zaplatila.... P.S. nejvíc mě pobavili policajti když sem se jich ptal jestli třeba nebudou brát vzorky DNA, nebo otisky ? Že prej jestli vim jak daleko dneska takovej mladej člověku uteče ??? Za nějakou dobu přišel dopis (samozřejmě že sem musel na poštu) abych se dozvěděl, že policie ČR mluvila úplně se všema lidma ze sousedství jestli náhodou nemaj těch mejch 5 šroubů všechny otisky delikventů porovnávala s těma co vzali na místě činu a takovýhle bláboly.... !!! No na přesdržku fakt !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z142 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Hele, mně nabořili na parkovišti auto přes celý zadní blatník. Dal jsem Polísmenům SPZ i typ. No a stejně mi poslali papír, že se to odkládá. To snad čekali, že ten maník přijde a sám se přizná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Tak já měl dneska taky pěkný probuzení... P.S. Tu USB redukci na symphony už asi řešit nebudu... Editováno: 31. Březen 2008, autor: Kublajchán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 fetky zas*aný :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 to 2 panove nahore: Treba meli zlodeji zajem o ty vase krasne ramecky okolo radicek. ...mate stejne, asi je to pritahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 to 2 panove nahore: Treba meli zlodeji zajem o ty vase krasne ramecky okolo radicek. ...mate stejne, asi je to pritahuje No i to mě napadlo , rámeček je demontovanej. Ne kvůli čorkám, ale už mi tam prostě nějak neseděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 mě by se docela líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.