Hensel Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 na fialový oktičce jsem je měl taky, ale na kombíka jsem je nedal mám folie a bojím se, že plíšky, které ofuky přidržují by mohli folie poškrábat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Kdo nevydrží nekouřit v autě, ať si je klidně má - upřimně vás lituju Ale jinak s ofukama nejlepé sundat a zahodit. Mimochem, taky jsem kouřil ale bez toho je to lepší a už se těším až mi nebude nikdo čmoudit při jídle pod nos. Není totiž nic lepšího než kráva, co drží zapálený cigo jenom pro machrovačku - vždycky jenom potahne a hnedka s kouřem ven :D aby si užili i ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jaké pak kouření. Já nekouřím . Já nechápu proč je někdo tak fanaticky proti něčemu co je praktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) zabiak, plny suhlas - tiez nefajcim a ofuky som mal na Felicii, Octavii. Cca 3 roky dozadu zene ukradli ofuky na Felicii, ihned chcela kupit nove. Je to jednoducho prakticke a ked si clovek na to zvykne, je to ako bez volantu. Editováno: 25. Březen 2008, autor: dmvnitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Som zvedavy, ci ten co pise ze cez ne nevidi, nema povesane vselico na spetnom zrkadle, cez to tiez nevidi a ma to tam a je to ovela zbytocnejsie, alebo hocico ine, jednoducho kazdy ma svoj nazor a svoju pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja je mel na favu - stejne to byl rachot od vetru, mozna to nefoukalo do interieru tolik, ale zvuky katastrofa. Ted na Octe je klima, takze tyto plasty nehrozi a lepe se dycha s klimou, takze okynka mam vzdy zavrena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Som zvedavy, ci ten co pise ze cez ne nevidi, nema povesane vselico na spetnom zrkadle, cez to tiez nevidi a ma to tam a je to ovela zbytocnejsie, alebo hocico ine, jednoducho kazdy ma svoj nazor a svoju pravdu... Jestli jsi tak zvedavy, tak ti garantuju, ze na mym aute nenajdes nic co by mi jakkoli i minimalne branilo ve vyhledu. Jsem totiz alergickej na picoviny na zrcatkach, na zadnim plate, drzaky telefonu a navigace na okne, priblble tuning samolepky na sklech a zatmavena okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já je nepoužívám ,namontoval jsem climatronik ,tak že nemusím a zaplať panbůch už čtvrtý rok nekouřím Neználek ps ale nevadí mi že je někdo používá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel328 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 No draci , já mám klimu ale ofuky jsem koupil , mně se prostě líbí . Ale jednu věc jim nikdo neupře že při dešti jsou k nezaplacení . Prostě se nemlží okna a to se stávalo velmi často a taky neprší do vnitř . Občas není špatné mít otevřené okno a ne valit jen klimu . Jsem nekuřák . Ale jak říkám ať si to každý rozhodne sám . Za sebe říkám ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ofuky je velice prakticka vec, mam je jen na prednich dverich a jsem naprosto spokojen. takze: ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 5 let jem je neměl a za rychlé jízdy nebo deště jsem okna ani neotvíral. Teď je to 2 roky co mi je prodal kamoš se slevou když rušil obchod a celkem je užiju a právě za deště jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jaké pak kouření. Já nekouřím . Já nechápu proč je někdo tak fanaticky proti něčemu co je praktické. Na kouření není nic praktického , jen to nechutně obtěžuje ostatní... Jsem také fanaticky proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ofuky je velice prakticka vec, mam je jen na prednich dverich a jsem naprosto spokojen. takze: ANO JJ, souhlas, jsou bezva hlavně v zimě když přes nos auto omrzne přeci jen trochu boční okna kryjí a usnadní to škrábání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ja som mal ofuky na felde, a vobec nie koli fajceniu = nefajcim, ani koli frajerine a je to dobra vec ked prsi, snezi, a ked ti bude slnko svietit zboku tak ta to tiez potesi ze tie ofuky ti to aspon mozno 0,0001% stlmia a co ten origo stmaveny pas ktory je na octe na celnom skle hore, ten neprekaza? nechcem sa hadat lebo neviem na 100% ale nema to kazda octa? pre frajerinu ani pre srandu to tam nedali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 zdravim vas panil. mam Skodu Octaviu I chcel by som si kupit deflektory na vsetky 4 okna, mohli by ste mi prosim vas poradit ktore su najlepsie resp. s ktorymi ste spokojny ... dakujem. pozeral som napr. tieto : http://www.shoptuning.sk/product_info.php?...om8ouph5d8l3vh5 alebo http://www.shoptuning.sk/product_info.php?...om8ouph5d8l3vh5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak už jsem je taky sundal. Ani my tam nechybí a auto vypadá lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 AHOJ CHLAPI MĚL SEM JE TAM ASI MĚSÍC VE PŘEDU I VZADU, ALE UŽ JSOU DOLE, BYL TO TAKOVÝ MŮJ ÚLET TAKŽE KDYBY MĚL NĚKDO ZÁJEM, TAK JSOU NA PRODEJ ZA 300KČ VŠECHNY ČTYŘI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Pred par rokmi som pracoval pre americku firmu a pomerne casto som lietaval do statov, aj po Europe, vzdy som ochorel kvoli klime. Preto som nechcel klimu do auta. Pokial mozem vyhybam sa klimatizovanym priestorom. Klima je vynikajuca vec (hlavne ta automaticka)... Ale ako sa hovori, dobry sluha ale zly pan... S klimou totiz treba vediet narabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.