Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ve Fabia sekci se ted resi dodatecna montaz Comming home http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry419884

Vim ze se to do nekterych edic davalo taky, ale nevim jak to fungovalo..svetla se rozsviti po kazdem zamceni a odemceni?? A jaka svetla sviti? Je to uz dlouho co jsem to zkoumal, ale neni potreba jiny spinac svetel?? nema jeste jednu polohu pro aktivaci comming home?Libilo by se mi to mit v octe taky, ale kde sehnat to "comming home rele"..ve skodovce to bude dost mastny..

Vloženo

Kdysi jsem se po tom take ptal, ale bez reseni :-) dodelat to asi pujde, videl jsem to na kamosovy r.v. 03 a fungovalo to nejak tak jako ze kdyz si vypnul motor a bliknul dalkovejma a pak vytah klicek tak se po otevreni rozsvitili svetla a svitili asi 30s nebo dokud jsi nezamknul. Ale treba se to uz posunulo...

Vloženo

Myslel jsem, ze se svetla rozsvitej i po odemceni auta...a to asi ne :-( Podle toho co se pise ve fabia sekci by do auta stacilo dat ten modul a k tomu jeste rele..ale ve skodovce za to chtej podle etky docela dost..

Vloženo
Myslel jsem, ze se svetla rozsvitej i po odemceni auta...a to asi ne :-( Podle toho co se pise ve fabia sekci by do auta stacilo dat ten modul a k tomu jeste rele..ale ve skodovce za to chtej podle etky docela dost..

ty vtipalek ;) to je funkcia "comming home" pri odomknuti by to fungovalo iba ak by si byval v aute :smich: to ti ma posvietit na cestu domov. podla mna je to funkcia dost na ... to ma opodstatnenie iba ak by si parkoval napr. ako v americkych moteloch teda pred dverami, ale bacha, nesmies nacuvat... :smich:

Návštěvník
Vloženo

Ja kdyz chci nastopit - tak davam hledani auta blinkrama - jsou tu velke kaluze nerad bych se v nejaky utopil - takze bych taky ocenil neco jako prisviceni pri odchodu a prichodu - jen ve tme

Vloženo (editace)

to comming z home, se jmenuje comming live, nebo leave, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, :palec2: to je vychytavka

Editováno: , autor: Galaxy64
Vloženo
to comming z home, se jmenuje comming live, nebo life, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, :palec2: to je vychytavka

CORNER light na O1 bude dost slozity :-) i kdyz jde vsechno, videl jsem pridavny dalkovy svetla od Helly, ktery "koukaj" i do zatacek. Reagujou na odstredivou silu .. ale byla to palka ;)

Vloženo

Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži :smich:

Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ... B) Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení?

Ale zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ... :smich:

Vloženo
Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži :smich:

Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ... B) Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení?

Ale zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ... :smich:

tak si k tomu prirob logiku ze sa to rozsvieti az po otvoreni dveri. to je jednoduche zapojenie. len sa poriadne zamysli kedy to ma svietit a potom to zbastli.

Vloženo
Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži  :smich:

Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ...  B)  Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení?

Ale  zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ...  :smich:

tak si k tomu prirob logiku ze sa to rozsvieti az po otvoreni dveri. to je jednoduche zapojenie. len sa poriadne zamysli kedy to ma svietit a potom to zbastli.

Logiku? Kéž bych věděl jak ... elektrice toliko nerozumin, co to je a jak to vůbec vypadá??? :o

Vloženo
to comming z home, se jmenuje comming live, nebo life, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, :palec2: to je vychytavka

ta funkce se jmenu leaving home :-) a funguje tusim ze takto - pokud pred uzamcenim pouzijes comming home tak se ti pri nasledujicim odemceni dalkou zaktivuje leaving home a svetla se zase rozsvitej posvitej ti na cestu ... jinak to slapnuti do kaluze vecer je fakt o nervy :)

• o 11 měsíců později...
Vloženo

kdysi se tu spekulovalo, jestli to existuje i pro OI, sice se pak dali čísla z ETKY, ale nikdo to neviděl naživo, takže přikládám fota, jak vypadá jednotka s kabeláží na tuto fci a funfuje to následovně než opustíte auto, bliknete dálkovejma, po zabouchnutí dveří se rozsvítí potkávací světla

post-6604-1205879515_thumb.jpg

Vloženo
kdysi se tu spekulovalo, jestli to existuje i pro OI, sice se pak dali čísla z ETKY, ale nikdo to neviděl naživo, takže přikládám fota, jak vypadá jednotka s kabeláží na tuto fci a funfuje to následovně než opustíte auto, bliknete dálkovejma, po zabouchnutí dveří se rozsvítí potkávací světla

Hmm, kedze je na fotke rozmazane ET-cislo, mohol by si ho prosim Ta napisat?

A este kolko to stoji u skodovky.

Vdaka. :palec2:

Vloženo
Tady v autorizáku to stojí 2250,-Kč

ale zatim to není na prodej, možná časem ;)

kluciii,a k cemu to je dobry?nejak nevim o cem je rec, toz kdyby jste trocha poradily ;)

Vloženo (editace)

Fuu, to trochu prehanaju s tou cenou... :(

Ale vdaka za referenciu.

rolbar: co sa to chystas vyrabat?

tomci: to co si uviedol je len to rele, alebo aj s kablovym zvazkom?

Editováno: , autor: olisoft
Vloženo
kluciii,a k cemu to je dobry?nejak nevim o cem je rec, toz kdyby jste trocha poradily ;)

Ked prijdes domov, po vypnuti motora bliknes dialkovymi svetlami a po zavreti auta Ti budu svetla urcitu dobu svietit, aby si videl ist domov...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...