Bazz Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Moc peněz dovedl bych je utratit lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jenže tohle je myslím dělaný v době kdy tohle prostě běželo a bylo in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak toto som dnes ulovil - reflexnych prvkov nikdi nie je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 kua co to pisem ze "nikdi" omg sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 heh dneska jsem viděl O1 a ta měla takhle "zareflexovanou " celou zadní část auta,ne jenom takovej pruh omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 no to mě poser,ta první je uchvatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 tak ja sem dneska zahlid borce s tmavezelenou a mel vsechny dvere olemovany chrom paske normalne kolem dokola ale u zadnich uz mu to asi odpadavalo protoze to mel jen sem tam nepravidelne no vypadalo to smesne chrom tuzer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 At zije tuzíííííínk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 decentny supersport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Joo to sem cetla asi pred tydnem a strasne sem se nasmala Já jen mi tam nesedí ten čip na 100 koní nemá náhodou 74KW 101 koní - chce z někoho udělat blbce Ještě že mám Cayenne tuctovku, protože tohohle bych si neuměl vážit A je to extra holobrk se švihadlama a manuálníma zrcama Editováno: 11. Květen 2008, autor: Lukascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Já jen mi tam nesedí ten čip na 100 koní nemá náhodou 74KW 101 koní Asi dali super čip aby to trochu snížilo přehnaný výkon, prostě vytuněná kára... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Asi dali super čip aby to trochu snížilo přehnaný výkon, prostě vytuněná kára... Jo tak to jo já si blbec myslel že se to dělá obráceně lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Já jen mi tam nesedí ten čip na 100 koní nemá náhodou 74KW 101 koní - chce z někoho udělat blbce Ještě že mám Cayenne tuctovku, protože tohohle bych si neuměl vážit A je to extra holobrk se švihadlama a manuálníma zrcama Ja bych rekla ze ten ani nevi co tam ma a nema... ale tak hlavne ze vi o te barve ze dodava vozu na mafiancnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jo tak to jo já si blbec myslel že se to dělá obráceně lol to nevadí, hlavně že už je ti to jasný,... ale počkej, tak to už jsme vlastně dva já si to původně myslel taky, ale třeba to tan "mafián" myslel tak že ve skutečnosti je to 55kW a čipem to dostal na inzerovaných 74 kW a tedy 100K...fakt dobrej čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 také se musím pochlubit dnešním úlovkem :-) blbě vyfoceno, ve skutečnosti je to horší a interiér jsem se neodvážil fotit abych nedostal přes papulu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) FAbie a tunning? Nemám rád fábie a ta stříbrná je strašná. Editováno: 14. Květen 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 OII kombík, ta se taky povedla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 A co říkáte na tyhle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 OII kombík, ta se taky povedla... Pěknej hnus. Takhle zmršit tak pěkné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) tak ja sem dneska zahlid borce s tmavezelenou a mel vsechny dvere olemovany chrom paske normalne kolem dokola ale u zadnich uz mu to asi odpadavalo protoze to mel jen sem tam nepravidelne no vypadalo to smesne chrom tuzer tak podobnou sem viděl taky,za posledních 14 dní dvakrát.Všechny ale opravdu všechny hrany na autě olemované chrom páskou. Chromovaná anténa,celej prolis pod RZ,luxusní chromavaná koncovka do který by se hodilo akorat tak udělat velkou potřebu,no a chrom zrcátka. Víc sem si toho za tyhle dvě setkání při čekání na zelenou nevšiml. Jako třešnička na dortu olemovaný i ofuky na oknech Asi si to koupil někdo kdo jezdí ve stejný čas ráno do práce. Takže příště budu mít připravenej telefon a fotím. Větší hnus octu sem live ještě neviděl. A pak mám v merku ještě jednu. Vzadu místo nápisu octavia má superb,na druhý straně chromovaně motorsport a pod tim superb je chromovaně RS. Takže takový nescafe 3v1 k čemu tři auta,dyž to mužete mít jedno na všechno Editováno: 15. Květen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 jedna chom paket kráska OI stojí na začátku Satalic, taky pohled na blití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nechápu jak může někdo totálně zhnusit pěkný auto. V poslední době se rozmáhaj reflexní nálepky z OII RS na OI a Fóbiích, vypadá to děsně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Nechápu jak může někdo totálně zhnusit pěkný auto. V poslední době se rozmáhaj reflexní nálepky z OII RS na OI a Fóbiích, vypadá to děsně... Jo taky uz jsem to parkrat videl ..., hold kazdy ma nejaky ten vkus,. Nedavno jsem videl favorita co mel kridlo polepeny alobalem..., ''asi imitace chromu '' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nechci urazit, ale i v OC jsou tuzeři... Ty čtyři koncovky jsou šílený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Nechci urazit, ale i v OC jsou tuzeři... Ty čtyři koncovky jsou šílený... bych se z toho styděl vystoupit aby si na mě někdo neukazoval. Děs běz. Pan majitel asi nemá soudnost. Asi ji postrádá stejně jako moje stopádesátikilová sousedka,když jde trhat třešne v kalhotkách,kestli se tomu teda dá říkát kalhotky. Už aby ten živej plot povyrostl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.