jakataka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ahoj lidičky, mám Octavii s manuální klima. V poslední době se mi z pod palubní desky ozývá klapání. Zní to jako by o sebe klapaly nějaký plasty. Představuju si to jako nějakou klapku, která určuje kam půjde vzduch v autě (skla, nohy, atd.) Zvuk je nepravidelný, ale stálý. Ozve se pokaždý, když otočim regulátorem teploty. Navíc se mi zdá, že když pustim ventilátor naplno, tak mi jde vzduch všema otvorama a teprve po nějaký době se přepne do určitý polohy. Nemá s tím někdo z vás zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunstat Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Mam podobny problem u Octavie II 2006. Vyresil jste nejak problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 To je problém servomotorků, který se stále snaží nastavit polohu klapek a nedaří se mu to. Mě to dělá taky, ale neřeším to. Zkuste zde pohledat témata-je toho mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyzyvat Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 zdravim mam O2, 1,6mpi,2006,elegance s dvouzonovou klimou a takovy klapani se mi taky pod palubkou ozyvani,ale zatim to neresim,vzdy se to po chvili ustali.ale jak se tu pise o tech servevech tak to bude asi pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.